Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מברגה ביתית

318i
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4241 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבנתי שחובה לקנות עם סוללות ליתיום

אני מתלבט בין:

1. http://www.alm.co.il/dutyfree/Items.aspx?ItemId=384&vmenu=0

יש לי אופציה לקנות את זה מחר

2. https://www.rozenfeld.co.il/ProductCard.aspx?ProductCode=2103016

לגבי אימפקט - הראשון משלב גם וגם שזה מעולה

השאלה איך האיכות לעומת המקיטה ומה כדאי?

אשמח לתשובה מהירה כי מחר יש לי הזדמנות לקנות את ה-WORX בדיוטי

תודה רבה

פורסם

אתה עובד הרבה? אם כן אז האפשרות השניה - מברגה של בעלי מקצוע - מ-ע-ו-ל-ה!

אם אתה לא עובד הרבה והערך המוסף של סט שני כלים אז הראשון גם יהיה לך טוב

פורסם

זה לעבודה מזדמנת בבית

אבל מצד שני אני לא אוהב לקנות פעמיים

השאלה אם זה יעשה את העבודה בצורה טובה או להשקיע יותר במקיטה

פורסם

אם זה רק לביתי, אמליץ על הראשון, למרות שאני לא מכיר החברה, ואין כמו מקיטה. כי אתה לא בעל מקצוע והאימפקט לא מתאים לך לכל הצרכים, (כדוגמה, להבריג בורג לעץ, לא תידע לעצור ברגע הנכון) ועדיף/חייב שיהיה לך גם השני.

פורסם

את המברגות של WORKS מוכרים ב ל.כ. הידועה. המחיר הוא זהה למקיטה - כ 700 שקל למברגה. אני מניח שהאיכות אם לא דומה אז לא רחוקה. אתה יכול להתקשר אליהם ולשלאול.

פורסם

התכוונת ל-WORX נכון?

כנראה שארכוש אותהף 12v גם רגילה וגם אימפקט בפחות מ-800 ש"ח נשמע טוב, אני מקווה שלא טוב מידי ;)

פורסם

עוד נתון שצריך לקחת בחשבון במיוחד למברגה ששוכבת הרבה זמן, זה האמינות של הסוללה כי בהנחה והסוללה של הWORX זה סוללה שפורקת את עצמה למוות בחוסר מעש, אז המקיטה, שיש לי ניסיון טוב איתה בתחום הזה (מברגה שנמצאת אצלי כבר 4 שנים והסוללה כמו חדשה) עדיפה יותר.

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מנצל"ש- מה ההבדל בין הפטישון DRE 2-26 ל- 2-26 DFR של בוש?

ההבדל הוא רק בפוטר או שיש עוד פונקציות ב-DFR (שהוא יותר יקר)?

פורסם

לפי המפרט (DRE, DFR), שניהם זהים לחלוטין מלבד אורך, משקל והפוטר המתחלף. לי פוטר מתחלף לפטישון נראה מיותר. מקדחה רגילה בעלת אותה עוצמה תשקול משמעותית פחות ותהיה קצרה יותר, ופטישון בלי פוטר גם כן יהיה יותר קצר ויותר קל (הבדל של 3 ס"מ באורך (כ-7%) ו-100 ג' במשקל (כ-3.5%) אולי נראים שוליים, אבל העדיפות היא תמיד לכלי כמה שיותר קל וקצר). השילוב המיטבי לדעתי זה פטישון לעבודות באבן ומקדחה בלי רטט לעבודות במתכת/עץ. כך מרוויחים כלי שהכי מתאים לתפקידו, מבלי להתפשר.

ודרך אגב לגבי פטישונים לשימוש ביתי (אם זה אכן לשימוש ביתי) - אני מאוד בעד ללכת על כלים איכותיים, אבל באמת שאין צורך בעוצמה רבה מידי, ולטעמי הכלי הכי חלש שעדיין יש לו מבטל סיבוב (דפיקה בלבד) הכי מתאים - הוא יהיה זול יותר וקל יותר, מבלי לגרוע בצורה משמעותית מיכולות הכלי. פטישונים קלים כאלה (הקטגוריה לרוב מחולקת למשקל, ואלה מתחת ל-3 ק"ג) ממילא לא יכולים לחצוב בצורה רצינית וקידוחים גדולים אפשר תמיד לעשות ע"י חיבור מספר קידוחים קטנים יותר.

• תוכן חדש...