Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4234 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הזמנתי מהאיביי

אבל בפעם האחרונה שהזמנתי 2 בקבוקים אחד אחרי השני של RAIN-X זה פשוט לא הגיע אלי בשווי של 200 ש"ח כולל המשלוח, אז הפעם הזמנתי חומר שנקרא PROKLEAR שלפי הרושם עושה אותו הדבר וגם טוב ועמיד יותר.

על השמשות טרם ניסיתי, על המראות ניסיתי, עובד סבבה לגמרי על אותו העקרון. (יש להם גם חומר ANTI FOG שעובד טוב)

Opel Adam S 2017

פורסם (נערך)

ליאב נראה מעניין אחי.

לפני שאני אזמין גם.

אתה יישמת את זה על המראות בצדדים? א"כ יש שיפור.?

כי על השמשה הקדמית זה לא מה שמפריע. וגם אצלי ברכב זה ככה.

אגב באור יום זה לא אינדקציה, הבעיה היא (עם הטיפות) כשיש חושך ואז מגיע רכב מולך ,

הטיפות של הגשם מסנוורות מאוד.

עריכה אחרונה על ידי Uriya nagar
פורסם

יישמתי על המראות, אבל אל תעשה פוליש עם החומר שמגיע עם זה, אני פחדתי לעשות זאת כי לדעתי המראות עדינות יותר מהשמשה הקדמית.

רק ניקיתי אותה טוב מאוד ואז יישמתי חומר, אני אנסה לצלם זאת כשאני ליד הרכב ולא יורד מבול :p

אני לא נתקלתי במצב שהטיפות גשם גורמות לי לסינוור דרך המראות, יש סיכוי שהמראות שלך מאוד מלוכלכות או שרוטות?

על השמשה הקדמית ביצעתי ניקוי מאסיבי כולל צמר פלדה בדרגה עדינה ביותר 0000 + היה לי ONR מוכן לשימוש אז השתמשתי עם זה ומה לומר, הוא עושה עבודה טובה, במהירות גבוהה המים עפים, אז לבנתיים לא השתמשתי ביותר מדי מהחומר על השמשה (עשיתי פינה קטנה לראות אם זה מטשטש שריטות עם החומר פוליש שמגיע בערכה).

בעקרון, הוא זול, עולה 30-40 ש"ח ועושה רושם שמחזיק יותר מ RAIN-X שעלה לי 100 ש"ח +- רק שהכמות בו יותר גדולה.

Opel Adam S 2017

פורסם

אוקי,

הסינוור שדיברתי עליו זה על השמשה הקידמית לא על המראות.

וכתבתי את זה כי בדף של המוצר יש סרטונים של החומר, וזה מצולם באור יום.

אני יכול להגיד לך שגם אצלי בשמשה הקדמית במהירויות של 90 + הטיפות גם עולות למעלה, לא באותה רמה כמו בסרטון של המוצר.

אני לא יודע אם זה בגלל הONR או בגלל שניסיתי ליישם אופטיסיל על השמשה הקדמית לפני יותר מחודשיים.

הערכה כוללת 2 בקבוקים ? השני זה פוליש.?

פורסם
זה מה שקניתי

Proklear Nano Anti Rain Glare Windshield Glas​s Water Repellent Antifog Free | eBay

בארץ אין

לא עשיתי מילוי מלא על השמשה, לפי ביקורות ברשת נראה כי המוצר מוצלח מאוד, עברתי כמה פורומים.

לי חשוב יותר ה-anti fog. ניסית אותו גם? נמאס לי להפעיל לסירוגין את המזגן על שמשה קדמית וחלונות צד...

מחיר די זול, אני אמתין לתשובה שלך ואזמין ישר אחרכך, תודה :-).

פורסם (נערך)

על תהליך היישום אני רואה שצריך לעשות פוליש לשמשה. כתוב להשתמש במטליות מיוחדות, איפה משיגים אותם?

עריכה: לא משנה, מצאתי את זה באתר שלהם. הערכה מגיעה עם כמה מטליות כאלו.

http://www.proklear.com/new_site/pdf/PROKLEAR_%20NGS_%20USAGE_%20MANUAL.pdf

עריכה אחרונה על ידי Yanlin
פורסם

הערכה מגיעה עם 4 מטליות, אני מחכה ליום נורמלי ולא גשום כדי ליישם הכל ואשתדל להעלות תמונות ונסיון עם המוצר החיצוני.

אגב ממה שהבנתי לא חייב את המטליות שלהם אפשר גם מייקרופייבר איכותית, אבל אני אשתמש רק במטליות

Opel Adam S 2017

פורסם

טוב עדכון לגבי ה ANTI FOG - משהו מוזר, עבד בהתחלה, עכשיו כאילו ירד.

ניקיתי עם IPA כדי להוריד שמנוניות, ייבשתי, השפרצתי את ה ANTI FOG וחלק כן עובד חלק לא.

השפרצתי גם במראה באמבטיה אתמול, חלק תפס חלק לא משום מה, אז אני די מאוכזב כי הביקורות ברשת דיי מהללות.

עוד מעט אעשה את השמשות החיצוניות

Opel Adam S 2017

פורסם

אוקי אז חזרתי לעדכן בנוגע להגנה על השמשות ממים - החומר פשוט עובד טוב.

אין לי תמונות של כך כיוון שזה טרי ואין מה לראות ממש, השתדלתי לא להתעסק עם השמשות כי מבקשים גם לא לנגב את השמשות כ 24 שעות ולא להשתמש במגבים.

אבל היה קצת מים שנשארו ליד השמשות ובאמצע הנסיעה הן עלו כלפי מעלה ופשוט "התעופפו" מהשמשה בצורה יפה ביותר.

יישמתי על כל החלונות ברכב.

רק בפרונט עשיתי עם החומר פוליש.

למי שמזמין את החומר - ברגע שפותחים את הבקבוקון קודם כל צריך לסובב את הסגירה כלפי פנימה (יש שפיץ בפקק הפנימי שפותח את הפין של הבקבוק הקטן)

אופן השימוש פשוט: מנקים את השמשה טוב עם מים וסבון (אני השתמשתי עם שפריצרים + צמר פלדה דרגה 0000 עדין ביותר לניקוי השמשה)

לאחר מכן ייבשתי + יישמתי את החומר של הפוליש (PRE CLEANER) עם המגבוני נייר שמגיעים, יש להרטיב את הנייר ואז לטפטף עליו מהפוליש - הוא עדין מאוד ולא מוריד שריטות שנראות לעין, אלא יותר עדינות כגון סווירלים וגם זה לא ממש.

לאחר כמה דק' שמשאירים את חומר הפוליש על השמשות מנגבים אותו יחד עם נייר נקי (יש סה"כ 4 חתיכות)

שלב הבא זה להתחיל לטפטף את הטיפות של החומר האוטם עצמו (NGS) על השמשה ולמרוח עם המגבון נייר שהגיע, לעבור כך על כל החלונות או החלון, להמתין כ 10 דק' ולאחר מכן לעשות מעבר חוזר כדי לא לפספס נקודות כלשהן.

שלב אחרון הוא להמתין כחצי שעה ואז לנגב עם מגבת איכותית את השמשה (השתמשתי בצהובה של CG).

נראה איך יהיה המצב עוד יום יומיים.

לגבי ה ANTI FOG - עושה רושם כרגע שהחומר כן עובד, כי ביומיים האחרונים אני נוסע עם חלונות סגורים לחלוטין מהקור, ואין שום אדים בשמשה.

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...