Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4232 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל רכב, אבל כל רכב שנמצא כמות כזו של זמן על הכביש יצטרך תחוזקה טובה כדי להציג אמינות בהמשך וזה לא משנה אם הוא צרפתי יפאני או קוריאני

וזה מה שקובע בעיקר את האמינות של הרכב במיוחד ברכב כ"כ ישן.

אם הרכב טופל כראוי ויש היסטוריית טיפולים מלאה ​ומתועדת לפי הוראות יצרן והרכב באמת במצב טוב- אני לא רואה בעיה.

פורסם

מנסיון כואב עם רנו מגאן בגיל הזה.

מקובל לחשוב שהבעיה העקרית בדגמים הללו היא הגיר האוטומטי, כך שלכאורה מגאן עם גיר רגיל אמורה להיות חפה מבעיות.

ולא היא יש לקחת בחשבון שהחלפת רצועת טיימינג ברכב הזה (כל 120000 ק"מ או ארבע שנים) עלולה לעלות 3000 ש"ח ויותר.

כמו כן סלילי הצתה נוטים להתפגר בדמי ימיהם ( כ-1600 ש"ח לרביעיה)

וזה עוד לפני שדברנו על בעיות במערכת החשמל ומיזוג האוויר...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

zvit, למה הטיימינג כ"כ יקר במגאן? הייתי בטוח שבפולו/קורדובה/איביזה/פאביה 1.4 הטיימינג הכי יקר כי מדובר ב 2 רצועות ועוד כמה מותחנים (סיפור של 1700-2400 ש"ח במוסך מורשה צ'מפיון כולל מע"מ).

בגולף/לאון מנוע 1.6 למשל החלפת רצועת טיימינג עלה לי בצ'מפיון בסביבות 1000 ש"ח כולל מע"מ).

פורסם (נערך)

אני רכשתי לפני חודשיים מגאן 2001 אוטומטית דיזל עם 290 אלף.

אני חייב לציין לטובה שבניגוד לרכבים יפאנים, הצרפתיה מספקת נוחות ושקט בנסיעה גם בגילה המופלג.

עברתי עם הרכב כבר 4 אלף קמ והוא לא מאכזב.

יש לציין שלמרות שקניתי את הרכב מאדם שאני סומך עליו, והרכב תוחזק ברמה גבוהה, עדיין רכב ישן דורש ידיים אוהבות. חוץ מטיפול שמנים פילטרים החלפתי גם כבל גז, פלאנג׳ מים, משאבת מים (לא באמת הייתי צריך), תושבת גיר, שלל נורות בקונסולה, תפוח פרונט ושופץ מנוע מד סל״ד.

אני חייב לציין לטובה את מחירי החלפים של רנו (חלק נרכש בארץ וחלק באיביי), מחירים מצחיקים לעומת יפניות נפוצות כמו מזדה לדוגמה. הרכב באופן מפתיע פשוט לאחזקה וחוץ מהתפוח פרונט כל העבודות בוצעו על ידי.

כל יישור הקו הזה עלה לי סביבות ה 1000 שח.

עריכה אחרונה על ידי igal_zeltser

יום טוב גם לך

פורסם

4 סלילי הצתה עולים 1000 שקל, את ההתקנה עושים לבד.

הם הולכים כל 150 אלף ק"מ.

עלות הטיימינג זולה יותר, סביב ה 2000 שקל.

החזקתי ברכב כזה 6 שנים - אמין ללא דופי !

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

אם תמצא אחת כזו - אין כמוה.

פשוט אין הרבה, ואת השמורות לא מוכרים כן הן מצויינות, חסכוניות ואמינות מאוד.

נכון, החלפת טיימינג וסלילי הצתה הן פעולות לא זולות... אבל זה פעם ב 5 שנים. אל תקנה רכב (כל רכב) ללא היסטוריה מלאה. כך תוכל לדעת מה נעשה ומה עומד לפניך...

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

• תוכן חדש...