Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4267 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה בטוח? אני זוכר אז בזמנו דובר על סכום של 1200 ש"ח.

בנוסף לאחרונה הזמנתי מוצר בשווי כולל של 250$ ולא שילמתי..

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

1200 שקל זה רק פטור ממכס ולא ממע"מ, וזה לא כולל

חלקי חילוף לרכב.

וקורה שלפעמים חבילות לא נתפסות במכס, ולא משלמים

כלום, אבל זה עניין של מזל.

עריכה אחרונה על ידי Oshri
פורסם
רועי, לי או לחבריי מעולם לא עשו בעיות, לא בשדה תעופה ולא כשהזמנתי חלקים מחו"ל. יחד עם זאת נסיון של אחד הוא לא דוגמה משקפת, ארכיון הפורום זוכר סיפורי זוועה בעניין. גם כאן יש דרך להיות חכם ולהפחית סיכויים לצרות מיותרות כמו המנעות ממשלוח החלקים דרך UPS, פדקס, DHL וכו'. זו בדיוק הסיבה שלא הזמנתי את החלקים מיפן, המוכר לא הסכים לשלוח בדואר רגיל אלא רק דרך DHL וזאת למרות שהוא היה הזול ביותר ובפער ניכר, מחירי החלפים ביפן הם בערך 40% פחות מאלה שבארצות הברית :roll:

איפה אתה מוצא מוכרים מיפן שניתן לתקשר איתם? אפשר לינק לדוגמא לא משנה לי מה החלק.

פורסם
מצטרף למועדון בנסיבות קצת שונות. בימים כתיקונם אין כמו נסיעה קצרה לתל אביב, לשלם קצת יותר (והרבה פחות מהמחירים המקובלים במוסכים) ולקבל חלקים ושירות. ואם לא מתאים - החזר מלא. בלי שבועות של המתנה ותפילה בשל התלות בתחנות בדרך.
פורסם
אין כמו נסיעה קצרה לתל אביב, לשלם קצת יותר (והרבה פחות מהמחירים המקובלים במוסכים) ולקבל חלקים ושירות. ואם לא מתאים - החזר מלא. בלי שבועות של המתנה ותפילה בשל התלות בתחנות בדרך.

זה נכון למי שגר קרוב לתל אביב - מי שרחוק מהסיויליזציה, קניה באינטרנת חוסך זמן יקר (וגם דלק)

פורסם

רציתי לקנות מייסבי החלקה ראשיים מקוריים למנוע של הונדה, הלכתי לחברה לקח להם יומיים למצוא מק"ט של החלק שאני מדבר עליו בגלל שאני בין היחידים בארץ שניסו להזמין דבר כזה, אחרי בירור מחיר אצלהם המחיר היה 2200 ש"ח והם מזמינים את זה במיוחד ויקח 10 יום להגיע, וויתרתי והזמנתי מארה"ב במחיר של 440 ש"ח, מקוריים!

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

בצפון את כל חלקי הרכב כולל בלמים טיפולים טיימינג וכו אני קונה בחנות שנקראת "מרכז החלקים"

יש שם כמעט הכל לכל רכב מכל שנתון והמחירים מעולים.

טיפול מלא לאלרו כולל 4 פלאגים, 2 פחיות שמן בלם , מיכל 5 ליטר שמן מנוע , מסנן דלק , מסנן אוויר , מסנן שמן, 2 נורות דרך - 360 ש"ח.

2 צלחות בלימה מקוריות + רפידות מקוריות (ברגים , קפיצים וכו) 450 ש"ח.

כמובן שבמקרה שלי ההרכבה מתבצעת בצורה עצמאית אז בכלל החסכון כאן מאוד גדול.

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

בקצת יותר משנה שאני מחזיק רכב אני מזמין את רוב החלקים מאייביי ב100% המקרים החלקים יותר זולים. למדה באייביי 340 שח בצ'מפיון 1500, פלגים בארץ 120 שח כל אחד באייביי שמהו כמו 300 שח כל הסט. פס קישוט בצמפיון 650 באיביי 100 שח ועוד המון דוגמאות.

Hyundai i20 CRDI

פורסם
משעשע, כשאתה רושם את המחיר באיביי בדולר ואת המחיר בארץ בש"ח זה נותן אשלייה של פער מפלצתי :wink:

כשלמעשה הפער הוא בסך הכל "300%"...

אגב, כשאני מסתכל אחורה על ניסיוני שלי וגם של אחרים, מספר הקסם הזה של "פי 3" חוזר שוב ושוב. יש חלקים שזולים רק פי 2 ויש כאלו הזולים גם פי 6, אבל בממוצע, זהו אכן המספר.

נראה לי שזה קורה מכיוון שמעבר למיסים, על חלקים מקוריים היבואן לוקח את הנתח שלו ואז המוסך לוקח את הנתח שלו. כל נתח כזה הוא כמה עשרות אחוזים מעל המחיר הקודם וכך מתקבל מספר הקסם.

למשל, המס הוא משתנה ויכול להגיע עד כ-50% מערך הפריט. יש פריטים שעליהם משלמים רק מע"מ אבל על רובן משלמים גם מס של 40-50 אחוז. אם הפריט עולה ליבואן 500 שקלים, כולל מס זה יכול להגיע ל-800, ואז ל-1200 עם רווח ליבואן, ול-1600 עם רווח למוסך. תוסיפו מע"מ ויש לנו כבר קרוב ל-2000 שקלים, שזה פי 3 מכמה שהצרכן היה קונה את החלק במדינה נורמלית.

ומה קורה בחנויות חלפים שמייבאות אישית? הן מרוויחות כי הן יכולות להציע מחיר קצת נמוך יותר מבמוסך (כדי שיקנו אצלן) אבל עם רווח אפילו גדול יותר כי אין את המתווך באמצע...

אתה מוזמן לעוף מארצנו לברלין הנאורה ( או יפן אם מתחשק ).

ובאמת איך זה מתאים לפורום רכב....

מה הקשר?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
1200 שקל זה רק פטור ממכס ולא ממע"מ, וזה לא כולל

חלקי חילוף לרכב.

וקורה שלפעמים חבילות לא נתפסות במכס, ולא משלמים

כלום, אבל זה עניין של מזל.

הפטור ממכס יורחב ל500$

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

פורסם

לפני 6 שנים זכיתי במכירה פומבית באיביי על מראה משומשת ל-306.

המחיר הסתכם ב-1 פאונד בריטי כולל משלוח.

..הבעיה היחידה היתה שצד נהג שלי היתה צד נוסע שלו.

[CENTER] [/CENTER]

• תוכן חדש...