Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4248 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משמש כקרר (גז קירור) במעבים של חדרי קירור גדולים.

זה לא בא (או, לכל הפחות, לא אמור לבוא) במגע עם המזון.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• חברי המעגל הראשון
פורסם

באיזה מוצרי בשר מצאו אמוניה?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

האמוניה זה גז טיבעי שמצוי גם באוויר הסביבה[בריכוז נמוך מאד]משמש למערכות קירור [כיום כימעט ולא,הרוב עברו לפראון]יתרונותיו הבולטים שעדין משתמשים בו הוא עלויות כספיות נמוכות לטון בהשוואה לקרר אחר. המדחסים השבלוליים שהוא עובד איתם בלחץ נמוך בהשוואה לקררים אחרים[עלויות תפוקה נמוכות יותר ביחס לקרר אחר] ומבחינה תרמו דינמית יש לו יתרונות מובהקים בכך שהוא יכול לספוג כמויות גדולות יותר של חום בהשוואה לקררים אחרים. ומבחינה לוגית ניתן להזרים אותו בצינורות בעלי קוטר קטן יותר מקררים אחרים וללא שינוי בתפוקת המתקן ביחס למתקן אחר שעובד עם קרר אחר.חסרונותיו הם שהוא גז רעיל נפיץ מחמצן,ואינו ניתן להולכה בצינורות נחושת[מה שמוריד את מחיר העלות..]

אין שום קר ישיר ן הבשר לאמוניה האמוניה שוב זה גז טיבעי בשימוש במתקנים מבוססי צילרים ומגדל קירור ומחליף חום. נועד רק לשימור הבשר בטמפרטורות נמוכות .

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

חיסרון נוסף, הוא נדיף מאוד וסופח לחות וכשנחשפים אליו ללא הגנה הוא נספח לריריות והתחושה גם בחשיפה לריכוז נמוך באויר (מעדות שמיעה) היא של חוסר אפשרות לנשום.

אמוניה מיימית משמשת גם כדשן זול לחקלאות.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

משתמשים באמוניה כדי לחטאות בשר... זו טכניקה מאוד נפוצה בארה"ב ומשומשת בעיקר בתעשיית המזון המעובד (aka - מקדונדל'ס וכו')

פורסם

אכן, משמש לחיטוי בייצור של Pink Slime, מוצר איכותי ברמה של קובה ביף וטונה טורו, המשמש לנקניקיות זולות במיוחד.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...