Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי גטס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4281 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

די החלטתי על יונדאי גטס, כי הבנתי שהיא מאוד אמינה, שנתונים מסויימים הם דווקא בעלי צריכת דלק טובה והאחזקה שלה יחסית זולה לאחרות...

יש לי כרגע פיאט פונטו 2001 שאני מרוצה ממנה, אבל האחזקה מאוד יקרה...

אז פעם אחת ולתמיד אפשר לדעת בבקשה, אילו שנתונים ודגמים בעייתים מבחינת התצרוכת דלק ו/או דברים אחרים?

תודה רבה

פורסם

2006 ומעלה.וגם היא לא שוס מבחינת הדלק. ומומלץ כול דגם מלבד ה-GLF( אלא אם עושה לך לנסוע על רכב עם איבזור בטיחותי משנות ה-90)

ועכשיו בהצלחה למצוא אחת כזאת שלא תהיה שבורה.

פורסם

מדהים איך אנשים מחליטים על מלכודת מוות בגלל שהיא אמינה, מדהים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אפשר לחשוב שכל ה"חדשות" למינהן וכל ה"יפניות" בטוחות יותר.

היום אין רכב בטוח יותר , גם אם יעטפו אותך 8 כריות אויר.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

מלכודת מוות הייתי קורא לשברולט אבאו.

גטס עם ABS ו4 כריות אוויר קיבלה 4/5 כוכבי בטיחות.

מדהים אותי שאתה לא יודע את זה :?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

למה מלכודת מוות?

אם אתה לוקח את הGLF - כן, זה כרית אוויר אחת ובלי ABS. גרוע.

אבל אם תיקח GLI - עם 2 כריות אוויר וABS זה סבבה.

ואם תיקח GLX או GLS אז זה מצוין, עם 4 כריות אוויר, ABS ואפילו ESP בחלק מהדגמים.

אז כן, הרוב GLF, אבל עם מעט סבלנות אפשר למצוא דגם נורמלי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
2006 ומעלה.וגם היא לא שוס מבחינת הדלק. ומומלץ כול דגם מלבד ה-GLF( אלא אם עושה לך לנסוע על רכב עם איבזור בטיחותי משנות ה-90)

ועכשיו בהצלחה למצוא אחת כזאת שלא תהיה שבורה.

יש גם ב-2006 את הצורה הישנה, ומנוע 1350, אז שים לב שיהיה כתוב ברישיון 1400 ולא 1350, ושיהיה עם מנורות מתוחות.

• תוכן חדש...