Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת מרצפות שבורות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4242 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מחפש פיתרון להחלפת 2 מרצפות שבורות במטבח. אין לי מרצפות דומות וגם ברור לי שלא אמצא.

יש לכם רעיון מה לעשות? אין לי בעיה להחליף יותר מאשר את 2 המרצפות השבורות.

צירפתי תמונות, ממקומות שונים, עם סימון המרצפות השבורות.

תודה.

uploadfromtaptalk1414857342438.jpg

uploadfromtaptalk1414857356743.jpg

uploadfromtaptalk1414857372088.jpg

uploadfromtaptalk1414857384969.jpg

פורסם

אפשר להחליף 4 מרצפות או משהו כזה במרצפות דקורטיביות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

קח בחשבון שגם אם היו לך בדיוק את אותן המרצפות, לא היית מצליח להכניס אותן לאחר פירוק הקיימות.

בריצוף שבתמונות לא השתמשו בפוגות (מרווחים) בין האריחים, מה שגורם (עם הזמן) לאריחים להישבר כתוצאה מחוסר מקום להתרחב ולהתכווץ כתלות בטמפ' הסביבתית. עוד סיבה לריצוף שנשבר הוא חוסר מרווח התפשטות בקצוות (האריחים האחרונים שצמודים לקירות חייבים להיות חתוכים כ-6 מ"מ מהקיר, ולא להגיע צמוד לקיר).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

תעשה הצרחה בין מרצפות כאלו במקומות מוצנעים (למשל מתחת לשולחן או אם הארון של הטלביזיה ניתן להזזה בקלות )

לבין החשופות

הוצאת המרצפות בעזרת דיסק שחותך אבן חותכים בפוגות במידה ויש ,

ושולפים עם פומפה. ומחזירים עם מלט מלמטה בכדי ליישר , גורם ליצירת פוגות רחבות יותר במ"מ או שנים.

קח בחשבון שכמו שאמר איציק , אין אצלך פוגות , זה יותר יבלוט.

אפשרות אחרת להרוס מרצפת (את השבורה ואז להוציא את הסמוכות). במקרה כזה תאלץ להחזיר 2 מתחת לשולחן / ארון מצורה דומה אבל שיראו את ההבדל.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

אולי יש לך כסף מתחת לבלטות?

במידה ואתה מהצפון אתה יכול להיכנס לאחת החנויות שלנו ולירכוש אריחים דקורטיבים

האריחים מגיעים במידה 33*33 45*45 60*60

פורסם

המרצות ככל הנראה לא מודבקות כמו שצריך וזאת הסיבה שיש רעשים כשדורכים עליהן וככל הנראה הסיבה שהן נשברו כשנפל עליהן משהו.

אם תנקה את המישקים בין האריחים השבורים לשכנים תוכל (ככל הנראה ובעדינות מירבית) להוציא אותן החוצה,

לנקות את האזור ולהדביק אותן מחדש עם מסטיק אקרילי.

אם יש לך דיסק מומלץ בחום להוריד איזה 2 מ"מ מהתחתית שלהן כדי שלא יהיה הפרש גובה לעומת האריחים השכנים אחרי ההדבקה מחדש.

• תוכן חדש...