Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הכוונה לרכב משפחתי עד 25K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4256 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

ערב טוב,

אני צריך רכב למשפחה צעירה+ילדה שצריכה להיוולד בזמן הקרוב

אז הרכב צריך להיות כמה שיותר בטיחותי,אמין,צריכת דלק נמוכה יחסית,זול לתחזוקה(בין אם זה במוסך ובין אם זה ביטוחים למיניהם)

האמת שהאופציה היחידה שעלייה חשבתי היא מיצובישי לנסר שנתונים 06-08,הדגם הישן.

אבל אני יודע שהיא לא הכי חסכונית,אשמח לעוד הכוונה בנושא,הרכב צריך להירכש עד בערך אמצע חודש הבא,מדובר על זוג שיוצא לאזרחות עם תקציב נמוך אני מרגיש חובה לעזור להם! עדיף רכב עם ירידת ערך נמוכה כמה שיותר,בקיצור הרכב המושלם :)

אני יודע שהתקציב בעייתי אבל אני חייב לעזור להם,תודה לכולם !

נ.ב שכחתי כמובן לציין שהרכב צריך להכיל מאחור כיסא לתינוק,בבגאז' עגלה וכל הפיצ'קס מיצ'קס האחרים

עריכה אחרונה על ידי Eliran741
פורסם

הלנסר אופציה טובה,

אפשר גם לשקול יונדאי אקסנט שהיא אמנם לא מכונית משפחתית אלא תת משפחתית/סופר מיני עם בגאז', אך למשפחה עם ילד אחד או שניים היא יכולה להתאים ויש לה בגאז' לא רע.

עוד אופציה ששווה בדיקה היא רנו מגאן 2008+, כאן כבר אין בעיות חשמל והגיר מראה אמינות גבוהה יותר, בתמורה למחיר נמוך יחסית מקבלים רכב עם צריכת דלק סטנדרטית לקטגוריה (גם הלנסר וגם האקסנט לא הכי חסכוניות), התחזוקה לא יקרה גם במורשה בעיניי (עושים גם מבצעים כי זה דור קודם כדי למשוך אנשים לטפל במורשה), הרכב מאוד בטיחותי, נוח ויש גם דגמים מאובזרים יחסית.

חשוב לחפש רכב עם היסטוריית טיפולים מסודרת במורשה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

היונדאי רכב באמת זול לתחזוקה,צריכת דלק סבירה,אמין כמו סוס,אבל אני לא רוצה לגרום לאישה להפלה :D

הרכב כל כך קופצני מהיכרות מהשירות הצבאי,זה פשוט עונש לשבת בו, ואני אומר את זה בתור אחד שנוסע לפעמים בטנדר,וגם מבחינת בטיחות לא הכי להיט,

אם כי המגאן באמת יכולה להיות אופציה טובה,חוץ מהקטע של האמינות שאותו אצטרך לבדוק לעומק,לא ארצה להכניס אותם לבור כלכלי,אם יש כן בעל מגאן אשמח לחוות דעת.

בכללי אשמח לעוד תגובות בנושא

פורסם

חכה לבעלי המגאן, אני באופן אישי מחזיק רנו כבר שנתיים וחצי ואין משהו חריג עם הרכב, אך מצד שני מדובר במנוע וגיר שונים מהמגאן.

אל תשכח שהרכבים בצבא לא ממש שמורים, אם מוצאים אקסנט שמורה ולא שבורה, שהבולמים שלה לא שחוקים ושיש לה צמיגים נורמליים, יש סבירות טובה לטעמי שנוחות הנסיעה תהיה טובה יותר,

עוד אופציה אפשרית היא הקיה ריו בגרסת ה4 דלתות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

אני נוהג על מגאן 2 2004 - רכב פשוט נפלא .

חוץ מטיפולים שגרתיים, אין שום בעיות .

הדבר שאני מאוד אוהב ברכב הזה זה את המראה המרכזית שמתכהה אוטומטית בלילה, כך שרכבים אחרים לא יכולים לסנוור אותך :) .

פורסם

טוב תעשה אם תמצא להם לנסר במצב טוב.

מדובר ברכב האידיאלי למי שמחפש רכב אמין וזול לאחזקה שמצד שני לא ממש מעניש בנוחות הנסיעה כמו האקסנט או הריו.

שלא תבין לא נכון, המגאן נוחה ומרווחת בהרבה. אבל עלויות האחזקה שלה גבוהות בהרבה והיא מזדקנת פחות טוב, למרות שדגמי 2007-2009 הרבה יותר אמינים מקודמיהם.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

בלנסר אין שום דבר טוב חוץ מהמנוע (אמינות ) .

כל הדברים האחרים (נוחות, איבזור, צריכת דלק וכו' ) זה פשוט זוועה .

אני מדבר מניסיון .

פורסם

תפסיקו לספר סיפורים על עלויות האחזקה ברנו,

נכנסתי כבר לטיפול שלישי עם הקליאו שלי, להורים שלי יש מגאן, הטיפולים לא כאלו יקרים והם סבירים למדי, זה לא פולקסווגן או אודי שטיפול סטנדרטי יכול לעלות 800-900₪, מה גם שבגלל שמדובר בדור קודם ורוצים למשוך אנשים לטפל במורשה, אז עושים הנחות.

פורסם
בלנסר אין שום דבר טוב חוץ מהמנוע (אמינות ) .

כל הדברים האחרים (נוחות, איבזור, צריכת דלק וכו' ) זה פשוט זוועה .

אני מדבר מניסיון .

נוחות סבירה בהחלט ולא נופלת מרכב יפני/קוריאני דומה.

איבזור טוב שכולל 6 כריות אויר כבר בדגם האקזקיוטיב הפשוט, מגנזיום, חישמול מלא, הגה ספורטיבי מעור, סה"כ חבילה לא רעה.

צריכת דלק ממוצעת אצלי (רכב שטופל ותוחזק ברמה הטובה ביותר והחזיר אהבה) היתה 10 קמ/לליטר שזה הממוצע של רכבי ה1600 המשפחתיים.

עלויות האחזקה במגאן2 גבוהות. מוסכי היבואן שוחטים, חלקים מקוריים עולים ביוקר, טיפול טיימינג עולה כמו חצי אוטו, טיפול במוסך כללי עם חלקים תחליפייםצגורר ירידה משמעותית ברמת האמינות.

המגאן כרכב טובה בהרבה מהלאנסר אבל כאן לא שאלו על נוחות ובטיחות, שאלו על רכב אמין, מרווח וזול לאחזקה. להגדרה הזו הלאנסר מתאימה הרבה יותר.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

מארק, מספיק לספר סיפורים, תקרא מה כתבתי למעלה, נמאס לי לקרוא שטויות שאנשים כמוך רושמים. אם לא החזקת בעצמך לאחרונה רנו אז אל תגיד סתם דברים בלי ביסוס.

פורסם

חברים,אשמח לעוד הצעות בנושא,מה לגבי יונדאי אלנטרה?האם היא בטיחותית?כנ"ל לגבי האלמרה,

והאם יש ברכבים האלו ISOFIX?

מארק הצריכת דלק שציינת היא עירונית?בינעירונית?אשמח לדעת כמה היא צורכת בעיר,תודה

פורסם

אני מציע לבדוק את פורוד פקוס ומאזדה 3.

הפוקוס משפחתית מרווחת ונוחה, קצת עצלה אבל אין הבדלים מאוד משמעותיים מול שאר המתחרות.

המאזדה קצת יותר צפופה אך זריזה וכיפית יותר לנהיגה.

שתיהן רלוונטיות לתקציב משנתון 2007, רוב הרכבים יוצאי ליסינג ואין מה להיבהל מזה.

פורסם

תודה MIKE

את הפורד פוקוס אני מכיר,והוא רכב מצוין !אבל האחזקה שלו קצת יותר יקרה מהאחרות,למרות שהוא עונה על כל הקריטריונים,נכנס לי בתקציב רכב שנת 07,אם אני לא טועה הרכב נמכר עם 2 כריות אוויר או 4 עד שנת 08 ומהשנה הזו נמכר עם 6?או שאני טועה?

לגבי המאזדה,אכן נכנסת בתקציב אך משנת 06 ואני מעדיף כבר להביא שנתונים 07 ומעלה.

אגב הפוקוס לא מוצעת עם ESP עד אמצע שנת 08 שבוצע לרכב מתיחת פנים אם אני לא טועה

פורסם

מצטרף להמלצה על יונדאי אקסנט. בתקציב שלך תוכל למצוא 2006-7. רכב אמין ונוח. אינני יודע על הקופצנות שציינת. אישתי נסעה עליו בשתי הריונות והכל היה כשורה...

לגבי הבטיחות אוכל רק להגיד ששנתון 2008 מאוד בטיחותי (6 כריות אויר - ABS - ESP).

1999-2001 - פורד אריקה 90'

2001-2008 - פולקסווגן פולו קלאסיק 00'

2008-2014 - יונדאי אקסנט - חדשה מהניילונים 08'

2014 - - שברולט קרוז - 11'

• תוכן חדש...