Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4289 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זאת שאלה כללית מדי, שאין עליה תשובה חד משמעית כזאת אלה אם מפרטים יותר.

האם את מצפה לשפר את הנהיגה בגטס? כנראה אין טעם מהבחינה הזאת ברכב כזה, אז לא, לא בהכרח עדיף מהבחינה הזאת.

בכל זאת רוצה לשפר את הנהיגה? לא נראה לי שג'נט סיני זול יעשה את העבודה, הרבה אנשים מדווחים על השפעה שלילית או חוסר השפעה בנהיגה כשהרכיבו ג'נטים סיניים, אז כדי לשפר כנראה יש להשקיע יותר כסף, ואז "המגניזיום" עדיף מהבחינה הזאת.

האם ג'נטים סיניים זולים בסביבות +1K עדיפים מבחינת אמינות ובטיחות? אני לא חושב, כבר ראיתי הרבה ג'נטים סיניים זולים שנשברים, ואילו ג'נטי ברזל נשארים במצב טוב עשרות שנים, מקסימום מתעקמים, וכשמתעקמים קל לתקן אותם.

האם זה שיפור מראה? עניין של טעם אישי, נכון ג'נט "מגניזיום" יש לו מראה שונה ויכול להיות יפה יותר, וכנראה זאת הסיבה המרכזית שאנשים קונים אותם.

ובסופו של דבר, זה עניין של תקציב. מה התקציב?

אפשר עדויות מאנשים כאלו עם ג'אנטים כאלו כי אני תמיד הייתי נגד מגנזיום סיני, אבל מלית ברירה אני מעוניין לשים ואין משהו אחר למידות קטנות... איזה השפעה שלילית יש לג'אנט סיני על הנהיגה?

ולדעתי תקני ג'אנטים רגילים ומקסימום תצבעי.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אושריקו, לא נמאס לך לשאול שוב ושוב את אותה השאלה בכל שרשור שמוזכר בו ג'אנט סיני?

אנשים נרתעים מג'אנטים סיניים בגלל סיפורי זוועות פה ושם ברשת ופתאום זה נהיה גורף על כל הג'אנטים.

אני כבר שנים עם ג'אנטים סיניים על 3 מכוניות שונות והכל בסדר.

פורסם

העניין אם האיזונים והכל נבדקים לפני שמפרקים לנו את הג'אנט. זה הוצאה של 1000-1200 שקל בלי אחריות ברוב המקרים, אתה רוצה לדעת שאתה נוסע עם ג'אנט שמחזיק מעמד פחות או יותר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בנסיעה רגילה על רכב עם הספק נורמלי זה לא יכול להישבר ככה סתם. רק מבור או ממכה חזקה במיוחד זה עלול להישבר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
מה זה ג'אנט שמחזיק מעמד?! על מה אתה מדבר?? :shock:

מחזיק מעמד , כמו שכתבתי . מחזיק מעמד במהירויות, לא בכל בור יקרה לו משהו וכו'.

וSLOWRIDE , לא הבנתי מה הקשר להספק. הרי כל העגלות למיניהן גם הן צריכות להאיץ מהר לפעמים או סתם מתחשק לך להאיץ ברמזור, אתה לא תעשה את זה בגלל ג'אנט סיני ? אז זה כן מסוכן. אני יודע שאני מעצבן אתכם אבל תאמינו לי שהח*א הזה יכול לעשות בלגן גדול.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מכונית עם 400 סוסים בגלגל תפרק ג'אנטים מסגסוגת מתכת באיכות נמוכה. זה לא קשור לתאוצה של עגלות, זה קשור לכח שהמנוע מפעיל על הגלגל.

לנהג רגיל ברכב רגיל לא אמור להפריע שהג'אנט הוא סיני זול.

פורסם

אני יודע למה התכוונת. אני רק אומר כשאתה אומר נהג רגיל. גם אני נהג רגיל אך אוהב לפעמים להאיץ חזק או סתם לקחת פנייה (כן, גם עם קורולה, מודה באשמה).

השאלה אם אנמי ארגיש שינוי עם ג'אנט סיני זול במצבים כאלו לבין ג'אנט ברזל מקורי. כמובן בהנחה שהאיזון תקין ואין רעידות או כל דבר אחר.

הבעיה שאין בזה אחריות לכן זה מרתיע קצת אבל מצד שני הרבה יותר יפה מטאסות.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אתה לא תרגיש כלום ובגלל זה אין סיבה לשלול מיד ג'אנט סיני. אם הגלגלים מאוזנים והמידות זהות לג'אנט רגיל אין סיבה תרגיש משהו.

פורסם

תקציב עד 1500 משהו כזה. ואני כן מתעקשת על לבן.

הבנתי שהמגנזיום טוב ליציבות וגם מוריד מהמשקל של הרכב ומוסיףלו קצת תאוצה

פורסם

חפשי בפורום ״משקל בלתי מוקפץ״.

ההשפעה על משקלו הכללי של הרכב זניחה, והתאוצה לא תשתנה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אם תרצה לצבוע ג'אנטים (קנויים או מה שיש כרגע) בלבן שיחזיק מעמד שנים, אתה מוזמן לשקול צביעה באבקה.

כנס ל - http://www.powdercoat.co.il.

ובמה שתחליט, שיהיה בהצלחה :)

בעלים של Custom Powder Coat

צביעה חשמלית בתנור

הפרוייקטים שלי:

שיפוץ virago 500, שיפוץ VX80

פורסם
עוד אפשרות זולה היא לצבוע את ג'נטי הברזל הנוכחיים לבן, דוגמה:

[ATTACH=CONFIG]400824[/ATTACH]

איך מגיעים לרמה הזאת??

אם עשו את זה בבית עם הצמיג על הג'אנט אני נופל מהכיסא.

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.

• תוכן חדש...