Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4288 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה הבעיה לכסות את הצמיג בנייר דבק? גם אני צבעתי ג'אנטים בבית ויצא בדיוק כמו שרציתי. זה לא סיפור.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מה הבעיה לכסות את הצמיג בנייר דבק? גם אני צבעתי ג'אנטים בבית ויצא בדיוק כמו שרציתי. זה לא סיפור.

יש שרשור על זה? תמונות?

אני מניח שעדיף מקום סגור. יש לי חניון תת קרקעי שאני יכול לעבוד בו בסופ"ש.

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

בחצר של בית. יש שרשור אבל כל התמונות נמחקו ממנו. צירפתי לכאן את השלבים בתמונות:

1.jpg2.jpg3.jpg4.jpg5.jpg

פורסם
בחצר של בית. יש שרשור אבל כל התמונות נמחקו ממנו. צירפתי לכאן את השלבים בתמונות:

[ATTACH=CONFIG]401498[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]401499[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]401501[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]401502[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]401503[/ATTACH]

יפה מאוד! שני צבעים שהולכים ממש טוב ביחד.

תן בהזדמנות תמונה עדכנית של הגאנטים במצבם הנוכחי :wink:

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

הג'אנטים האלה היו על הרכב שנה בערך ואחרי זה עברו לאחסנה כי עברתי לחישוקי סגסוגת. לפני חודש החלטתי שנמאס לי מהסגסוגת כי זה חיקוי טורקי ורציתי צבע חדש אז מסרתי את הג'אנטים האלה לצביעה באבקה וכיום הם שוב על הרכב בצבע אפור מטאלי.

ככה זה נראה חצי שנה בערך אחרי הצביעה העצמית. המגרעות השחורות בגלגל הקדמי זה לא קילופים בצבע, זה בגלל שהתעצלתי להסיר את המשקולות כשצבעתי וכשהחלפתי צמיגים שמו משקולות במקומות אחרים.

IMG_0044.JPG

פורסם
הג'אנטים האלה היו על הרכב שנה בערך ואחרי זה עברו לאחסנה כי עברתי לחישוקי סגסוגת. לפני חודש החלטתי שנמאס לי מהסגסוגת כי זה חיקוי טורקי ורציתי צבע חדש אז מסרתי את הג'אנטים האלה לצביעה באבקה וכיום הם שוב על הרכב בצבע אפור מטאלי.

ככה זה נראה חצי שנה בערך אחרי הצביעה העצמית. המגרעות השחורות בגלגל הקדמי זה לא קילופים בצבע, זה בגלל שהתעצלתי להסיר את המשקולות כשצבעתי וכשהחלפתי צמיגים שמו משקולות במקומות אחרים.

[ATTACH=CONFIG]401507[/ATTACH]

אהבתי את העבודה.

בעיקרון חוץ מהצבע מאחורי המשקולת שנשאר לא צבוע, אין בעיה לצבוע כשהמשקולות האלה על הגאנט (כולל הצביעה שלהן)?

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אין בעיה לצבוע את המשקולות, אבל כשתחליף צמיגים יורידו לך את המשקולות וזה מציק בעין.

• תוכן חדש...