Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4289 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הייתי ממליץ לך לגשת לפנצ'רייה הקרובה לביתך ולברר אם יש להם במלאי.

בדר"כ רוב הג'אנטים הלבנים אינם מגיעים לבנים במקור ועברו צביעה.

יש אופציה לרכוש סט של 4 ג'אנטים ולאחר מכן להעביר אותם לפחח\צבע מקומי שיצבע אותם בגוון הלבן שתבחרי (ויש הרבה).

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם
הייתי ממליץ לך לגשת לפנצ'רייה הקרובה לביתך ולברר אם יש להם במלאי.

בדר"כ רוב הג'אנטים הלבנים אינם מגיעים לבנים במקור ועברו צביעה.

יש אופציה לרכוש סט של 4 ג'אנטים ולאחר מכן להעביר אותם לפחח\צבע מקומי שיצבע אותם בגוון הלבן שתבחרי (ויש הרבה).

אבל הצבע מתקלף? אני רוצה שישאר לבן בכל מצב.

ולמה אני רואה סטים של 1000+ וכשאני מחפשת באינטרנט,אני רואה סט של 4 באיזה 200 שקל?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כי זה משומש, שרוט ושבור או שזה בגלל ג'אנטים ברזל.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מעניין איפה ראית סט של 4 ב200 ש"ח, עדיף להוסיף קישור כדי שנוכל לראות על מה מדובר למרות שבעקרון המחיר למשומשים הוא סביבות ה 1000 ש"ח ומחיר ל חדשים הוא בערך 1600-2000.

חשוב לבדוק שהג'נאט מתאים לרכב מבחינת מידות הכוללות "קוטר" "רוחב" ו"מרחק ברגים".

צבע לבן זה צבע שמתלכלך מהר מאוד וכל לכלוך הכי קטן ניתן לראות עליו לכן הוא ידרוש הרבה נקיון.

צבע טוב לא יתקלף ב10 השנים הקרובות.

פורסם

במידה וקונים מיד שנייה את הג'אנטים צריך לבדוק את הפרמטרים, במידה ואת קונה מפאנצ'רייה \ מקום שמתעסק עם ג'אנטים הם ידעו את המידות.

אל תתפסי אותי על השקל אבל לדעתי צביעה של הג'אנטים תעלה בסביבות ה400 ש"ח.

פורסם (נערך)
לא עדיף מגנזיום מאשר הברזל?

עדיף .

זאת שאלה כללית מדי, שאין עליה תשובה חד משמעית כזאת אלה אם מפרטים יותר.

האם את מצפה לשפר את הנהיגה בגטס? כנראה אין טעם מהבחינה הזאת ברכב כזה, אז לא, לא בהכרח עדיף מהבחינה הזאת.

בכל זאת רוצה לשפר את הנהיגה? לא נראה לי שג'נט סיני זול יעשה את העבודה, הרבה אנשים מדווחים על השפעה שלילית או חוסר השפעה בנהיגה כשהרכיבו ג'נטים סיניים, אז כדי לשפר כנראה יש להשקיע יותר כסף, ואז "המגניזיום" עדיף מהבחינה הזאת.

האם ג'נטים סיניים זולים בסביבות +1K עדיפים מבחינת אמינות ובטיחות? אני לא חושב, כבר ראיתי הרבה ג'נטים סיניים זולים שנשברים, ואילו ג'נטי ברזל נשארים במצב טוב עשרות שנים, מקסימום מתעקמים, וכשמתעקמים קל לתקן אותם.

האם זה שיפור מראה? עניין של טעם אישי, נכון ג'נט "מגניזיום" יש לו מראה שונה ויכול להיות יפה יותר, וכנראה זאת הסיבה המרכזית שאנשים קונים אותם.

ובסופו של דבר, זה עניין של תקציב. מה התקציב?

עריכה אחרונה על ידי LowNSlow
פורסם

זאת שאלה כללית מדי, שאין עליה תשובה חד משמעית כזאת אלה אם מפרטים יותר.

האם את מצפה לשפר את הנהיגה בגטס? כנראה אין טעם מהבחינה הזאת ברכב כזה, אז לא, לא בהכרח עדיף מהבחינה הזאת.

בכל זאת רוצה לשפר את הנהיגה? לא נראה לי שג'נט סיני זול יעשה את העבודה, הרבה אנשים מדווחים על השפעה שלילית או חוסר השפעה בנהיגה כשהרכיבו ג'נטים סיניים, אז כדי לשפר כנראה יש להשקיע יותר כסף, ואז "המגניזיום" עדיף מהבחינה הזאת.

האם ג'נטים סיניים זולים בסביבות +1K עדיפים מבחינת אמינות ובטיחות? אני לא חושב, כבר ראיתי הרבה ג'נטים סיניים זולים שנשברים, ואילו ג'נטי ברזל נשארים במצב טוב עשרות שנים, מקסימום מתעקמים, וכשמתעקמים קל לתקן אותם.

האם זה שיפור מראה? עניין של טעם אישי, נכון ג'נט "מגניזיום" יש לו מראה שונה ויכול להיות יפה יותר, וכנראה זאת הסיבה המרכזית שאנשים קונים אותם.

ובסופו של דבר, זה עניין של תקציב. מה התקציב?

מה לא כל גאנט יותר קל מברזל?

HU:Clarion785 Comp:Dotech Ovation 6(Dead) Amp:Hifonics ZXI8408 Sub:Helix DB12S

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

• תוכן חדש...