Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משלוח שנתקע המון זמן דרך DHL

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4232 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ב 24/9 הזמנתי מאתר VITACOST,הכל היה טוב ויפה עד שזה הגיע ל FRANKFURT DE ב 1 לחודש,מאז כל פעם שאני ניכנס לברר איפה החבילה,המיקום שלה לא זז.

בעבר הלא רחוק הזמנתי משם כבר והגיע לי תוך שבועיים,לכן הזמנתי שוב כי ראיתי השירות היה מהיר ובלי עיכובים.

רציתי לשמוע אולי למישהו קרה מקרה דומה,מה הוא עשה,האם אפשר להודיע להם על זה ? מה בדרך כלל עושים במצב הזה ?

תודה.

Scan Speak

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קרה לי פעם אחת כשהזמנתי מהם חבילה והיא לא הגיעה.

למיטב זכרוני צריכים לעבור 30 יום על מנת שתוכל לפנות אליהם ולפתוח dispute. יחד עם זאת (כדי לכסות את עצמך) נסה לפנות אליהם יותר מוקדם.

במייל זה קצת בעיה, אני הצלחתי לתפוס את שירות הלקוחות שלהם בצ'אט (בשעות העבודה). הם עשו בדיקה מהצד שלהם (לקח כמה דקות), וזיכו אותי באופן מלא. אתה צריך לתת להם את מספר ההזמנה ורצוי גם את מספר המעקב של החבילה.

שמור את ההתכתבות עמם בצ'אט על מנת לעקוב אחרי הטיפול.

הזמנתי מהם לפני 3 ימים חבילה, מקווה שהיא תגיע. למרות שעם דואר ישראל לך תדע.

פורסם

אני מנחש שזה משלוח רגיל ולא מהיר (בגרמניה הדואר הינו דרך DHL,כמו שבארה"ב הינו USPS וכו')

כבר היו כאן ובשרשורים נוספים על עיכובים גדולים איתם,אני מניח שתצטרך לחכות עוד קצת.

ניסית לצור קשר עם DHL בארץ? אולי יהיה להם מה לומר בעניין.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם (נערך)

אני הזמנתי מהם בתחילת החודש. הגיע במהירות תוך כעשרה ימים.

כנראה שמשהו התחרבש במשלוח אצלך.

דבר איתם ונסה לפתור את הנושא בשירות הצ'אט שלהם.

ודרך אגב לא מדובר ב- DHL. אמנם רשום באתר שהמשלוח הוא DHL GLOBAL MAIL אבל למעשה מדובר בשירות שבו DHL ארה"ב אוספים את החבילה מהמחסנים של השולח ושולחים את החבילה לארץ. בארץ המוצא החבילה מועברת לדואר המקומי ומשם ללקוח.

את כל החבילות שהזמנתי מויטקוסט קיבלתי דרך דואר ישראל כאשר השולח הוא כביכול DHL.

הנה למשל המעקב אחרי המשלוח האחרון שלי מויטקוסט:

http://webtrack.dhlglobalmail.com/?mobile=&trackingnumber=GM5551137097581986

עריכה אחרונה על ידי eyals05
פורסם

אכן יצרתי קשר עם DHL ישראל אבל הם אמרו לי שהם לא קשורים ל DHL GLOBAL MAIL ושזה דרך דואר ישראל,התקשרתי לדואר ישראל ואמרו לי שאצלם כתוב שזה בדרך לאשדוד,עכשיו לפי המספר מעקב גם לי כתוב שהייעד שלו זה אשדוד,לא רשום להם אם החבילה בכלל נמצאת בארץ.

eyals05
- לפי החבילה שלך זה בכלל לא הגיע לגרמניה,מארצות הברית ישר לארץ,בלי עיכובים ועצירות מיותרות בדרך.

חברה אני אשמח אם תוכלו להכיוון אותי איפה נמצא הצאט הזה ? אין לי בעיה מבחינת שעות,אני גם ער בלילות לפעמים.

Scan Speak

פורסם

אוקי מצאתי את הצ'אט ודיברתי עם שרות לקוחות,התגובה שקיבלתי קצת שונה ממה שקיבלתי כאן.

בבקשה :

" I am so very sorry about the long delay. I do understand waiting so long is hard to do when you are waiting for your items to arrive. However, your order was shipped using our carrier DHL Global. With this shipping carrier, we are not provided door to door tracking. Due to the lack of tracking we ask our customers to wait 60 days before considering the package lost. In many cases we find that there may be delays with customs. This is all listed in our international policies we have for review online. I am truly very sorry about this but please continue to be patient and contact us back on 11/26/2014 if your order has still not arrived. Please know lost packages are extremely rare and this package is most likely going to arrive any day now."

Scan Speak

פורסם

שים לב שבקישור שיש באתר של ויטקוסט למעקב המשלוח (שאותו העליתי מהיבילה שלי) יש כמה מספרי מעקב. אחד מהם מתחיל בשתי אותיות ואחריו תשע ספרות ועוד שתי אותיות (אם המשלוח מארהב האותיות הסופיות הן us) זה המספר מעקב שצריך להכניס באתר של הדואר.

פורסם (נערך)

מצאתי את הקוד שאתה מדבר עליו,אצלי זה טיפה שונה.

הקשתי אותו בדואר ישראל וזה כותב לי :

הפריט נשלח מגרמניה ב 01/10/2014

עריכה אחרונה על ידי DAn-BP 1.8

Scan Speak

פורסם (נערך)

כנראה שהפריט לא נשלח מארה"ב הברית אלא התחיל את דרכו בגרמניה (האותיות הסופיות של מספר המעקב הן DE או GR?)

הסטטוס שרשום באתר של הדואר אומר שהפריט כבר בארץ ועבר סריקה ראשונית. הדואר עצמו כשמדברים איתם אומר שאין לו מושג איפה הפריט ושהוא בדרך לארץ מארץ המוצא אך מנסיוני זה לא נכון והפריט כבר בארץ (בטח בשדה התעופה)

תמתין עוד כמה ימים בתקווה שהפריט יגיע אליך בימים הקרובים.

עריכה אחרונה על ידי eyals05
פורסם

מהירות ההגעה תלויה בגודל/משקל החבילה.

חבילות קטנות יחסית (כמה קופסאות של ויטמנים) מגיעות תוך שבועים אפילו פחות.

חבילות גדולות יחסית ( קופסה גדולה של חלבון + כמה דברים נוספים), יכול להתארך גם קצת יותר מחודש.

מצב נוסף שקורה עם החברת שילוח שבאיזה שהוא שלב המעקב נעשה קצת פחות מדוייק (במיוחד כאשר החבילות מגיעות לארץ)

פורסם (נערך)
כנראה שהפריט לא נשלח מארה"ב הברית אלא התחיל את דרכו בגרמניה (האותיות הסופיות של מספר המעקב הן DE או GR?)

הסטטוס שרשום באתר של הדואר אומר שהפריט כבר בארץ ועבר סריקה ראשונית. הדואר עצמו כשמדברים איתם אומר שאין לו מושג איפה הפריט ושהוא בדרך לארץ מארץ המוצא אך מנסיוני זה לא נכון והפריט כבר בארץ (בטח בשדה התעופה)

תמתין עוד כמה ימים בתקווה שהפריט יגיע אליך בימים הקרובים.

האותיות הסופיות הן DE,הוא נשלח מארצות הברית בוודאות,אני רואה את זה כשזה התחיל את המשלוח מאיפה זה ייצא.

Compton, CA, US

Arrival DHL Global Mail Facility

התקשרתי לדואר ישראל כרגע והם אמרו שזה עדיין לא הגיע אלייהם,שזה רוב הסיכויים בנתב"ג ולהמתין,השאלה כמה...?

עריכה אחרונה על ידי DAn-BP 1.8

Scan Speak

• תוכן חדש...