Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משלוח שנתקע המון זמן דרך DHL

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4242 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נצל"ש יש לי משלוח מDHL שהסטטוס שלו מהתקבל למשלוח בחו"ל לא עודכן.

איך אני יודע אם המשלוח אכן עוד לא נשלח או שיש בעיה עם עדכון הסטטוס שלו?

פורסם

קרה לי אותו הדבר עם חבילה מקנדה, גם דרך dhl global mail. נשלחה מאונטריו קנדה ב7 לחודש, הגיעה לגרמניה ב11 לחודש, ומאז כלום. השולח לא עוזר, די אייץ אל ישראל אומרים שהם משרתים רק לקוחות אקספרס ועל דואר ישראל בכלל אין מה לדבר. חושב שאם הייתי שולח עם יונה הייתי מקבל את החבילה מהר יותר.

אגב מדובר בחבילה של פחות מ1 ק"ג של שלט לאקסבוקס וואן.

פורסם

היום בדקתי עם המספר משלוח בדואר ישראל ומסתבר שאכן החבילה זזה.

כתוב לי "דבר הדואר האמור הגיע בתאריך 26/10/2014 ליחידת הדואר לשם מסירתו לנמען."

Scan Speak

פורסם

כרגע ניכנסתי לאתר של DHL עם המספר מעקב שהם נתנו לי,משום מה הופיע לי עידכון לגבי התאריך והסטטוס שלו וכתוב לי באדום עם סימן קריאה. מה זה אומר?

נגיד ומחר הדף לא יגיע אלי,אני יכול ללכת לדואר עם מספר מעקב לקחת אותה ? לא ישלחו אותי לבית ?

ISRAEL

Delivery Not Possible

Scan Speak

פורסם

תתקשר בבוקר למוקד של הדואר ותשאל.

יכול להיות שזו טעות, יכול להיות שיש טעות בכתובת, לך תדע.

פעם היה לי משלוח שהשולח לא רשם את שם העיר והמשלוח כבר היה עם חצי רגל מחוץ למדינה בדרך חזרה לשולח.

פניות הציבור של הדואר הצליחו לחסום את החבילה מלצאת מהארץ ובסוף החבילה הגיעה אליי בשלום.

פורסם
כרגע ניכנסתי לאתר של DHL עם המספר מעקב שהם נתנו לי,משום מה הופיע לי עידכון לגבי התאריך והסטטוס שלו וכתוב לי באדום עם סימן קריאה. מה זה אומר?

נגיד ומחר הדף לא יגיע אלי,אני יכול ללכת לדואר עם מספר מעקב לקחת אותה ? לא ישלחו אותי לבית ?

ISRAEL

Delivery Not Possible

מה רשום באתר dhl ישראל?

• תוכן חדש...