Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

בסוף הקרבתי את הריבית בפריים וביקשתי להעלות אותה לp+1 כדי לשפר את הקל"צ ל 4.35.

Sent from my Redmi 3S using Tapatalk

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אם לוקחים משכנתא בחודש הקרוב, איזה ריביות תחשבנה לטובות עבור משכנתא של 400 אש"ח למימון "נכס" 1.4 מש"ח, במסלול פריים שליש+קל"צ שני שליש?

גרוסו מודו כמובן.

תודה!

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

שכחת לציין החזר ותקופת זמן, בלעדיהם לא תהיה תשובה רצינית

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

זה החזר גבוה שמאפשר לך הרבה משחקים. אתה בונה על סילוק מוקדם? דווקא אני הייתי לוקח רבע מהמשכנתא בריבית קבועה צמודה לתקופה קצרה אפילו 4 שנים. חוץ מזה אם יש לך אפשרות לגייס הלוואה לא מהמשכנתא. בריבית של מינוב לתקןפה של 5-10 שנים (ויש

הרבה כאלה בחוץ). לוקח את על ה400 אלף ןאחר כך מסלק רבע מהמשכנתא עם ההלוואה הנוספת כך שתישאר עם מעל 50 פריים נמוך. בכל מקרה תחשובאם תצטרך הלוואה נוספת כשאי להעמיס עוד על המשכנתא למרות עליות הריבית (לא מדבר על רכב).

Sent from my Redmi 3S using Tapatalk

פורסם

מבלי להיכנס יותר מדי לכיס

120K בפריים ל 25 שנה בפריים מינוס 0.7

280K בקל"צ ל 11 שנה בריבית כ 3.5%

נותן לך 3K החזר.

תעלה ל 4K תחסוך כ 25-30K ריבית ו 4 שנות משכנתא ( ביטוח חיים )

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם (נערך)

איך ההצעה הזאת שקיבלתי למחזור משכנתא על נכס שנקנה ב 1.1 מליון לפני כ 4 שנים ושווה היום כ 1.4 מליון (זה בכלל משנה, הבנק בכלל בודק את זה, כי לא ביקשו מאיתנו להביא שמאי מחדש) ?

אני לא מעוניין לשלם בחודש יותר מכ 3.5k.

יש לי מדרגה נחמדה בעוד 7 שנים שתוריד לי את המשכנתא בחצי, אבל העיניין הוא שמדובר בדירת שלושה חדרים, כך שסביר להניח שלא תהיה לנו ברירה ונצטרך לפני זה להחליף אותה בדירה גדולה יותר כשיהיו שני ילדים, כך שכנראה שאני לא אהנה מהמדרגה הזאת.

זה מה שקיבלנו:

1) קבועה לא צמודה 2.95٪ קרן של 239,000 עד ל 2025

2) ריבית פריים מינוס 0.9٪ קרן של 202,000 עד ל 2042

עריכה אחרונה על ידי bobi
פורסם

מניח כי התנאים הללו בבנק בו קיימת המשכנתא כיום, על פי שיעור הפריים הגבוה.

נסה בבנקים אחרים כדי ללחוץ על הבנק הנוכחי.

על פניו התנאים לא רעים בכלל.

אבל

לאור הידיעה כי אתה הולך לרכוש דירה גדולה יותר במהלך השנים הקרובות

לוקח את הכל בקל"צ ל 12 שנה ריבית סביב 3.5%

אותה בבוא העת תגרור לדירה החדשה בריבית הנמוכה של היום.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

אבל אז אם אני אחליף ריבית של פריים מינוס 0.9 וקל"צ של 2.95٪ בקבועה של 3.5٪, אני צריך שהפריים יהיה מעל ל4.4٪ כדי שהריבית שאני משלם לא תשתלם לי.

פורסם

דמיין מצב בו בעוד 4 שנים כשאתה בא להחליף את הדירה הריבית על קל"צ היא 6%

גידרת את העליה הזו.

הפריים לא מגודר בכל מקרה ככה שמה שתקבל ריבית פריים בעתיד יהיה גם הריבית של הפריים על המסלול הנוכחי אולי אפילו המינוס על הפריים יהיה גבוה יותר בעתיד

במקום פריים מינוס 0.9 יהיה אולי פריים מינוס 1.25-1.5

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

bobi/ samg-אלו ריביות למשכנתא חדשה? מהתקופה האחרונה? אשמח לשמוע מאיזה בנקים ההצעות.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

מבנק לאומי, זה מחזור של משכנתא קיימת.

יש מצב שבכמה שנים הקרובות הפריים יקפוץ למעל 4.5?

כדי שיהיה כדאי לי כבר עכשיו להעביר לריבית קבועה של 3.5٪ ? (אם יש לי כיום פריים מינוס 0.9)

לדעתך הבנק לא יסכים פשוט לתת לי את הכל בריבית הקבועה של2.95٪ שנתנו לי רק לחצי מההלוואה?

פורסם
אז לי שיש פריים מינוס 0.9 לעוד 28 שנה אין מה לדאוג והוא יכול גם לרדת עוד?

כאשר הפריים הוא 1.6% המינוס שאתה יכול לקבל עליו הוא מינוס 0.9

כאשר הפריים יהיה 4.75% המינוס שהבנק יכול לתת עליו גבוה יותר והוא הגיע גם ליותר ממינוס 1.5%

אצלך הוא יישאר על מינוס 0.9 אלא אם תמחזר אותו אז. וסביר שלא יהיה קושי בלמחזר ולקבל את המרווח החדש

כי ההסכם ביניכם מדבר על מרווח קבוע כאשר הבסיס נע לפי השינוי של הפריים

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
מבנק לאומי, זה מחזור של משכנתא קיימת.

יש מצב שבכמה שנים הקרובות הפריים יקפוץ למעל 4.5?

כדי שיהיה כדאי לי כבר עכשיו להעביר לריבית קבועה של 3.5٪ ? (אם יש לי כיום פריים מינוס 0.9)

לדעתך הבנק לא יסכים פשוט לתת לי את הכל בריבית הקבועה של2.95٪ שנתנו לי רק לחצי מההלוואה?

נתחיל מהסוף

אתה קבעת מסגרת להחזר של 3.5K לכן אם אתה לוקח רק קל"צ התקופה מתארכת ל 12 שנה , מכאן העליה בריבית. אם יתנו לך ל 12 שנה בריבית 2.95% תבוא עליך הברכה.

מה נדבקת לפריים?

אותו תוכל לקבל בריבית שתשרור בעתיד = שווה לרבית הפריים שיש לך היום כולל השינויים בה ככל שיהיו ( ראה גם את תשובתי לסמג )

אבל אם קיבעת היום רבית נמוכה בקל"צ היא תמשיך איתך גם לדירה החדשה ולאורך זמן של מספר שנים גדול, מאשר תישאר לך יתרה קטנה של -4 3 שנים במצב של התמהיל הנוכחי.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• תוכן חדש...