Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התלבטות בין יונדאי גטס או גרנדה פונטו עד 25000

samiyun
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3846 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

היי,

אני מחפש רכב אמין וחסכוני במחיר של עד 25000ש״ח

זה רכב שישמש אותי בעיקר לנסיעות לעבודה (60ק״מ ביום)

ומידי פעם פיזור הילדים לגן.

יש לציין שזה רכב שני, ז״א יש לנו משפחתית בבית.

ההתלבטות שלי היא בין יונדאי גטס לבין פיאט גרנדה פונטו מודלים 2007/8 ידני/אוטומט/רובוטי.

בכל מקרה שמעתי שהם אמינים וחסכוניים.

אשמח לדעתכם בעיניין, ובמידה ויש המלצות על משהו אחר - יותר מאשמח לשמוע.

תודה רבה ושבוע טוב

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אין בעיה עם ידני אז עדיף,

הגטס פחות מבטיחותית מאשר הגרנדה בגירסת ה1.4 שמגיעה עם 6 כריות אוויר לעומת 2 במנועי ה1.2 ופחות חיסכונית,אבל הגטס גם רכב מאוד אמין וזריז יותר,חפש ברמות איבזור GLS/GLI/GLX.

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שניהם טובים,לך על הרכב השמור שתמצא.

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נהגתי שבוע שעבר בפעם הראשונה על גרנדה פונטו מודל 2006-2008 בערך, רכב השכרה מאחת מחברות ההשכרה המקומיות ביוון.

כלומר בהנחה וחברת ההשכרה קנתה אותה חדשה, היא משמשת כבר 6-7 שנים להשכרה. קילומטרז' קצת פחות מ 80.000 ק"מ. דגם 1.2 60 כ"ס ידני.

4 צמיגים יבשים מיצרנים שונים ובאופן כללי זה לא נראה כמו מקום שמשקיע יותר מידי בטיפול במכוניות.

למרבה ההפתעה (או שאולי לא) האוטו היה יחסית שלם, כל הפלסטיקים בתא נוסעים שלמים למעט ידית הילוכים קרועה, בלי קרשושים ובלי רעשים מיותרים. כל האיבזור החשמלי עובד. אבל הייתה נזילת שמן מאטם מכסה שסתומים.

אין ספק שזה אוטו נוח ונעים יותר לנהיגה בהשוואה לגטס. תנוחת ישיבה משמעותית יותר טובה, יש יותר מרווח, יותר איבזור בהשואה לגטס הבסיסית והנפוצה, וגם נראה קצת יותר איכותי.

מנוע 1.2 עובד טוב, חלק, שקט ומאוד מאוד חלש. הרבה יותר חלש לעומת גטס אוטו' בכל נפחי מנוע. אולי זה רק ברכב הספציפי הזה, לא יודע.

בגירסה הידנית יכול להיות שהייתי מעדיף אותה על גטס, את הדגם הרובוטי אני לא מכיר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למנוע 1200 הבנתי שיש רק 65 כ״ס :-(

נהגתי שבוע שעבר בפעם הראשונה על גרנדה פונטו מודל 2006-2008 בערך, רכב השכרה מאחת מחברות ההשכרה המקומיות ביוון.

כלומר בהנחה וחברת ההשכרה קנתה אותה חדשה, היא משמשת כבר 6-7 שנים להשכרה. קילומטרז' קצת פחות מ 80.000 ק"מ. דגם 1.2 60 כ"ס ידני.

4 צמיגים יבשים מיצרנים שונים ובאופן כללי זה לא נראה כמו מקום שמשקיע יותר מידי בטיפול במכוניות.

למרבה ההפתעה (או שאולי לא) האוטו היה יחסית שלם, כל הפלסטיקים בתא נוסעים שלמים למעט ידית הילוכים קרועה, בלי קרשושים ובלי רעשים מיותרים. כל האיבזור החשמלי עובד. אבל הייתה נזילת שמן מאטם מכסה שסתומים.

אין ספק שזה אוטו נוח ונעים יותר לנהיגה בהשוואה לגטס. תנוחת ישיבה משמעותית יותר טובה, יש יותר מרווח, יותר איבזור בהשואה לגטס הבסיסית והנפוצה, וגם נראה קצת יותר איכותי.

מנוע 1.2 עובד טוב, חלק, שקט ומאוד מאוד חלש. הרבה יותר חלש לעומת גטס אוטו' בכל נפחי מנוע. אולי זה רק ברכב הספציפי הזה, לא יודע.

בגירסה הידנית יכול להיות שהייתי מעדיף אותה על גטס, את הדגם הרובוטי אני לא מכיר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...