Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג׳ו 307,תקלת גיר משונה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4253 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

תופעה מוזרה שמתרחשת לאחר נסיעה רצופה של 50 ק״מ בממוצע ובמהירות של מעל 120 קמ״ש.

החיווי עובר מ 4 ל D (אם אני במצב ידני) ,אבל מרגישים שהגיר עדין ב 4 ,לאחר דקה דקה וחצי הטורים פתאום עולים,ואז אני מבין שהגיר נכנס ל 3,,,,מוריד לאט מהירות,מחפש מקום לעצור,מגיע ל 40 קמ״ש,הגיר מוריד ל 2 ,,,ולראשון עד עצירה מוחלטת,שום חיווי תקלה לא מופיעה על הצג !!! עוזב קצת את הברקס,הרכב נוסע קדימה,כלומר הגיר לא מנותק,או לפחות ככה נדמה לי,כי לפני השיפוץ כאשר היתה תקלת החלקה והגיר היה מתנתק אז הרכב היה מתדרדר אחורה כאשר עוזבים את הגז,ובטוח לא מוריד הילוכים שהמהירות יורדת,,,מה זה חצי מנותק ?! ,מחבר למחשב,אין תקלות ! ואף מכונאי לא יכול לומר לי מה זה ! לפחות פה אצלי בחיפה,,,אין בעיית חימום,רדיאטור חדש,טמפרטורה תמיד מתחת ל 90 ,,,וזה קורה רק בנסיעה ארוכה לאחר כ 50 ק״מ לפחות ושאני נותן גז מעל 120 -130,,,למישהו יש איזה אינדיקציה לתופעה המוזרה הזאת ? כי אני כבר עובד עצות.

שמתי לב לעוד דבר,זה קורה רק כאשר אני בכביש ללא עצירות כאשר אני על 120 פלוס מינוס לפחות חצי שעה

בתודה מראש

פורסם (נערך)

נשמע שהשמן גיר מתחמם והגיר נכנס ל SAFE MODE על מנת לנסות להוריד ממנו עומס\להוריד טמפ'.

עריכה אחרונה על ידי HenzTDI

Golf MK4 TDI 1999

פורסם

"מצב בטוח" כולל רק הילוך 3 ורוורס. במצב זה אין שילוב הילוכים אחרים.

כמן כן כניסה למצב בטוח מלווה ברישום קוד תקלה.

פורסם

האם ניסית לגשת למכון הגירים גירומטיק ? הם מקצועניים (ולא זולים) אבל פותרים כמעט כל בעיה שקשורה לגירים (כמעט,כי יש גירים שהם אולי לא יתעסקו איתם,לא זה המקרה).

מניסיחון עבר,הם מחברים לרכב מכשיר אבחון ועושים עם הרכב נסיעת מבחן ואתה תוכל לדעת מה התקלה. אם לתקן או לא, זה כבר לשיקולך.

אם תחליט לגשת אליהם,(הם נמצאים כאשר חוזרים מקניון לב המפרץ לכיוון הקריות,פונים לאחר 200 מטר ימינה לכביש הצדדי,אתה תראה פנצ'רייה בצד ימין על הכביש הראשי, שם אתה פונה).צמוד אליהם יש מגרש מכוניות "אפי כהן") ומולם יש "רכב כהן".

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

ממש לא,יש לי ידע בהפעלת הטיפטרוניק,חוץ מזה.אתמול נסעתי על D,ואז פתאום הטורים קפצו,והבנתי שהגיר ירד ל 3,העברתי למצב טיפ,והוא עדין מראה D.

הכי קל לומר שאין תקלה,שברור שמשהו לא בסדר.

בדרך חזרה נסעתי על רביעי,בכוונה ! בגלל שהתקלה מתחילה בזה שהחיווי עובר ל D,והרי אני על טיפטרוניק,ואז 30 שניות הטורים עולים כי הגיר מוריד הילוך ל 3,ואז אני מוריד מהירות כי אני לא יכול לנסוע 120 קמ"ש על 3,ומחפש מקום לעצור,מוריד שוב מהירות מרגישים שהגיר מוריד ל 2,ואז ראשון ,ועצירה מוחלטת,עוזב שוב את הברקס,הרכב נוסע קדימה,שזה בעצם נותן לי אינדיקציה שהגיר לא מנותק בחירום,מנסה להעביר בין טיפ ל D ולא עובד,נשאר רק D,מכבה מנוע,עובר כמה דקות,מניע,הכל חוזר למצב תקין.

אז בבקשה לא לזלזל ולחשוב שאין תקלה או שאני איזה ילד שלא יודע לנהוג,יש בהחלט תקלה,

• ספונסר פורום
פורסם

בהחלט יש תקלה בגיר, לא כל תקלה מדליקה נורות ספורט שלג או חווי בצג, למעשה יש 6 שלבים של תקלה, השלב שאתה מתאר הוא LEVEL 5 שבו הגיר יעבור לשלישי ויאפשר העברת הילוכים 1-2-3 ללא העברה לרביעי מבלי הדלקות ספורט שלך.

לרוב בגלל התחממות יתר או מתג רב תפקודי לא תקין.

אין מנוס מחיבור הרכב למחשב אבחון עם מאבחן שמכיר את הגיר והרכב.

אורן

פורסם

כל הכבוד אורן,באמת יש 6 שלבים,מצאתי את זה באינטרנט.

אני חייב לציין שבכל מה שקשור להתחממות יתר,הרדיאטור אצלי חדש,וגם שאני נוסע בתוך העיר (חיפה) בעליות,הטמפרטורה כמעט לא את עוברת את ה 90,ובכל מקרה בעיר אין לי שום תקלה,ביציאה מהעיר,כמו אתמול,לכיוון ת"א נסעתי 120,ולפעמים בעקיפות קצת יותר,ולקראת אם הדרך זה קרה,והכי מצחיק שזה קרה באותה נקודה כמו לפני 4 חודשים,לאחר נסיעה רצופה ומאומצת של 55-60 ק"מ al4.jpg

• ספונסר פורום
פורסם

אתה מוזמן להגיע לבדיקה ללא תשלום, זה שהמנוע לא מתחמם לא אומר בהכרח שהגיר לא מתחמם.

אורן

• תוכן חדש...