Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4275 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איפה נכון למקם את המראה הפנימית ברכב , האם ישנו מקום ייעודי למיקום שלה ?

לפני כמה חודשים אבא שלי בטעות נתן מכה עם היד והוריד בטעות את המראה הפנימית וכתוצאה נוצר סדק בשמשה ועל כן היה צריך להחליף שמשה. מדובר ברכב טויוטה קורולה החדשה 2014 , אבא שלי פנה לזגג והוא החליף לנו שמשה ברכב אך משום מה מיקם את המראה פנימית טיפה נמוך ממה שזה היה לפני במקום הייעודי לה .

אני מעלה פה תמונות של המקום שהודבקה ואיפה שהזגג הדביק שתראו על מה מדובר :

איפה שטויוטה מיקמו את המראה (בתמונה רואים רק את הסימון מיקום אבל המראה כאמור יצאה ממקומה רק השאריות שלה נשארו)

20140821_185537.jpg

בתמונות האלו רואים איפה הזגג מיקם את המראה זה נמוך ממה שטויוטה מיקמו (טויוטה מיקמו אותה באזור המחוספס השחור שמונע סנוור)

20140827_072745.jpg20140827_072725.jpg20140827_072719.jpg

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם

תכנס לסוכנות טיוטה ותמדוד כמה סנטימטרים מריפוד מהגג המראה מודבקת.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא נראה לי שהמיקום משנה, כל עוד אתה רואה דרך המראה כיסוי מלא של כל השמשה האחורית שלך זה בסדר.

Peugeot 206 Xs 1.6l 16v :lol:

Peugeot 205 Forever 1.4l 8)

Peugeot 306 1.4l - נגנבה :-(

פורסם

שניר אתה צודק אבל לא לגמרי ומה אם זה מסתיר את השדה ראייה בשמשה הקידמת בגלל שהיא הודבקה נמוך מדיי ? בגדול אני לא זה שנוהג על הקורולה אלא ההורים שלי שהם קנו לעצמם אותה , יצא לי לשאול את אבא שלי אם זה מפריע לו בנסיעה וגם את אמא והם אמרו שלא ובכל זאת עוררתי את צומת ליבו שאוטו גלס מיקמו את המראה לא במקום הנכון

פורסם

אם הם מיקמו את המראה 2-3 ס"מ למטה, תעלה את המראה 2-3 ס"מ חזרה למעלה...

כל כך פשוט

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

אם אתה רואה את החלון האחורי במראה והמראה לא מסתירה לך את החלון הקדמי אז תשאיר אותה כך .

יש סיכוי שכאשר תנסה לפרק אותה השמשה תישבר .

אגב , במכונית שלי המראה המקורית מודבקת חצי על החלק השחור וחצי על הזכוכית .

פורסם

שביט הלוואי והיה אפשרי להוציא ולמקם מחדש במקום הנכון אבל היא עם דבק מראות חזק וכמו שאייל צבי אומר מהלך שכזה עלול לגרום לסדק בשמשה ואז השמשה הולכת קאפוט !

בכל מקרה האם אוכל ללכת עם הרכב לסוכנות טויוטה רכב השפלה ברמלה משם נקנה הרכב ולהגיד להם שיסדרו לי את זה גם אם זה עולה כסף ?

את התיקון של השמשה עשינו באוטו-גלס נס ציונה .

אייל על איזה רכב אתה נוהג שאמרת שהמראה מודבקת חצי חצי ?

• תוכן חדש...