Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4259 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לצערי הרב קרובת משפחה שלי עברה תאונה.

רוכב אופנוע פנה ימינה ברמזור ובפניה מעבר לפינה גם להולכי הרגל היה ירוק.

היא ירדה לכביש ורוכב האופנוע פשוט נתקע בה ( אני לא מומחה, אבל לדעתי רוכב האופנוע אשם שכן זכות הקדימה בפניה ימינה היא תמיד להולכי רגל ) בכל הסיפור מה שקרה זה שבר ביד כולל ניתוח עם פלטינה ברגים ושאר החברים ( אפשר להגיד שיחסית הנזק "קל" לעומת מה שיכול להיות ).

הקטע ההזוי הוא שהנהג הלך למשטרה וסיפר להם שהיא קפצה לו לכביש והיא בכלל לא עברה במעבר חציה ופשוט סגרו את התיק. עכשיו סתם בשביל העקרון, בעת הדיווח ( הגיע אמבולס לפינוי וכמובן שמשטרה ) לא אמורים לבדוק את הדברים האלו? בשביל מה המשטרה קיימת?

כמובן שהיא הלכה להעיד במשטרה שלא כך היה ( מבחינתה כמה שפחות לערב את המשטרה בגלל רחמים על הנהג, אבל כשלא משאירים ברירה... ) ולא יודעת כ"כ איך להמשיך.

לעבוד היא לא יכולה בנתיים, מחכה שיקום לא קצר עם פיזוטרפיה.

ממה שהצלחתי להבין, לא לקחו את פרטי הביטוח של הנהג הפוגע בגלל שאמרו להם שם שהמשטרה תטפל בהכל - וכמובן שלשוטרים אין בכלל מושג על מה מדובר ( משום מה, אותי זה לא מפתיע ).

איך ממשיכים מכאן? פונים אליו ישירות בשביל לקבל את פוליסת הביטוח ולפנות אליהם לגבי פיצויים?

את האמבולנס שהוזמן שגם ממה שאני יודע לא מימנו להם אותו עד עכשיו, מי אמור לשלם? חברת הביטוח של הנהג הפוגע?

האם מומלץ לברר פרטים אצל עורך דין או שמה אפשר להסתדר לבד?

אשמח לקבל עצות כדי להעבירם הלאה.

תודה לכולם, ותעשו טובה, סעו בזהירות.

• תוכן חדש...