Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לצעיר לפני צבא

davidevenhaim
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3829 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אני עומד להתגייס עוד 5 וחצי חודש בערך, אני מעוניין לקנות רכב קטן שישמש אותי באופן יומיומי לנסיעות רגילות לא משו רציני

יש לי כבר רכב בבית הונדה סיוויק אבל רוב הזמן היא אצל אבא שלי אז בעייתי להתחלק

בכל קרה התקציב שלי הוא עד 7 אלף במקסימום עם עדיפות לקצת פחות, אבא שלי ישלם לי את הביטוח

אני מעדיף רכב קטן שיהיה האצ'בק, אשמח להצעות אני יודע שהתקציב נמוך אבל מקווה שתעזרו לי למצוא משהו מתאים שיהיה אמין וזול

עריכה: לא משנה לי ידני או אוטומט

עריכה אחרונה על ידי davidevenhaim
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

ידני או אוטומט?

אני לא נכנס לך לעניין הכספי,אבל קח בחשבון שיש מעבר לביטוח יש גם עלות אחזקה כמו טסט,תיקונים מידי פעם שיכולים לצוף ולא תמיד זולים.

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתקציב של 7K ש"ח יהיה קשה למצוא משהו טוב, קח בחשבון שבתקציב כזה תהיה חייב לעשות ישור קו לרכב שיכול להגיע לעוד כמה מאות/אלפי שקלים.

האפשרויות שלך הן פג'ו 206 או פיאט פונטו. אבל שוב...יהיה קשה למצוא וזה יכול להיות תהליך שיקח לך כמה שבועות.

תעשה חישוב אם כדאי לך לרכוש רכב בשביל 4 חודשים ולשלם עליו דלק, ביטוחים, תיקונים וכו' וכו'.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ידני או אוטומט?

אני לא נכנס לך לעניין הכספי,אבל קח בחשבון שיש מעבר לביטוח יש גם עלות אחזקה כמו טסט,תיקונים מידי פעם שיכולים לצוף ולא תמיד זולים.

שחכתי לציין, לא מפריע לי איזה גיר יהיה

לגבי הטיפולים הנלווים הכל נופל על אבא שלי הוא מוסכניק

בתקציב של 7K ש"ח יהיה קשה למצוא משהו טוב, קח בחשבון שבתקציב כזה תהיה חייב לעשות ישור קו לרכב שיכול להגיע לעוד כמה מאות/אלפי שקלים.

האפשרויות שלך הן פג'ו 206 או פיאט פונטו. אבל שוב...יהיה קשה למצוא וזה יכול להיות תהליך שיקח לך כמה שבועות.

תעשה חישוב אם כדאי לך לרכוש רכב בשביל 4 חודשים ולשלם עליו דלק, ביטוחים, תיקונים וכו' וכו'.

מה הכוונה יישור קו ?

שאני מתגייס לצבא אני מוריש את הרכב לאחי הקטן ויהיה לי אותו לסופ"שים או שנמכור אני לא כזה סגור על זה

יש לך עוד הצעות לרכבים ? אני יעבור ביד 2 עכשיו

תודה רבה לכולם

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ישור קו זה דברים שבעל הרכב לא תיקן או יתגלו לאחר קניה.

1-פונטו ספייס:חיסכונית,חלפים זולים ודי אמינה,חשוב לבדוק שאין מים במקום נוזל קירור.

2-יונדאי אקסנט: גם אמינה,זריזה יותר ומרווחת יותר נמכרת במחירים די זולים.

3-פורד פיאסטה:לפי הדיווחים פה די אמינה,מאחור מעט צפופה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ישור קו זה דברים שבעל הרכב לא תיקן או יתגלו לאחר קניה.

1-פונטו ספייס:חיסכונית,חלפים זולים ודי אמינה,חשוב לבדוק שאין מים במקום נוזל קירור.

2-יונדאי אקסנט: גם אמינה,זריזה יותר ומרווחת יותר נמכרת במחירים די זולים.

3-פורד פיאסטה:לפי הדיווחים פה די אמינה,מאחור מעט צפופה.

אני מאמין שאבא שלי יבדוק בשבילי הכל לפני ויטפל בהם אני סומך עליהם, לחבר שלי יש פונטו 95 והבנתי שהספייס היא השדרוג שלה, כי נגיד נסעתי בפונטו 95 והיא בעייתית היא לא יציבה וקופצת הרבה בנסיעה בצורה מסוכנת השאלה היא אם השדרוג שלה בספייס סידר את הבעיות

אלה הרכבים העיקריים, אם אתה מכוון לרכב אחר, תשאל ונראה אם כדאי לך או לא.

שמעתם על דייהטסו שרייד? מהחווית נהיגה הקצרה שלי איתו מאוד נהנתי אבל השאלה היא מה האמינות שלו

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שרייד רכב יפני טיפוסי-אמין אבל יהיה קצת יותר ישן לעומת שאר הרכבים,אבל בהחלט יכול להיות כאופציה אם מצאת משהו שמור.

נסעתי על הספייס לא קופצנית ביחס למתחרות,הספייס אכן החליפה את הפונטו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שרייד רכב לא אמין ולא בטיחותי וגם לא תמצא שנתון נורמלי.

הפונטו 95 אולי מתנהגת ככה אבל הספייס גדולה ממנה בכמה שנים. אל תשכח שכל רכב בתקציב שלך יהיה לפחות 13 שנה על הכביש, הבולמים שלו כבר לא יהיו כמו בהתחלה ולהחליף בולמים זה עסק לא זול {אלא אם כן הכללללל נופל על אבא שלך}.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שנת 98 עם 98K ק"מ...חתיכת מציאה. שווה לבדוק כי כמעט ולא ניתן למצוא דברים כאלה.

זה 500 ק"מ לחודש...נדיר ביותר.

כמובן לא לשכוח לבדוק את הרכב לפני קניה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ועוד הוא כותב שהרכב מטופל במוסך מורשה, אם זה נכון והרכב באמת שמור לדעתי זו מציאה ממש טובה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נסה לבדוק את הרכב הזה, עכשיו ראיתי אותו ביד 2:

[ATTACH=CONFIG]398959[/ATTACH]

שנת 98 עם 98K ק"מ...חתיכת מציאה. שווה לבדוק כי כמעט ולא ניתן למצוא דברים כאלה.

זה 500 ק"מ לחודש...נדיר ביותר.

כמובן לא לשכוח לבדוק את הרכב לפני קניה.

ועוד הוא כותב שהרכב מטופל במוסך מורשה, אם זה נכון והרכב באמת שמור לדעתי זו מציאה ממש טובה.

זה כבר לא אקטואלי..

יש למישהו עוד הצעה אולי ?

תודה רבה לעוזרים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טוב ברור למה לא אקטואלי,בכול מקרה תשב על הלוחות,לא קל למצוא משהו שמור אבל צריך סבלנות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תתחיל לחפש ביד 2 רכבים עד 8 אלף ש"ח (כי לפעמים אפשר להוריד את המחיר מעט), תגדיר מיד ראשונה עד יד שניה וגיר ידני.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...