Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4284 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראשית תמונות מדהימות ! כבר אמרתי לך שאתה צלם מדהים!

אני ברצינות ממליץ לך (וכבר דיברנו על זה לא פעם שניפגשנו בעבר) לעסוק בכך באופן מקצועי . אתה צלם מעולה!

שנית לגבי עניין חצית פס הפרדה רצוף: דעתי האישית היא שכל מי שמעז לחצות פס הפרדה רצוף ולא משנה אם זה לשניה לדקה או לחצי דקה בעיני הוא רוצח פוטנציאלי וטוב תעשה המשטרה אם תוריד אותו מהכביש. מאות אנשים נהרגו בתאונות נוראיות רק בגלל נהג שחצה לשניה וחצי פס הפרדה רצוף!

פס הפרדה רצוף זה לא קישוט ולא סתם נמצא שם!

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

• תגובות 96
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אצלי יש בעיה אחרת, אני לא מסוגל לשמוע מוזיקה כשאני במצב של נהיגה ספורטיבית/קרבית/חרטה כלשהו.

חלוקת קשב לקויה... אבל שאלו יהיו הצרות שלך בחיים.

תודה על השיתוף בתמונות ובסרטון.

הגולף mk2 היא 16v מקורית ?

מעניין איך היא עמדה בקצב של החדשות.

נסעה בד"כ בקדמת השיירה.

אחלה סרטון למרות שעשה רושם שהנסיעה היתה מאוד איטית, בייחוד בדקות הפתיחה, עשה רושם שנסעתם מאוד איטי כולל בעיקולים המתונים.

ובכל אופן מה ששיעשע אותי זה שיש לפאביה סאונד יותר קרבי מאשר לרכב שלי- יש נוכחות גבוהה של סאונד מנוע!

יופי של כביש, בטוח שנהנתם!

הכבישים היו רטובים ואין מקום לטעויות בכביש 721 - מי שטועה משלם, ולכן אני באופן אישי התמקמתי עצמאית בין האחרונים מתוך כוונה שלא ללחוץ יותר מידי עד שאבדוק את תנאי האחיזה. צריך לזכור שהצמיגים הקדמיים ברכב היו חדשים לגמרי + כיוון פרונט וזאת הנסיעה הבין עירונית הראשונה שלי איתם, רציתי לבדוק שאין בעיות לפני שמתחילה החגיגה. אני מאמין שמי שנסע מלפנים לחץ יותר חזק.

בחלק האחרון המהירות היתה גבוהה הרבה יותר, זה גם המגרש הביתי שלי (אני מכיר את כביש משמר העמק על בוריו) ולכן הרשתי לעצמי להעביר את התיבה למצב S וליהנות הרבה יותר.

ראשית תמונות מדהימות ! כבר אמרתי לך שאתה צלם מדהים!

אני ברצינות ממליץ לך (וכבר דיברנו על זה לא פעם שניפגשנו בעבר) לעסוק בכך באופן מקצועי . אתה צלם מעולה!

תודה צביקה, עבר הרבה זמן מאז המפגשים של מועדון פיאט עוד שהיה בשיאו, וכרגע אני עסוק בלסיים את התואר שלי. אח"כ יכול להיות שאטפל גם בתחביבים שלי :)

מעבר לצילום, יש לי תחנה מטאורולוגית שמעדכנת בפייסבוק את התושבים, בעבר גם היה לי טור שבועי בעיתונות המקומית, הייתי כותב לכל מיני מקומות, פעם שלחו צוות צילום מ"מבט" בערוץ הראשון לעשות עליי כתבה וגם התראיינתי כמה פעמים ברדיו... אבל כל הדברים האלה פסקו מאז שהתחלתי ללמוד לפני כשלוש שנים.

בינתיים משמר את תחביב הרכב והנהיגה.

פורסם

איזה יופי של טיול, איך אפשר להצטרף לטיול נהיגה כזה ולהתגנב עם רכב שהוא אינו מתוצרת vag (יש טוארג בבית אבל כדאי שתמשיך להשאר שם).

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם
רוב הלאונים נראות 1.8 או 1.4,

הן עומדות בקצב של ה-FR והקופרות?

חח תתפלא אבל מאיפה שאני הייתי ממוקם בשיירה (היו שתי שיירות שנסעו בדיליי של כמה דק בגלל ריבוי הרכבים)

דווקא ה1.4 וה1.8( רובן משופרות) נתנו בראש...

מעבר לזה, בטח תסכים שבניגוד לקו ישר בכבישים טכניים מפותלים ההבדל בין רכב של 150 כ"ס לבין רכב של 250 כ"ס

פחות משמעותי לעומת ההבדל בין נהג עם ביטחון ומיומנות לבין נהג שפחות.

פורסם (נערך)
אצלי יש בעיה אחרת, אני לא מסוגל לשמוע מוזיקה כשאני במצב של נהיגה ספורטיבית/קרבית/חרטה כלשהו.

מוזיקה כמו שבסרטון אני לא מסוגל לשמוע בשום מצב :lol:

חלוקת קשב לקויה.

קביעה קצת נחרצת, אבל כן- כשאתה נכנס למצב נהיגה מסויים, בקטע כביש מסויים, עדיף שיהיו לך כמה שפחות מסיחי דעת (רדיו, אישה... :-D). אני גם כן סוגר רדיו כדי להיות מרוכז יותר בקטעי כביש מסויימים (ולפעמים פותח את החלון כדי לשמוע את המנוע של המאזדה :oops:)

החיים הם לא שחור ולבן ידידי, בדיוק כמו הספר (והסרט), יש 50 גוונים של אפור, ולא כל מי שמכבה את הרדיו כדי להיות יותר מרוכז סובל מהחלוקת קשב לקוייה.

עריכה אחרונה על ידי שביט

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

מסכים. אני פשוט גורם לעצמי להיות מרוכז נטו בנהיגה, מה גם שאני אוהב את ה"גחמות" שהרכב שלי יוצר (לא באמת).

זוזוט, הבנץ שלך תתקבל שם בברכה (יש איתם גם בימר שנותנת בראש).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
חח תתפלא אבל מאיפה שאני הייתי ממוקם בשיירה (היו שתי שיירות שנסעו בדיליי של כמה דק בגלל ריבוי הרכבים)

דווקא ה1.4 וה1.8( רובן משופרות) נתנו בראש...

מעבר לזה, בטח תסכים שבניגוד לקו ישר בכבישים טכניים מפותלים ההבדל בין רכב של 150 כ"ס לבין רכב של 250 כ"ס

פחות משמעותי לעומת ההבדל בין נהג עם ביטחון ומיומנות לבין נהג שפחות.

ברור שלמיומנות הנהג יש פה חשיבות מכרעת, סתם עניין אותי איך הן עמדו בקצב.

פשוט אותי באופן אישי זה מבאס להצטרף לטיולי הנהיגה האלה כי אני תמיד אחשוב "אוף, איך בא לי קופרה"... :wink:

פורסם
איזה יופי של טיול, איך אפשר להצטרף לטיול נהיגה כזה ולהתגנב עם רכב שהוא אינו מתוצרת vag (יש טוארג בבית אבל כדאי שתמשיך להשאר שם).

הפרטים מופיעים באתר מועדון VAG באוטו ספורט. אי אפשר להצטרף ללא VAG.

מוזיקה כמו שבסרטון אני לא מסוגל לשמוע בשום מצב :lol:

קביעה קצת נחרצת, אבל כן- כשאתה נכנס למצב נהיגה מסויים, בקטע כביש מסויים, עדיף שיהיו לך כמה שפחות מסיחי דעת (רדיו, אישה... :-D). אני גם כן סוגר רדיו כדי להיות מרוכז יותר בקטעי כביש מסויימים (ולפעמים פותח את החלון כדי לשמוע את המנוע של המאזדה :oops:)

החיים הם לא שחור ולבן ידידי, בדיוק כמו הספר (והסרט), יש 50 גוונים של אפור, ולא כל מי שמכבה את הרדיו כדי להיות יותר מרוכז סובל מהחלוקת קשב לקוייה.

באופן אישי אף פעם מוזיקה לא הפריעה לי, לגבי אישה זה כבר סיפור אחר - אני תמיד מגיע לטיולי נהיגה כאלה לבד, אחרת אני בבעיה של הערות וצעקות בנהיגה מפחד שלה...

פשוט אותי באופן אישי זה מבאס להצטרף לטיולי הנהיגה האלה כי אני תמיד אחשוב "אוף, איך בא לי קופרה"... :wink:

כולם עומדים בקצב ואם לא אז מחכים בסוף כל קטע. אף אחד לא נשאר מאחור.

דווקא מיומנות לא תמיד פועלת לטובת מהירות.

יש משמעות להיכרות המסלול.

בפניות עיוורות במסלול לא מוכר נהג טוב ישמור מרווח בטחון...

יפה כתבת. ניתן לראות שבחלק הראשון בכרמל נסעתי לאט יחסית כי לא הכרתי את המסלול, ובחלק האחרון במשמר העמק המהירות היתה הרבה יותר גבוהה מכיוון שאני מכיר את הכביש הזה בעיניים עצומות. מה שכן, צריך לזכור שהכבישים היו רטובים ולכן דיי התבאסתי שאי אפשר להינות עוד.

פורסם

אני גם נמנה על אלה שבעת כניסה למוד נהיגה "קרבי" מיד מכבה את המערכת.

אין לי הפרעת קשב וריכוז אבל כשאני נוהג על המגבלות אני רוצה 0 הסחות דעת, ובמיוחד לאור זה שנהיגה "קרבית" אצלי מתרחשת במהירויות מאוד גבוהות (ה-I20 הזאת שדה!).

מעבר לזה סיבה נוספת לכבות את המוזיקה- אני מאוד קשוב לרכב שלי וכשאני מותח אותו לקצה חשוב לי לגלות בזמן אמת אם יש איזשהו רעש חריג.

וכמובן- מעדיף להנות מהקונצרט של המנוע והמפלטים, הם יותר טובים מכל דיסק.

אגב גיא, הפתעת אותי, לא דמיינתי אותך כבחור שמאזין למוזיקה מזרחית :lol:

בגדול הייתי מעדיף רעש של קראנק וצירייה דופקים מאשר מוזיקה מזרחית..... :wink:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

לא יכלתי לנסח את זה טוב יותר - תמיד מעדיף להאזין לרכב בנהיגה כזאת, ולא לדברים אחרים (אני אפילו לא אוהב שמדברים איתי תוך כדי, במידה ויושבים לידי).

בנוסף אני פותח את החלונות הקדמיים קצת.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

חפיף גיא,

שלח מייל אל שירות הלקוחות של יוטיוב, תסביר להם שבמקרה שלך היוצרים הינם מעלימי מס ובועלי קטינות ושבגלל יוצרים כאלה מקומות כמו הפלאקה מתקיימים....

סביר להניח שיוטיוב יתנצלו על עוגמת הנפש שנגרמה לך.

:lol:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

I20 אה עידן? פתאום הנחת לפאביה :)

טוב נראה לי הגיע זמן לטרייד-אין ;)

גיא תמונות יפות כהרגלך (דרך אגב זוזוט יכול להרשם לפורום אוטוספורט,ובפורום VAG לדבר עם אחד המנהלים ולהצטרף בתור אורח)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

לגמרי קופרה... או שתתבאס או שתקבל תזכורת למה אתה שואף להגיע:lol:

• תוכן חדש...