Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

I25 Premium 2012

robiren1
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4260 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני כנראה עומד לסגור על קנייה של של I25 premium מ 2012 (גרסת ה - 1600).

רציתי לשמוע קצת חוות דעת עליו.

אני רק מבקש אם אפשר לעשות את זה בצורה של:

חיובי - .....

שלילי - ....

רק למען הסדר הטוב :lol:

פורסם

הדגם הזה נחשב מוצלח ונותן תמורה טובה לכסף.

יש לנו במשפחה אחת כזו מודל 2011 והרושם שלי הוא:

בעד-מראה חיצוני, תגובת מנוע וביצועים, תא מטען ענק, עלויות אחזקה נמוכות כולל צריכת דלק בנהיגה זהירה, גג נפתח וג'אנט 16",סאונד טוב במערכת המקורית, מזגן מקפיא, אמינות.

נגד- מושב אחורי צפוף, ישיבה נמוכה, נוחות נסיעה ומושבים בינונית, גיר מיושן בעל 4 הילוכים, היצע גדול של דגם ה 1400 בחברות הליסינג גורר ירידת ערך די גבוהה למרות שהדגם המדובר שונה וטוב בהרבה.

סיכום-משפחתית קטנה ואמינה מאוד, מתאימה למי שמחפש ראש שקט עם עלויות אחזקה (טיפולים, ביטוח) מהזולות שיש.

מומלצת רק בדגם הפרימיום 1600 המאובזר, זריז וחסכוני יותר בדלק בהשוואה לדגם הליסינג.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

זה התקציב המקסימלי שלך?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
כמעט- 80,000 זה המקסימלי.

אבל הנתונים של הרכב נראים לי לא רעים בהתחשב במחיר, לא?

נתונים טובים.

תתחדש.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם (נערך)

הנה הבדיקה שהרכב עבר, מה דעתכם?

מצבר כבר סגרתי עם המוכר שיחליפו לחדש.

IMG_20141006_142307.jpg

עריכה אחרונה על ידי robiren1
פורסם

מישהו יכול בבקשה להסתכל בדו"ח בדיקה המצורף למעלה ולהגיד לי אם נראה לו שאני עושה קנייה טובה או לא?

כל דעה ו/או עצה, תתקבל בברכה.

פורסם

מישהו בבקשה יכול לעזור!!!

אני ממש רוצה ייעוץ בעניין, האם אני לוקח רכב עם בעיות שאסי, מסתכן בבטיחות וכו....?

פורסם

לא נראה שיש לרכב פגיעות שלדה, פגיעות פח חיצונית סטנדרטיות. יש גם פירוק פגוש, אבל שוב פעם, זה לא מעיד על פגיעת שילדה

אבל, שווה לבדוק בשברולט האם עדיין יש את המבצע על הסוניק סדאן ב 79 אלף ש"ח, היא נמכרת עם מנוע 1.4 אבל גם עם תיבת 6 הילוכים

• תוכן חדש...