Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולקסווגן ג'טה 2011,מומלץ?

kadiel
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3873 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום רב,

לאחרונה נגנב לנו הרכב(יונדאי I30 CW 2010) שהיינו מאוד מרוצים ממנו.

מחפש לקנות רכב אחר במקומו שנת 2011 עם תקציב של כ55 א' ש"ח שישמש את אשתי כרכב שני למשפחה.

הציעו לי באחת מחברות הליסינג פולקסווגן ג'טה 2011 מנוע 1600 DSG עם 60 א' ק"מ בכ55 א' ש"ח

אני מפחד בעיקר מאמינותו של הגיר הידוע לשמצה.מצד שני ישנה אחריות של צמפיון על הגיר ל5 שנים או 150 א' ש"ק (עוד שנתיים במקרה שלי)

אני יודע שבאותו מחיר ניתן לקבל פורטה /I30/מאזדה 3 /לנסר ,אך נראה לי שהג'טה תהיה הרבה יותר מפנקת וכנראה שתעלה לי גם קצת פחות מהרכבים הללו .

אשמח לחוות דעתכם

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין שום דבר מפנק בגרסת המנג׳ר של הג׳טה שאין ב-i30cw או שברולט קרוז. השילוב בין מנוע ה-1600 סמ״ק לגיר ה DSG היה לא מוצלח במיוחד פולקסווגן מיהרה להיפטר ממנו.

רוצה פינוק במחיר של משפחתית? חפש פורד מונדאו יד שנייה מליסינג. במחיר של פורטה או ג׳טה תקבל ״מכונית מנהלים״ אמיתית.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היה לי אותו 3 שנים בליסינג ומאוד נהנתי ממנו, הכל מרגיש מאוד איכותי בפנים. נסיעה חלקה ורגועה.

חסרונות:

המנוע קצת חלש יחסית לכל הטורבו שיש היום, כל פעם שעליתי את הכרמל (פרויד) העברתי ל S כדי שיעלה מהר.

רמת אבזור נמוכה, אין את כל הפינוקים כמו שליטה מההגה, בקרת שיוט, בקרת אקלים וכו'. גם מערכת הסטריאו פשוטה ותומכת רק בדיסקים (כמובן שאפשר להחליף).

חסרון\יתרון:

בגאז' ענק, שלפחות לי היה מיותר 99.9% מהזמן. הבעיה איתו זה בחניות, גם בחניות שיש סטופר על הרצפה, הבגאז' הארוך מגיע לקיר לפני שהגלגל מגיע לסטופר. כמובן שלמשפחה עם ילדים בגאז' ענק זה חשוב.

Fiat Uno 1994 - Mazda 3 2005 - Volkswagen Jetta 2011 - Seat Leon 2013 - Subaru XV 2018

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

התקלה היחידה שהייתה לי הייתה עם החיישני רוורס שהם כמובן התקנה מקומית, החליפו לי את המחשב שלהם וזה הסתדר. אמינות - על הגיר אתה יודע, אני חושב שזה ההימור העיקרי. החזרתי את שלי עם 35K בערך. לא יודע לגבי טיימינג או טיפולים...היתרון של ליסינג זה שאתה לא צריך לדעת...

Fiat Uno 1994 - Mazda 3 2005 - Volkswagen Jetta 2011 - Seat Leon 2013 - Subaru XV 2018

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עוד נקודה לזכות הג'טה לעומת ה-I30sw, שיש לה יותר הילוכים, מה שתורם לשקט בנסיעה ולצריכת דלק טובה יותר.

(הייתה לאישתי I30sw מליסינג 3 שנים וקצת).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...