Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7630 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ישי קח בערבון מוגבל את זה שהם עשו משהו בנידון, לדעתי סתם שלחו לך הודעה שזה טופל כדי לסתום לך את הפה

some people need a high five

in the face

with a chair

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כמה מפתיע שאתה שוטר... NOT.

העיקר שהוא קיבל את הדו"ח. זה כל מה שחשוב לי.

זה שהוא יכול לנסות לברוח ממנו זה גם כל אזרח יכול.

העיקר שלא ירשה לעצמו להסתובב בכבישים כאילו שהוא איזה שריף בעיירה במערב הפרוע ושבפעם הבאה שהוא יחשוב על ביצוע עבירת תנועה, מכל סוג שהוא, הוא יחשוב פעמיים וידע שמסתכלים עליו ושמים לב למעשיו.

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

הנה כך עוד תמונה לאוסף אם תשים לב טוב תראה שהנידת עומדת על חצי חניית נכים,הניידת עמדה שם במשך חצי שעה בזמן שהשוטרים נכנסו לחנות וישבו על שווארמה בפיתה וכשבאתי לומר לשוטר שיזיז את האוטו הוא ענה לי אתה לא רואה שאני אוכל! אז צילמתי ולבסוף לא ידעתי מה לעשות עם התמונה אז היא נשארה אצלי!

התמונה צולמה ב 9/12/2004 בשעה 15:24,לייד קניון אעסי סנטר במעלות.

09-12-04_1524.jpg

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם
אין לי אף קרוב שוטר תנועה. אני עובד במשטרה ולשמחתי בתפקיד שלא קשור בכלל לדוחות ושטויות כאלה.

מה שמצחיק אותי הוא שכשאחד מכם מקבל דוח על עבירה כזאת או אחרת הוא מתמרמר ומרגיש שדפקו אותו..

אם עשית משהו לא בסדר, תקבל את זה כמו גבר. זרקת זין על כולם? הפרעת לתנועה? תשלם. אני לא רואה את כל שוטרי התנועה פותחים שרשורים בפורומים ומעלים תמונות של רכבים שקיבלו דוחות בגללם..

אז זה שמצאת שוטר שפעל בניגוד לחוק זה עושה אותך מאושר ?

מכיר את המשפט "צרת רבים...." אני מקווה שאתה יודע את ההמשך.

מעבר לזה, תהייה בטוח שיש לא מעט דרכים לשוטרים להתחמק מהדוחות האלה, כך שאל תהייה בטוח שיצא מזה משהו.

השוטרים לא יעלו תמונות לאף פורום כי הם לא צריכים , הם פשוט יתנו דוחות וזהו - וכמובן דוחות

מוצדקים על עמידה באדום לבן וחנית נכים , אם לא שמת לב , הלך הרוח בפורום הזה הוא נגד

"עבירות תרבות" של חניה בחנית נחים או באדום לבן וכו' .

אז במיוחד שמדובר בשוטרים שאמורים לאכוף את החוקים יש להחמיר ולשלוח כמה שיותר תלונות

נגדם , זה שהוא מצא שוטר שעבר על החוק לא עושה אותו מאושר אבל זה עושה צדק , כי כמו

שלנו אסור גם לו אסור , ואל לו לזלזל או לחשוב שהוא כל יכול וזכותו לשים את הרכב איפה שהוא ירצה

כמו לדוגמא התמונה בחנית נכים והשוטרים אוכלי השווארמה .

לסיכום , ישר כח לישי והכי חשוב תמשיכו לשלוח ולהתלונן על שוטרים שעוברים עברות תנועה .

פורסם
הנה כך עוד תמונה לאוסף אם תשים לב טוב תראה שהנידת עומדת על חצי חניית נכים,הניידת עמדה שם במשך חצי שעה בזמן שהשוטרים נכנסו לחנות וישבו על שווארמה בפיתה וכשבאתי לומר לשוטר שיזיז את האוטו הוא ענה לי אתה לא רואה שאני אוכל! אז צילמתי ולבסוף לא ידעתי מה לעשות עם התמונה אז היא נשארה אצלי!

התמונה צולמה ב 9/12/2004 בשעה 15:24,לייד קניון אעסי סנטר במעלות.

יאללה קדימה לעבודה - יש בשרשור הזה כתובת אימייל שאתה יכול לשלוח לשם את התמונה והפרטים.

מילא שעשה את העבירה אבל על החוצפה של השוטר להערה שלך, רק על זה מגיע לו את הדו"ח.

אל תשכח לציין את מה שהשוטר אמר בתלונה.

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

פורסם

איזה פרטים צריך לרשום בצרוף התמונה?

כמובן לרשום איפה נעשה והשעה, אבל פרטים שלי צריך גם?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
אז במיוחד שמדובר בשוטרים שאמורים לאכוף את החוקים יש להחמיר ולשלוח כמה שיותר תלונות

נגדם , זה שהוא מצא שוטר שעבר על החוק לא עושה אותו מאושר

אין לי שום בעיה עם זה שהוא הגיש תלונה נגדם. זה לגיטימי ומקובל מאד בעיני.

השאלה היא האם הוא היה רואה אזרח שמבצע "עבירת תרבות" כמו שאתה קורא לזה, האם הוא היה מגיש תלונה ? אני בטוח שלא. ניידת תנועה מפריעה יותר מאזרח ? אולי נראית פחות טוב, אבל לא מעבר.

כל מטרת התלונה היא לנסות "להחזיר" לשוטרים על מה שהם "עושים" לאזרחים. מטרה טיפשית לחלוטין ובכך לדעתי מציגה את פותח השרשור כילדותי וחסר תכלית.

ואולי תעבור שוב על השרשור ותראה איך כל המגיבים כן מאושרים לראות את זה. פשוט מגוחך.

פורסם
איזה פרטים צריך לרשום בצרוף התמונה?

כמובן לרשום איפה נעשה והשעה, אבל פרטים שלי צריך גם?

גם פרטים שלך.

פורסם
אין לי שום בעיה עם זה שהוא הגיש תלונה נגדם. זה לגיטימי ומקובל מאד בעיני.

השאלה היא האם הוא היה רואה אזרח שמבצע "עבירת תרבות" כמו שאתה קורא לזה, האם הוא היה מגיש תלונה ? אני בטוח שלא. ניידת תנועה מפריעה יותר מאזרח ? אולי נראית פחות טוב, אבל לא מעבר.

כל מטרת התלונה היא לנסות "להחזיר" לשוטרים על מה שהם "עושים" לאזרחים. מטרה טיפשית לחלוטין ובכך לדעתי מציגה את פותח השרשור כילדותי וחסר תכלית.

ואולי תעבור שוב על השרשור ותראה איך כל המגיבים כן מאושרים לראות את זה. פשוט מגוחך.

אז תחליט, לגיטימי ומקובל מאוד או ילדותי וחסר תכלית?

הרי ברור שכל העניין חורה לך רק בגלל שעל תלוש המשכורת שלך למעלה, רשום משטרת ישראל...

פורסם

אני אסביר לאט כדי שתבין מהר..

לגיטימי ומקובל לראות את העבירה כמשהו לא תקין ולהגיש תלונה.

לגיטימי ומקובל שאם זוהי דרך המחשבה שלך, ואם באמת מפריע לך שהניידת חונה בניגוד לחוק, תפעל באותה דרך גם לגביי רכבים אזרחיים.

לא לגיטימי ולא מקובל לעשות מזה סיפור גדול ולהפיץ תמונות באינטרנט ולקבל תגובות מגוחכות של אנשים שממש מאושרים לראות שמישהו הגיש תלונה על ניידת.

העניין חורה לי אך ורק מהסיבה שאנשים רואים שוטרים כאויבים ומנסים בדרכים טיפשיות (שהרי ברור שאף אחד לא ישלם פה קנס) "להחזיר" להם. מדוע אתה כלכך שמח ששוטרים ישלמו קנס על עבירה, ומצד שני אתה נורא ממורמר כשאתה מקבל דוח ? העבירה שלהם חמורה יותר משל אזרח שעושה אותו דבר ?

וסתם ככה שתדע, אני מאד גאה בתפקיד שלי.

פורסם
לא מבין מה אתם מתלהבים.

לא יעשו לשוטרים האלה כלום, עד שיגלו מי חתם על הניידת הזאתי לשעות האלה והכל היומן כבר יאבד.

רק פושקין יודע כמה תלונות על השימוש בניידת אני העלמתי בשירות.

מה אתה מבלבל את השכל?:evil:

מה העלמת בשירות???

זה לא אתה שפתחת את השרשור הידוע על ילדי הקייטנה??- כנס לפה תבין על מה אני מדברhttp://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=81903

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם
אני אסביר לאט כדי שתבין מהר..

לגיטימי ומקובל לראות את העבירה כמשהו לא תקין ולהגיש תלונה.

לגיטימי ומקובל שאם זוהי דרך המחשבה שלך, ואם באמת מפריע לך שהניידת חונה בניגוד לחוק, תפעל באותה דרך גם לגביי רכבים אזרחיים.

לא לגיטימי ולא מקובל לעשות מזה סיפור גדול ולהפיץ תמונות באינטרנט ולקבל תגובות מגוחכות של אנשים שממש מאושרים לראות שמישהו הגיש תלונה על ניידת.

העניין חורה לי אך ורק מהסיבה שאנשים רואים שוטרים כאויבים ומנסים בדרכים טיפשיות (שהרי ברור שאף אחד לא ישלם פה קנס) "להחזיר" להם. מדוע אתה כלכך שמח ששוטרים ישלמו קנס על עבירה, ומצד שני אתה נורא ממורמר כשאתה מקבל דוח ? העבירה שלהם חמורה יותר משל אזרח שעושה אותו דבר ?

וסתם ככה שתדע, אני מאד גאה בתפקיד שלי.

אני לא מתכוון לשחק איתך בפינג פונג תגובות עקר, אתה מתוחכם מדי בשבילי.

הייתי יכול להיכנס לדיון מעמיק איתך על מוסר כפול ואחד בפה אחד בלב, אבל לצערי דעתך בעניין לא כ"כ חשובה לי מעצם היותך מוטה מראש.

גם בפעם הבאה שאני אגיש תלונה על שוטר תנועה (וויתרתי כבר על כמה תלונות שכאלה מאז המקרה הנדון), אני אפרסם אותה פה ברבים.

אני מאוד מקווה שגם אתה תוכל ליהנות ממנה פה יחד עם כולם.

יתרה מזאת, אם יום אחד תקבל ניידת, אנא השתדל לתפעל אותה לפי חוקי התנועה.

שים לב, אני באיזור ואני נושא מצלמה.

• תוכן חדש...