Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4304 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, נרשמתי רק לא מזמן אבל אני משייט פה כבר כמה זמן ואוגר ידע.

אז ככה, אני מחפש לקנות רכב אוטומטי לנסיעות בין עירוניות בעיקר, נסיעה במהירות של 90-100 קמ"ש, באיזור ה1,000 ק"מ בחודש פחות או יותר. התקציב שלי הוא 25K, אם כי אני יכול לחרוג מעט. יש לי רשיון שנה ואני בן 22.

לאחר שהסתכלתי על מאזדה 3 2008, יונדאי גטס 2008 או הונדה סיויק 2006, היונדאי גטס נראית לי הכי מתאימה.

ראיתי כאן כמה וכמה שרשורים ארוכים על הגטס, נראה שיש כאלה ששונאים אותה ויש כאלה שאוהבים אותה.

חשוב לי שהאוטו יהיה אמין, ויעשה את העבודה סה"כ. לא מחפש משהו יוצא דופן. אהבתי בגטס שהיא קטנה ואמינה.

דגמים נוספים שראיתי שמרבים להמליץ פה לתקציב שלי הן פיאט פונטו ספייס, פיאט פנדה ודייהטסו סיריון. אני כבר אגיד שהסיריון והפנדה פשוט מכוערות מדי לטעמי. הפונטו ספייס נראית כמו אופציה מעניינת אבל היא טיפה מיושנת.

ועכשיו לשאלות:

1. מבחינת גטס, הבנתי שמהGLF רצוי להימנע, וללכת על GLS/X/I. איזה מביניהן הכי כדאית ומה ההבדלים?

2. אם יש לכם דגמים נוספים ששוה לי לדעתכם לשקול, אשמח לשמוע, ובכלל באופן כללי.

פורסם

1. GLS וGLX הכי בטיחותיות ומאובזרות, יש 4 כריות אוויר, ABS ובחלקן גם ESP. בGLI יש 2 כריות אוויר, ABS ובדגמים המאוחרים ייתכן שיש ESP.

2. דייהטסו סיריון.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...