Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4310 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום,

אני בקרוב מאוד מעוניין להחליף את הרכב ואני מתחיל לבדוק אופציות מעניינות.

סך הכל הגולף רכב מדהים, מספק מכל בחינה אך נהיגה על ידני מתחילה להמאס עלי, בא לי את הנוחות של לשים על D ולשכוח מהשימוש בידית הילוכים.

3 דלתות נראה טוב על רוב הרכבים אבל שמתחילים לחפש פרקטיות זה מציק כל פעם לצאת, להזיז את הכיסא ושוב להכנס.

אז אני מתחיל לפזול הלאה, עלו אופציות רבות אך כולן נופלות מסיבה אחת ועיקרית:

הגולף היא סטייג׳ 2+, משמע בערך 270-280 כ״ס ו44 קג״מ.

דחיפה בכל הילוך, וזאת חתיכת דחיפה.

אשמח לשמוע מאנשים שעשו את המעבר הזה לרכב אחר, שעלו בפרמטרים אחרים כגון נוחות, פאר וכ׳ו אך ירדו מבחינת ביצועים האם זה מבאס בצורה קשה או שמתרגלים לזה?

זה מפורסם פה כי אני עדיין לא מתלבט איזה רכב לקנות, אלא בודק האם ניתן לחיות עם זה שאתה פתאום מרגיש שיש לך כוח כמו של קורקינט חשמלי. וזאת ההרגשה שאני פתאום נוהג על משפחטומטית ממוצעת.

Got To love It

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מניח שלא התחלת עם הגולף במצב הזה אלא בנית אותה. היא בטוח לא יצאה ככה מהמפעל.

מה מונע ממך לעבור לרכב גודש אחר ולבנות אותו בהדרגה עד שיתחרה, או אפילו יעקוף, את הGTI שלך? למה הצעד הבא הוא בהכרח משפחתומטית ממוצעת?

עברתי מרכב חלש יותר, אך על הנייר (ובהרגשה) מהיר יותר, לסוניק. האמת, הדבר היחיד שבו אני מרגיש שהשינוי מבאס, הוא דווקא בתיבה האוטומטית. התגובה פשוט פחות מיידית מבידני, וזה הדבר שהכי מפריע לי. סיכוי טוב שדווקא הרצון הזה שלך "לשים על D ולשכוח" זה מה שיביא לך את הבעסה בסוף, כשתבין שעכשיו מחשב מחליט איך להשתמש בכח הזמין במקומך.

Chevrolet Sonic RS 2014, 1.4T

פורסם

הגולף הגיעה עם 210 כ״ס ו28 קג״מ מהחברה-אני יד ראשונה.

הרכב על הכביש מדצמבר 2012.

הרכבים שקורצים לי הם עם תיבות רובוטיות עם שני מצמדים ולכן התיבה תרגיש יותר חדה מהידני.

הרכבים יהיו גודשים בטוח, אבל יש סיכוי שבעלי נפח קטן יותר-פחות כוח.

לצורך ההדגמא, אחד הרכבים שעלה על הפרק הוא מרצדס cla 200, זה מנוע 1.6 טורבו עם 160 כ״ס (זה הסדר גודל של התקציב שלי).

גם אם נניח יש תוכנה לרכב הזה הוא עדיין יהיה חלש משמעותית מהגולף.

Got To love It

פורסם

מה לגבי להחליף ל GTI חדשה עם DSG או לאון, או שאתה מעדיף לשמור מרחק מצ'מפיון כמו רבים אחרים (לגיטימי בעיניי)

או רכב עם פוטנציאל שיפורים גדול אחר, יד שניה?

השאלה שלי היא האם מבחינתך הצעד הבא הוא בהכרח רכב חלש יותר או שיש דרך להימנע מזה (אגב, בעיה בכללי עם להחזיק רכב חזק ומשופר).

בהנחה ונחזור לשאלה המקורית שלך, כמה זה קשה, זה תלוי במידת החשיבות שאתה שם בזה. בהנחה שלא תעבור לרכב שממש חסר בו כח, כלומר שלא תרגיש מוגבל, כמה תרגיש בהבדל, וזה תלוי מאוד באופי הנסיעה שלך. אם אתה מרבה לעשות טיולים, ימי מסלול, ימי נס-הרים-רינג וכדומה, כנראה שזה יפריע לך מאוד. אם מרבית חייך המוטוריים עוברים בפקקים ובעיר (ולשמם אתה עובר לאוטומט) או בנסיעה מנהלתית ומשעממת (נניח כביש 6), רכב מפנק יותר ישאיר אותך עם יותר שמחת חיים ממה שעוד כמה עשרות כ"ס יכולים לתת, ביום יום.

Chevrolet Sonic RS 2014, 1.4T

פורסם

הגולף החדשה יקרה מידי למה שהיא נותנת, 250 אלף לגולף זה מוגזם ולא משנה איזה דגם זה.

יד שניה יכול לבוא בחשבון, חשבתי על אס 3 אבל קשה מאוד למצוא כאלו ספורטבק ובכללי העיצוב כבר בנאלי ומשעמם.

לגבי הנסיעה שלי, רוב הזמן היא מנהלתית.

אבל, וזה אבל גדול-אותי לימדו שאין דבר כזה יותר מידי כוח. והיו כמה פעמים שהרגשתי את זה טוב מאוד שהיתי צריך לצאת לעקיפה.

אם נניח ה cla 250 היתה עולה 250 זאת היתה הבחירה.

Got To love It

פורסם

ב-200000 שקל {הרבה פחות ממה שתכננת}, יש לך רכב עם 305 כ"ס. שברולט אימפלה.

קח את האופציה הזו בחשבון. כוח ממש לא חסר שם. למה לקחת ציאנס עם מנועי טורבו?

פורסם

ב250 אלף אני יכול לקחת גם סילברדו, עם 400 כ״ס ו100+ קג״מ, אבל מה אני יעשה עם טנדר כזה?

אותה השאלה מופנת גם לאימפלה, אני עדיין רווק.

לא מחפש טנק אלא רכב בסדר גודל של הגולף אולי טיפה יותר גדול.

Got To love It

פורסם

במשך יום אחד אני יכול לעבור מ270 כ"ס ל86. מתרגלים לזה תוך כמה דקות ומסגלים סגנון נהיגה מתאים. כמובן שלכביש אתה מעדיף לצאת עם 200 כ"ס ולא עם 90. אבל בתוך העיר היתרון של אוטו קטן ונוח הוא ברור.

פורסם

מאליבו/אוקטביה 1.8 , יחס מומנט/משקל די טוב.

חשובה לך תחושת הדחיפה שלא תמצא בשום רכב "נוח" אטמוספרי בתקציב שאליו אתה מכוון, לכן כל רכב משפחתי/מנהלים גודש יתאים.

.When a man opens a car-door for his wife, it's either a new car or a new wife

טבלאות השוואה לפולישים,פדים ועוד.

פורסם

הייתי מציע לך לחכות לגרסת הקופרה של הלאון, המחיר כנראה הולך להיות מפתיע לפי התמחורים של סיאט.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

דווקא כן יש תחלופות מעניינות.קודם כם אוקטביה RS החדשה.מדהימה,בעיניי גם הרבה יותר עדיפה/יפה/שווה יותר מהGTI.גם DSG ואבזור מלא ב 215.לגבי כוח אתה בטח כבר יודע שזה 315 סוסים וקרוב ל 50 קג"מ רק בסטייג' 1.

וולוו S60 T5 החדשה.R עולה כמעט 250K אבל הגרסה הפשוטה כמו עולה אוקטביה.250 סוסים ו 36 קג"מ וגיר אוטומטי עם 8היל'.

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

אני חובב מושבע של הצ׳בקים, לא מחפש גדול ומסורבל אבל מאוד אוהב את הis250 של לקסוס, נראה מוצק מאוד ולא גדול מדי.

לדעתי מעבר חד פחות מאשר קפיצה למאליבו (מגיע עם משוטים בילט אין) או משפחתיות אחרות.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

מכונית זה מכלול. הגולף היא מכונית טובה מאוד. כדאי להקפיד לא ליפול בתכונות אחרות שהגולף פינקה אותך בהם.

זה עלול להטריד אותך יותר מאשר ירידה בביצועים.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

שי כתבת יפה, רכב זה מכלול, ירידה משמעותית בפרמטר כזה או אחר בהחלט יכולה לאכזב ולדעתי הפרמטר של הכח הוא אחד כזה.

אני אמנם לא חושב כרגע על החלפת הרכב במיוחד לאור זה שאני משקיע בו כרגע הרבה כסף אבל המחשבה של פותח השרשור חולפת גם בראשי לא פעם ואצלי זה אפילו יותר קיצוני.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

לא יודע מה גורם לפות״ש הנאה. אבל יש שינויים שיכולים לשדרג את החוויה למרות ירידה בכוח. למשל הנעה אחורית. לטענתו מעבר לאוטמאט. אולי מכונית נוחה ומבודדת יותר. כל אחד והקטע שלו.

העניין הוא שיש נקודות קטנות שלפעמים מפקששים למרות תחושת שידרוג. זה יכול להיות איכות הרכבה פחותה או מושבים שמסתבר שהופכים ללא נוחים לאחר נסיעה ממושכת ועוד

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...