Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4313 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אולי ג'ולייטה תלתן? גיר TCT, כח סביר, האצ'בק שנראית טוב.

שאלה טובה שאלת בן. אני נוהג בשני רכבים שונים קיצונית - אחד עם 60 פלוס כ"ס והשני הרבה הרבה יותר. אצלך ההפרש לא יהיה כל כך גדול, לכן זו שאלה של מה מתאים לך בשלב זה של חייך.

האם הייתי חי בשלום עם 60 כ"ס אלמלא הידיעה שיש לי רכב חזק להנאה? לא בטוח. האם יכולתי לחיות ביום יום עם רכב חזק מאד, ידני ובזבזן? עובדה שלא.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני חושב שאתה יכול לראות הרבה תחלופות,אתה יכול לקחת רכבים "ספורטיביים" אחרים כגון פורד פוקוס ST שיכולה מאוד להתאים לך,כמו כן תוכל לעשות בה כמה "עדכונים" שיעשו אותה קצת יותר שובבה.

כמו כן,גם גולייטה QV יכולה להיות אופציה נהדרת.

אם תרצה תוכל לפזול גם לרנו.

פורסם
לא יודע מה גורם לפות״ש הנאה. אבל יש שינויים שיכולים לשדרג את החוויה למרות ירידה בכוח. למשל הנעה אחורית. לטענתו מעבר לאוטמאט. אולי מכונית נוחה ומבודדת יותר. כל אחד והקטע שלו.

העניין הוא שיש נקודות קטנות שלפעמים מפקששים למרות תחושת שידרוג. זה יכול להיות איכות הרכבה פחותה או מושבים שמסתבר שהופכים ללא נוחים לאחר נסיעה ממושכת ועוד

שי אני מסכים איתך, לצורך העניין המושבים של הגולף מדהימים! נסעתי בgti החדשה נסיעה של בערך 100 ק״מ רצוף ושיצאתי מהרכב היה לי אלחוש קל בעצם הזנב-לא אהבתי את המושב.

אני מעוניין להשאר עם רכב בסדר גודל של הגולף +-, לא מחפש אונית מסע או מיני קומפקטית.

אני יודע שזה יתאים לי בעתיד הקרוב גם לזוג +1 :wink:

היתה אופציה מאוד מעניין שחשבתי עליה ואני מברר לגביה, לייבא BMW 125D, מדובר על מנוע 2 ליטר עם 220 כ״ס ו45 קג״מ עם תצרוכת דלק של פיקנטו, הנעה אחורית ואיבזור כמו באחות שמתדלקת בנזין (135m).

כמו שאתה ועידן אמרת, זה מכלול שלם ולא רק עניין הכוח פשוט הכוח זה פרמטר מאוד מורגש ויכול לבאס אותך לגמרי מאשר אם יש נניח חימום בכיסאות או ״תאורה בסוכך שמש״.

Got To love It

פורסם

מעניין שחשבתי על אותו כיוון בהקשר שלך ולא סתם כתבתי הנעה אחורית. סדרה 1....

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
הייתי מציע לך לחכות לגרסת הקופרה של הלאון, המחיר כנראה הולך להיות מפתיע לפי התמחורים של סיאט.

לא יודע מהיכן המקורות שלך לגבי המחיר. המקורות שלי בצ'מפיון מספרים על תג מחיר לא רחוק מזה של ה-S1, וזה לא ממש אטרקטיבי (בכסף הזה לוקח 275CUP, כמכונת נהיגה...).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
בסדרה 1 על מנת לשמור על עניין הכוח זה לרכוש 135m או באמת לייבא את גרסת הדיזל הבכירה.

הנושא בבדיקה. לא שכחתי אותך!

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

עשיתי בדיקה לייבוא של רכב חדש 0 ק״מ, העלות היא כ310 אלף ש״ח פה בארץ ״על הכביש״.

צריך לברר על רכב שכבר שנה-שנה וחצי על הכביש.

Got To love It

פורסם

בן, תציץ בפייסבוק שלך. כתבתי לך למי לפנות ב"דלק" על מנת לבדוק לגבי 120D / 125D עם M קיט. תראה מה יש להם להציע, תעדכן אותי ונראה מה הלאה...

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

יש M135 למכירה ביד 2 שנת 08/2013

15K ק"מ בסנטר קאר

דורשים 270K

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

פורסם

אתה יכול לקנות את ה STI שלי 515 כ"ס...בקטנה.. אבל קלאץ קרמי + מתנול בהזרקה + מתנול בדלק...זיל הזול :) , אבל ביום יום אני על קורולה ליסינג 2014... איזה אוטו חרא ומשעמם.

אתה יכול לנסות את הדגמים החדשים של ה2008+ בסובארו אם אתה ממש מחפש קרבות. ים של ריגוש אבל חסכוני לא תמצא פה.

פורסם

נסה את התלתן החדשה. יש לה מנוע חזק ואני מניח שגם אותו תוכל להביא בעזרת כמה נגיעות להספק שיש לך כיום. יש לה גיר שעובד יפה, סאונד מעולה והיא נראית הרבה יותר טוב מגולף.

לגבי GTI,

מצד אחד אתה טוען שהיא יקרה מדי אך מצד שני מזכיר CLA? איך זה מסתדר? אם הגולף יקרה מדי ביחס לתמורה אך על אחת כמה וכמה שהמרצדס יקרה מדי ביחס לתמורה שתקבל ממנה. אני מנחש שהסיבה היא אחרת - יבואן מפוקפק והרצון לגוון (וזה כמובן לגיטימי).

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

כי זאת גולף! לשלם 250 אלף שקל על פולקסווגן גולף זה מחיר לא ראלי ולא משנה גם אם זאת היתה הR.

בcla יש איבזור שאין בגולף, הרכב נראה הרבה הרבה יותר טוב, בטוח שאיכות ההרכבה הרבה יותר טובה.

אני עדיין מתלבט אם כוח זה פרמטר שחשוב לי בצורה כזאת מהותית שצריך לפסול בגללו אופציות שהן חלשות יותר מהגולף.

בודק מחר כמה יעלה להזמין דרך יבואן bmw את ה125d.

Got To love It

פורסם

אני חושב שאתה צריך להתחיל לחרוש נסיעות מבחן.

בתקציב שאתה מדבר עליו, ברכב שאתה נוהג בו היום, במידת העניין שלך במוטוריקה (אותו אני מסיק נטו ממידת ההשתתפות שלך בפורום) - בכל אלו יש אינדיקציה ברורה שאתה לא קונה רכב להגיע איתו לסופר ולעבודה אלא עושה רכישה שתשפיע עליך הרבה מבחינה מנטאלית בתקופת הבעלות.

המסקנה - תשקיע, קח מה שמעניין אותך לנסיעת מבחן ארוכה או אפילו השכרה, קח את הזמן.

Chevrolet Sonic RS 2014, 1.4T

פורסם

S3.

הבנתי שניתן לעשות מסאג' רציני למחיר עם מיקוח טוב.

יש גם כמה GTI יד 1 עם כמה אלפי ק"מ בודדים בשוק במחירים נמוכים משמעותית מחדש.

בתור מי שעלה דור ב GTI ועבר מידני ל DSG, אני מרגיש שדרוג ושוני מורגש (למרות שדור 6 לכאורה פחות מאובזר)

לא הייתי פוסל זאת.

ה IS250 מכונה מצויינת שבחנתי כמחליפה אפשרית בימים הקשים של חיפוש רכב, אבל למי שרגיל לדחיפה של הטורבו ולהתנהגות כביש מסויימת - היא לא תתאים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...