Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד פיסאטה 2012 ידני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4289 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני מעוניין ברכב מקטגוריות המיני/סופר מיני שעתיד לשמש אותי לנסיעות קצרות טווח בעיקר וארוכות לעיתים רחוקות. התקציב שלי הוא עד 50K וחשוב לי שהרכב יהיה

חסכוני, מעל מודל 2007, אין חשיבות רבה לידני או אוטומט.

אשמח אם תתייחסו לפיאסטה עליה שמתי עין ואין יותר מידי ביקורות עליה, האפשרויות הנוספות הן סוויפט וסיריון..

פורסם

הפיאסטה מכונית טובה, לא יודע מה לגבי צריכת הדלק, אך האבזור דל יחסית ובעיניי יש חסרון לרכב הזה - גובה מושב הנהג לא מתכוונן.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אם אתה רוצה חיסכון אז ידני כמובן שיהיה עדיף בשבילך.

הפיאסטה הידנית רכב מאוד איכותי, אמין, רמת חומרים טובה, צריכת דלק של 1:14 בממוצע. הגיר הרובוטי שלה נוטה קצת לבעיות והרבה אנשים מתלוננים עליו לכן עדיף להתרחק במקום להכנס למיטה חולה.

הסוויפט כנ"ל רכב איכותי, זריז, אמין וטיפולים לא יקרים במיוחד, מרווח ונוח לנסיעה. הבעיה היחידה איתו היא שהוא נמוך ולכן בבאמפרים גבוהים הרכב נשרט.

אני גר בירושלים וזאת הסיבה היחידה שלא לקחתי את הרכב הזה ובסוף קניתי פיאסטה.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

אוהד, בכל מקרה הרובוטית לא במסגרת התקציב שלו.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

אני לא יודע מה לגבי העלויות של הטיפולים בפורד, אני חושב שכתבתי לך על רכבים אחרים.

הקטגורייה של הסופר מיני הידניות זו קטגורייה די לוהטת עכשיו.

פורסם

אין שום בעיה עם הגיר הרובוטי של הפיאסטה. היה פה איזה אחד-שניים שהתלוננו, אבל מדובר באחד הסופר מיני הזריזה והמוצלחת ביותר. על הדינית אני לא ממליץ, כי יש לה מנוע עצל וצריכת דלק גבוהה יחסית.

פורסם

המנוע של הידנית סביר לחלוטין והצריכת דלק טובה, רוב הנסיעות שלי הן עירוניות ועם מזגן ואני מגיע ל13 ק"מ לליטר, מחוץ לעיר אני מגיע ל15 ק"מ לליטר.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

עם הגיר הרובוטי יצא לי בנסיעה לים המלח, הלוך ושוב, 1:16. בעיר היא צורכת 1:10. אם כבר לקנות רכב ידני עם מנוע לא מספיק חזק, אז לפחות שיצרוך 1:18 בממוצע, ויש לא מעט אופציות כאלה.

פורסם
המנוע של הידנית סביר לחלוטין והצריכת דלק טובה, רוב הנסיעות שלי הן עירוניות ועם מזגן ואני מגיע ל13 ק"מ לליטר, מחוץ לעיר אני מגיע ל15 ק"מ לליטר.

צריכת הדלק נשמעת לי סבירה+.

מצאתי אחד 2012 ב48K ידני שעבר 47K ק"מ.

אני יודע שבאותו מחיר אני יכול להביא סוויפט או סיריון, אבל חשובה לי הניראות של הרכב והוא לדעתי מוביל בקטגוריה הזאת מבין שלוש הרכבים..

יש דבר מהותי שבכל זאת אני צריך להתחשב בו לפני שאני קונה את הרכב הספציפי הזה?

פורסם
אין שום בעיה עם הגיר הרובוטי של הפיאסטה. היה פה איזה אחד-שניים שהתלוננו, אבל מדובר באחד הסופר מיני הזריזה והמוצלחת ביותר. על הדינית אני לא ממליץ, כי יש לה מנוע עצל וצריכת דלק גבוהה יחסית.

המנוע של הידנית לא כ"כ עצל כמו שמתואר פה, הכל תלוי בצורת הנהיגה.

צריכת דלק של 1:15-16 לדעתי זה בסדר גמור. ככה הרכב עושה לי לפחות ואני לא נוהג לאט אבל לא מתפרע ומזגן לעיתים נדירות.

רק משהו קטן, הפיאסטה שלי 2014 ולא 2012. אבל אני בטוח שההבדלים ביניהם לא יהיו כ"כ גדולים.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

• תוכן חדש...