Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אתמול אשתי מקבלת SMS "החבילה מנספרסו בדרך אלייך"

בירור קצר והתברר שאף אחד מאיתנו לא הזמין קפסולות.

לאחר כשעה אני יוצא מהבית ומגלה חבילה מונחת ליד הדלת (שזה מוזר, לא דפקו וביקשו לחתום) שבתוכה מס' קפסולות ומיכל מים חדש.

פה אני כבר מתחיל לחשוד, הרי המכונה שלי בסדר גמור...

בחבילה צורף מכתב שמסביר שהתגלו סדקים במיכל המים לחלק קטן מהלקוחות ולמרות שזה פגם אסטתי בלבד ולכן הם שולחים אוטומטית לכל בעלי המכונות מדגם U מיכל חדש.

1. המכונה שלי ממזמן כבר לא באחריות- יפה מאוד מצידם

2. לי אישית לא הופיעו שום סדקים וגם לא שמעתי על מישהו שזה קרה לו, אבל אם נספרסו מחליפים בחינם, כנראה שיש דברים בגו.

אז שאפו ענק לנספרסו.

נספרסו.jpg

פורסם

בהמשך לשרשור של BAGIRA לא מזמן, יפה לראות שהיוזם את משלוח החבילה זה הם ולא הלקוח.

לי אומנם יש מכונה אחרת, אבל עד לפני שנה וחצי שנתיים - לקוחות קבועים היו מקבלים מידי פעם צ'ופרים - מישהו זוכר? (קפסולות, ערכה לניקוי אבנית וכו'),

מעניין אם היוזמה הזו נגמרה, או שהם העלו את רף הקנייה (שאני ככל הנראה לא עומד בו)

M-TECH E46

פורסם
זה מה שאני חשבתי בהתחלה,

אבל על החבילה היה רשום את השם+המס' פלאפון שלנו.

גם אני קיבלתי לפני כחודש עם הקפסולות שהזמנתי, מיכל מים חדש וערכת 16 טעמים ללא עלות.

• תוכן חדש...