Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4300 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

אני צריך בבקשה עזרה בבחירת צמיגים להונדה סייויק 2008

האחרונים שלי בהונדה הקודמת לפני שהלכה טוטאלוס היו של גודייר

ועכשיו עם ההונדה הנוכחית שקניתי היום יש את המקוריים מהחברה וחייב להחליף אותם.(הרכב כבר עשה 60 אלף ק"מ משנת 2008 והם יבשים לגמרי)

המליצו לי שוב על גודייר או טויו

רק שאני לא יודע איזה דגם הולכים לדחוף לי כי אני לא מבין בצמיגים כלום. ואני לא רוצה לבוא לפנצ'ריה ושיספרו לי סיפורים

אשמח לעזרה ממכם ולהמלצה על מה ללכת. ואיזה דגם כמובן

מה שכן חשוב לי זה צמיגים שיהיו רכים ושקטים מאוד. ואם אפשר לקבל עם זה גם צריכת דלק קצת פחות אז מה טוב.

תקציב עד 1600 (אין לי מושג מה טווח המחירים רק שזה מה ששלימתי אז על הגודייר שהיו לי)

תודה

פורסם

במאזדה שלי יש גודייר אקסלנס ואני מאוד מרוצה מהם, הם שקטים מאוד ושיפרו את הנוחות של הרכב ושיכוך המהמורות. לי הם עלו 420 ש"ח ל-195/65R15, להונדה ג'אנט 16 וצמיגים רחבים ונמוכים יותר אז סביר להניח שיהיו יקרים יותר.

אתה יכול לבדוק גם קונטיננטל פרימיום קומטקט או יוקוהאמה C drive II.

פורסם

קודם כל תודה חברים

מייק תודה. אבדוק את הסוג הזה וכמה עולים.

2 שאלות ברשותכם לגבי המישלין

1.האם הצמיגים שהמלצתם הם אכן נחשבים לשקטים ורכים? כי זה משהו שאני לא רוצה להתפשר עליו.

2. מה טווח המחירים שלהם? שלא אגיע וידחפו לי סתם מחיר. אחרי הקניה של הרכב לא נשארתי עם יותר מדי כסף נזיל

תודה

פורסם

היי Kreios

ראיתי שלדגם שציינת יש 4 סוגים שונים

205/55R16 Proxes CF2 94V TL

205/55R16 Proxes CF2 91V TL

205/55R16 Proxes CF2 91H TL

205/55R16 Proxes CF2 94H TL XL

המחירים שלהם די דומים יש בינהם הבדל? או שזה לא משנה

פורסם

ההבדל ביניהם הוא קוד העומס והמהירות,

ברשיון הרכב שלך מצויין קוד העומס והמהירות ליד מידת הצמיגים.

לפי האוטודאטה, קוד העומס והמהירות של הסיוויק הוא 91V.

אם לא מצויין קוד כזה ברשיון הרכב אז אתה יכול להתקין כל צמיג.

פורסם

שלום,

באתר טייר קלאב באינטרנט זמינים לרכישה מספר צמיגים במידה המבוקשת.

קוד המהירות והעומס להונדה סיוויק 2008 הוא 91V, ולכן אתה יכול להתקין צמיגים שהקוד שלהם גבוה יותר (למשל 94V) אבל לא צמיגים שהקוד שלהם נמוך יותר (למשל 91H).

נכון לעכשיו אין במלאי צמיגים מדגם Toyo Proxes CF2 בקוד 91V, אלא רק בקוד 91H, כך שלא תוכל להתקין על רכבך את הצמיגים הנ"ל.

שתי אפשרויות אחרות:

Toyo TAJ48C - הצמיג המקורי של מאזדה 5, במחיר 460 ש"ח לצמיג, כולל איזון, הרכבה ומע"מ.

(Hankook K107 (Ventus S1 Evo - צמיג איכותי שזכה לביקורות מצויינות (למשל כאן) ומותקן בין השאר בהתקנות מקוריות של רכבי אאודי ופורד, במחיר של 435 ש"ח לצמיג כולל איזון, הרכבה ומע"מ.

פורסם

המישלין פראמסי 3 צמיג נוח שקט ורך ועם זאת מאוד אוחז .לא מזמן שמתי 4 על אקורד 2007 והם שינו את הרכב מקצה לקצה לטובה . מומלץ אי אפשר ליפול.

פורסם

טוב ההתלבטות היא בין קונטיננטל. מישלין. וטויו..

עוד שעתיים אני אמור ללכת לפנצ'ריה. נקווה שתהיה איזה תגובה נוספת בעץ שתעזור לי להחליט

תודה בכל אופן חברים

פורסם

חברים תודה רבה על ההמלצות.

התייעצתי בנוסף עם חבר עם הונדה כמו שלי וגם הוא עבר כבר כמה צמיגים, ולאחרונה הוא עם מישלין ומרוצה מאוד.

היום הותקנו מישלין פרמסי 3, אני מרוצה מהם מאוד, הרבה יותר אפילו מהגודייר שהיו לי

• תוכן חדש...