Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דווקא נראית כמו מתחרה טובה בדאצ'יה עצמה.

לא מבין למה לרנו 2 מותגים באותה הקטגוריה

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
  • תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

למה לא?

לפולקסווגן אין 3 מותגים באותה קטגוריה?

ליונדאי/קיה אין שני מותגים באותן קטגוריות?

לפיז'ו/סיטרואן אין?

ולא חסר עוד דוגמאות.

בסופו של דבר, זה מגדיל את המכירות.

פורסם
לא מבין למה לרנו 2 מותגים באותה הקטגוריה

יש לרנו גם מותג DATSUN, שגם מכוון לאותה קטגוריה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אם כבר ברנו עסקינן.

אני לא מבין מה הטעם ב"קניבליזציית" דגמים שיש לה.

למשל, הקליאו דור 2 נמכרה באירופה במקביל לקליאו דור 3, עכשיו הקליאו דור 3 נמכרת באירופה לצד הקליאו 4.

בשני המקרים יש להם עוד סופר מיני מוזלת (דאצ'יה סנדרו).

לפחות את הדור החדש של רנו סימבול איחדו עם הלוגאן סדאן.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אכן, קליאו 2 נמכרה על 2012 ועברה בדרך עוד כמה מתיחות פנים, אם אני לא טועה הדגם האחרון הוא MK4. קראו לה Clio Campus.

לדעתי זה עיניין של הרגלי לקוחות - אם יש דגם מצליח מוכר ונמכר טוב, ממשיכים להציע אותו כדגם מוזל במקביל לדור החדש.

וזאת במקום להחדיר דגם לא מוכר שלא ברור איך יקבלו אותו.

פורסם

מעניין מה יהיה עם הלאדות האלו ובכלל עם ההשקעה (הלא קטנה) של רנו-ניסאן באווטוואז ככל שהחיילים של פוטין ילכו וישקעו בבוץ האוקראיני והסנקציות ילכו ויערמו...

פורסם
אם כבר ברנו עסקינן.

אני לא מבין מה הטעם ב"קניבליזציית" דגמים שיש לה.

למשל, הקליאו דור 2 נמכרה באירופה במקביל לקליאו דור 3, עכשיו הקליאו דור 3 נמכרת באירופה לצד הקליאו 4.

בשני המקרים יש להם עוד סופר מיני מוזלת (דאצ'יה סנדרו).

לפחות את הדור החדש של רנו סימבול איחדו עם הלוגאן סדאן.

זה משהו צרפתי, גם 206 שווקה במקביל ל207.

מצד שני, זה מאפשר יותר מגוון בדגמים הזולים, אין צורך להחדיר דגם חדש, לא צריך לשנות קווי יצור. הלקוח יודע בדיוק מה הוא מקבל

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם
מעניין מה יהיה עם הלאדות האלו ובכלל עם ההשקעה (הלא קטנה) של רנו-ניסאן באווטוואז ככל שהחיילים של פוטין ילכו וישקעו בבוץ האוקראיני והסנקציות ילכו ויערמו...

בדיוק מהסיבה הזאת רנו רכשו 60 אחוז מהמניות בAUTOVAZ.

סנקציות גם לא שוות שום דבר כשאתה מספיק גדול וחזק, אבל זה כבר נושא לדיון אחר.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

חשבתם שרק לאדה לוקחת רכבים מרנו? (לאדה לארגוס למשל).

הפעם הוצגה דאסטון מי-דו לשוק הרוסי, שהיא למעשה לאדה קלינה עם סמלים שונים:

http://www.netcarshow.com/datsun/2015-mi-do/

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• 8 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

Great News!

ייצור סדרתי של לאדה וסטה (המשפחתית החדשה) יתחיל ב25 לספטמבר הקרוב:

http://indianautosblog.com/2015/04/lada-vesta-sedan-176411

הרכב יוצע עם מנועי 1.6 בהספקים 87, 107, ו114 כ"ס (האחרון מתוצרת רנו-ניסאן), ותיבה ידנית או רובוטית.

רכישה ע"י רנו עשתה רק טוב ליצרן הזה, שאם לא רנו, עדיין היה מייצר פיאט 124 מתוחת פנים, על מכונות בנות 50.

פורסם

רק אם קרסו יעשו מהלך כמו עם הדאצ'ה.

על פניו לא נירא גרוע חוץ מהכיעור שהולך בצידי הרכב.

ולא הייתי סומך על איכות ההרכבה ברוסיה.

• תוכן חדש...