Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הזמנת רפידות בלם מאמזון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4300 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך העסק עובד? יש אתר ספציפי? איפה רואים שבאמת יש משלוח לישראל ומה העלויות הנלוות?

פורסם

GOLF, קודם כל תירשם לאמזון, ואז הוא כבר יזהה אוטומטית את הכתובת שלך וכבר בעמוד המכירה יציין אם יש משלוח אליך או לא:

cwyynyfnkjij.jpg

לאחר לחיצה על ADD TO CART בצד ימין, לחץ על EDIT YOUR CART:

2nmymdkjh0jj.jpg

בתוך העגלה לחץ על ESTIMATE SHIPPING AND TAX:

zyydzyumjolt.jpg

ותקבל את הפירוט והמחיר הסופי:

ihxmjyjtynnq.jpg

פותח האשכול, תודה, חיכיתי למטורף הראשון שינסה להזמין רפידות.

Stay Dirty

פורסם

משום מה חשבתי שמדובר על שרות בסגנון buy america או משהו דומה.

תודה רבה על ההסבר המפורט!

פורסם

פותח האשכול, תודה, חיכיתי למטורף הראשון שינסה להזמין רפידות.

זה לא כזה טירוף, אני מכיר כבר טוב מאוד את שירות הלקוחות של אמזון.

אני רק יודע בוודאות שאם היתה איזשהיא בעיה ואכן זה היה נתקע, אמזון היו מזכים אותי ללא שום בעיה אחרי צאט קטן עם נציג שירות.

חבל רק ששום שירות לקוחות בארץ לא מתקרב לרמה שלהם.

פורסם

דווקא BUYAMERICA בד"כ זולים יותר או אותו מחיר מהשילוחים האחרים אפילו אם המוכר שולח לישראל.

ואפשר לשלוח מאמזון דרכם במקרה שאין שילוח ישיר.

פורסם

לא יודע מי החליט שזה נתקע במכס.

אני הזמנתי פעמיים רפידות EBC (אומנם לאופנוע אבל אותו עיקרון) ופעמיים הגיע בלי שום בעיה ושום תקיעה במכס (ובמשלוח רגיל, לא עם השליח).

פורסם
לא יודע מי החליט שזה נתקע במכס.

אני הזמנתי פעמיים רפידות EBC (אומנם לאופנוע אבל אותו עיקרון) ופעמיים הגיע בלי שום בעיה ושום תקיעה במכס (ובמשלוח רגיל, לא עם השליח).

הכל שאלה מה המוכר הצהיר לך על החבילה

פורסם

מישהו הצליח להכניס קליפרים? אפילו עם חברות שילוח פרטיות דוגמת UPS / FEDEX? (שלהם אינטרס מובהק למסור חבילה בזמן, ולכן עמילי המכס שלהם נוטים להיות סלחנים יותר בנוגע לרשימת האסור / מותר, אבל מגרזנים מספיק כשמדובר בכסף)

יש סט שאני מפנטז עליו כבר המון זמן... (ועדיין, לא מעט חלקים שמוגדרים "בטיחותיים" עוברים מתחת לראדר ולהיפך).

M-TECH E46

פורסם

אלי, בדיוק ההיפך.

חברות הקורייר יותר נוקשות מבחינת הדרישות למכס (בעכבות הרבה סיבות)

כמו כן אין להן אינטרס מובהק למסור את החבילה בזמן, עיכוב במסירה שמוגדר עיכוב מכסי לא משפיע להם על הסטטיסטיקה.

• תוכן חדש...