Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4311 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שאתה מחנה את הרכב ל10 ימים תוודא שהמצבר שלך יעמוד בזה,שלא תתקע באמצע הלילה לבד באיזה רחוב צדדי ליד נתב''ג עם רכב ללא מצבר.

קבל עוד רעיון שחשבתי עליו לפני שטסתי בפעם האחרונה:רוב הסיכוי יש לך חברים באזור,בקש מאחד מהם שתאסוף אותו לפני הטיסה,תגיע לנתב''ג עם הרכב והוא יקח אותו אליו הבייתה למשך ה10 יום.לאחר מכן הוא יאסוף אותך, אתה תחזיר אותו הביתה ותיסע לחיפה.

כל זה מעשי בתנאי שיש לך חבר באיזור ושיש לו חניה פנוייה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כל רחוב ביפו כמעט או מיד אליהו ודרום תל אביב ברחובות החד סיטריים הקטנים.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

בסוף נמצא צדיק שיסיע אותנו :-D

אם אני אנתק את המינוס של המצבר(דייהטסו שרייד 99) הרכב בוודאות יניע לי אחרי 10 ימים, נכון?

פורסם

אני לא אומר דברים בדוקים אלא רק הגיון צרוף, אם היה אפשר לזרוק את האוטו באירפורט סיטי לעשרה ימים ולחזור ולאסוף אותו בחינם, החניונים של נתב"ג היו ריקים והטורים בכניסה לאירפורטסיטי היו מגיעים עד תל אביב.

אני משוכנע לחלוטין (ותבדוק את זה לפני שאתה נוסע לשם על הבב אללה לטיסה) שאתה חוזר אחרי עשרה ימים אחרי שהרכב נגרר על היום הראשון, יש לך דו"ח+גרירה+עשרה ימי איחסון לשלם.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

ממה שראיתי בכמה הזדמנויות (במעבר כזה ליד החניון) החניונים לטווח ארוך בהחלט לא נראים עמוסים.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

חניוני טווח ארוך כ"כ עמוסים, שהרבה פעמים שאני בא החניונים סגורים כי הם מלאים והם מנתווים אותך לחניון רגיל (ממש בכניסה לטרמינל) שהם הופכים אותו לחניון טווח ארוך.

פורסם

אז כנראה שלא הייתי בזמנים הנכונים, מודה שיצא לי להיות באיזור הזה של טרמינל 1 בעיקר בחורף.

באמת יש להם כל כך הרבה לקוחות ב-80 שקל ליום שהם לוקחים?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

ברור שאם אפשר לתקוע את האוטו לשבוע בחניון הרכבת ולבוא עם רכבת זה הרבה יותר טוב, נח וזול אבל בהעדר הרכבת (כמו לפותח השרשור),מה האופציה החלופית?

עריכה:

פתאום אני רואה שפותח השרשור נוסע לעשרה ימים, זה משנה לחלוטין את התמונה והחניון טווח ארוך בפרוש לא משתלם.

תשאיר את הרכב בחניה של הרכבת בתל אביב (או אולי לוד/ רמלה רק שאני לחלוטין לא מכיר את המקום אז לא רוצה להמליץ), חניוני הרכבת בתל אביב מאוד נוחים לזה, הם על האיילון, מה שמקצר מאוד את זמן הנסיעה לנתב"ג.

110 ש"ח מונית מהרכבת (בא נגיד מרכז) לנתב"ג, 160 ש"ח בחזרה (מחיר קבוע, אין מה לעשות, ל 110 נוספת אגרת נתב"ג מחורבנת).

תישאר עם 540 ש"ח עודף לעומת החניון.

פורסם

אני לא חושב שלהשאיר את האוטו בתחנת רכבת, גם אם זה היה אפשרי מבחינת שעות פעילות הרכבת, זאת אפשרות טובה עבור פותח השירשור.

מדובר בשרייד מודל 99, אין ביטוח מקיף והסיכוי לגניבה בחניונים האלו גבוה.

להחנות את הרכב ברחוב באחת הערים הסמוכות (בעדיפות ליד בית של אדם מוכר), ונסיעה במונית לשדה זאת

האפשרות העדיפה.

כך או כך, ניראה שפותח השרשור כבר הסתדר :-) .

פורסם

פות"ש כבר מצא צדיק שיסיע אותו...

אבל למען הבא שימצא את השרשור הנ"ל בארכיון, יש את האופציה הזו בכפר טרומן

33 שקל ליום. (או 50 אם אתה מתעקש שיחנה במקום מקורה).

תמורת עוד 100 ש', הם לוקחים ממך את האוטו בטרמינל, ומחזירים לך אותו לטרמינל.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

כול עוד הטיסה בשעות 6 בבוקר עד 11 בלילה אפשר להחנות בחניות של הרכבת במודיעין תמיד אפשר למצוא חנייה בחינם והמקום די בטוח לחנייה שם

כי החיים הם לא רק קו ישר PSI

• תוכן חדש...