Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4311 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.iaa.gov.il/Rashat/he-IL/Airports/BenGurion/InformationforTravelers/ParkingLots/ParkingOutline/

"חנייה לטווח ארוך - בכניסה לנתב"ג, עם שירות הסעה פנימי- שאטל-בתעריף יומי של 40 ₪"

http://www.iaa.gov.il/Rashat/he-IL/Airports/BenGurion/InformationforTravelers/ParkingLots/LongTermParking/ParkingLotno15.htm

"מחיר חנייה בחניון שאינו מקורה

מחיר ליום חנייה (24 שעות) - 40 ₪. "

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

עד לאחרונה הייתי משתמש מרוצה של שירות החניה לטווח ארוך (זה שב40 שקל),

אבל מאז שהם יצאו בקמפיין החניה הקרובה בטרמינל נראה שהם מערימים קשיים על החונים בחניון הרחוק-

החל בזה שהזיזו את שירות ההסעות ולא דאגו לשום שילוט נורמלי שיכוון לשם,

והמשך בזה שבמקום תדירות של כל רבע שעה ההסעה מגיעה כל חצי שעה - 40 דקות (לא נעים בכלל כשאתה חוזר מטיסה ומת כבר להיות בבית),

ומקנחים בזה שהמכונה לתשלום שליד תחנת ההסעות לא עובדת, מה שאומר שמשלמים רק ביציאה (אחרי 40 דקות שחיכית ועוד רבע שעה של כל האיסוף והורדת נוסעים) ועל כל שעה איחור משלמים סכום גבוה (אם אני זוכר נכון איחור של 4 שעות כבר משתווה ליום חניה שלם).

פורסם

תחנה בגני יער בלוד, רח׳ דקר למשל. חינם, אין בעיה לחנות 10 ימים, אין סיכון משמעותי לגניבה (רחוב ראשי בשכונה ״טובה״) וקח מונית ב 80-90 ש״ח לשדה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אפשר לחנות בכביש הראשי של שוהם ולהזמין מונית משם לשדה .

לחנות באירפורט סיטי לא מומלץ יש פריצות לרכבים שחונים שם בלילות.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

• 5 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מקפיץ את השרשור עם שאלה דומה - אני טס בעוד כחודש לחו"ל לתקופה של 18 ימים, ככה שהאופציה של חניון לטווח ארוך היא די יקרה (בנתב"ג זה יוצא כ-720 ש"ח, ומחיר דומה בחניון בכפר טרומן).

הטיסה הלוך היא בשבת לפנות בוקר, ובחזור אני נוחת ב-11 בלילה, כשלמחרת אני צריך כבר להיות בלימודים/עבודה (אז אין אפשרות להתחיל לחכות לרכבת עם מזוודות, מחשב נייד וכדומה), ולכן תחבורה ציבורית מב"ש זה סיפור של כ-1000 ש"ח (מונית ל-2 הכיוונים).

לפי השרשור 2 האופציות המומלצות הן הרחוב הראשי בשוהם (שדרות עמק איילון) והרחוב הראשי בכפר טרומן.

מישהו יכול להמליץ/לא להמליץ על המקומות הללו, וכן האם תהיה שם חניה בשישי בלילה (והאם אפשר בכלל להיכנס לכפר טרומן באמצע הלילה)?

תודה.

• תוכן חדש...