Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4331 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אז בלי שום התראה מוקדמת הרכב התחיל לצפצף לי אחרי נסיעה קצרה מהעבודה לבית ונדלקו 4 נורות הזהרה ( STOP , ABS , הציור של המנו והציור של כריות אוויר) ובצג היה כתוב לי משהו בסגנון של AIRBAG OR SEATBELTS FAULT.

בגלל שפעם ראשונה קורה לי משהו כזה ברכב כמובן שעצרתי אבל החלטתי לכבות מנוע ולהנע מחדש, על מנת לבדוק אם באמת יש בעייה או שהוא זה סוג של "באג" , אחרי שהנעתי את הרכב מחדש המשכתי בנסיעה של איזה 2-3 דק' ללא שום התראות וציפצופים אבל אז נדלקה לי הנורה של ה STOP והיה כתוב לי Braking system faulty , התקלה מופיע ונעלמת כל כמה שניות. כלומר היא לא דולק ממש באופן רצוף.

( ניסיתי בחנייה לנסוע כמה מטרים קדימה וכמה מטרים אחרונה ובאמת כל כמה שניות יש צפצופים ונורות הזהרה נדלקות ואז נכבות שום.)

מה יכולה להיות הבעייה? האם יש אפשרות להגיע במצב כזה למוסך, או שיש צורך להזמין גרר? ( חשוב לציין שלמרות שכתוב שיש בעייה במערכת בלימה הרכב בלם באופן רגיל אם כי אולי יש רעש טיפה מוזר מאיזור המכסה מנוע , סוג של שריקה או בריחת אוויר או משהו בסגנון)

תודה רבה לעונים.

פורסם

חיפוש קצר בפורום הניב את זה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?450628-breaking-system-faulty-%D7%A1%D7%99%D7%98%D7%A8%D7%95%D7%90%D7%9F-C4-2008-(%D7%A4%D7%AA%D7%A8%D7%95%D7%9F-%D7%94%D7%AA%D7%A7%D7%9C%D7%94-%D7%91%D7%AA%D7%92%D7%95%D7%91%D7%94-%D7%9E%D7%A1-8)

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם (נערך)

מה זה בדיוק אומר טעינת יתר של אלטרנטור? איך פותרים את זה? האם צריך להחליך אלטרנטור? אם כן כמה זה יעלה?

האם יש סיכוי שיעזור לנתק את המצבר ולחבר מחדש? לעשות מעיין "ריסטארט" למחשב של הרכב.

ושוב פעם אני שואל האם אפשר לנוסע שמצב כזה על הרכב? ( כ 3 קילומטרים עד המוסך) או שיש צורך להזמין גרר?

תודה רבה מראש

עריכה אחרונה על ידי Bigg1980
פורסם

בתגובה למעלה הופיעה רק הודעה על מערכת אחת, בקישור המצורף יש הודעה על כמה מערכות יחדיו שהתריאו מה שחיזק את הטענה על מערכת החשמל בכללי.

לכן לא נראה לי שיש בעיה של טעינת יתר (אך אולי אני טועה).

יש לבדוק קודם את מערכת הבלימה , אולי רפידות שהגיעו לקיצם, שמן ברקס בגובה המתאים , וכן הלאה.

פורסם
בתגובה למעלה הופיעה רק הודעה על מערכת אחת, בקישור המצורף יש הודעה על כמה מערכות יחדיו שהתריאו מה שחיזק את הטענה על מערכת החשמל בכללי.

לכן לא נראה לי שיש בעיה של טעינת יתר (אך אולי אני טועה).

יש לבדוק קודם את מערכת הבלימה , אולי רפידות שהגיעו לקיצם, שמן ברקס בגובה המתאים , וכן הלאה.

את האמת שלפני כחודש הותקנו גם דיסקים וגם רפידות חדשות ונבדק שמן ברקסים ( כחלק מהטיפול לפני טסט)

• ספונסר פורום
פורסם

בעית טעינה.מופיע גם כתקלה במחשב.אם כן- אלטרנטור לא תקין

מוסך גבע -איבחון תקלות ע"י טכנאי מומחה פיג'ו-סיטרואן ללא תשלום

אתר הבית שלנו | פייסבוק | שרשור חוות דעת ב-CarsForum

פורסם

תודה לכל המגיבים, באמת הבעייה הייתה באלטרנטור.

הוחלף עכשיו לחדש אבל חלופי (תוצרת סין כמובן) במוסך מורשה ( 1500 שקל כולל עבודה ומע"מ) אחריות ל12 חודשים.

שבוע טוב לכולם.

• תוכן חדש...