Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אשמח לשמוע את דעתכם על שברולט ספארק, 1.2 ל' משנת 2011. הוצע לי היום בUMI לקנות את הרכב מטרייד אין עם 26,000 ק"מ ב41,000 ש', כולל טסט לשנה וטיפול 45,000 (הטיפול השלישי של הרכב שאמור להיות אחרי שלוש שנים) בנוסף אחריות מלאה לשנה.

נראה כי הרכב במצב טוב, לפי היסטוריית הטיפולים והבדיקה שלו והקילומטרז' הנמוך. בכל מקרה אני אעביר אותו כמובן גם בדיקה עצמאית.

הרכב אמור לשמש אותנו (זוג ללא ילדים) בעיקר לנסיעות קצרות לעבודה, מחוץ לעיר. אחת לחודש בערך אנחנו גם נוסעים נסיעה ארוכה מאד (כל כביש 6 + 100 ק"מ) כשהאוטו עם 4 נוסעים.

שאלות:

1. האם יש תקלות מוכרות וחוזרות בספארק? משהו שחשוב לבדוק? (אשמח לשמוע תשובות מבעלי רכבים ולא על סמך שמועות/התנסויות עבר בדגמים אחרים של שברולט).

2. איך הרכב מתמודד עם נסיעות ארוכות כשהוא מועמס ב-4 נוסעים? (הכוונה לנסיעה רגועה, במהירות החוקית)

3. מה דעתכם על העסקה המוצעת, לאור הקילומטרז' הנמוך?

4. הערות כלליות לגבי הספארק (ממי שנהג בה)?

המון תודה

פורסם

כזאת חדשה (אבל עם מנוע 1 ליטר) אפשר להשיג ממוטודיל ב-48,000 שקלים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

המחיר יקר בכמה אלפים ממה שמוכרים בשוק,אם כי הקמ באמת נמוך,תבדוק מה עלות של הטיפול,אם האחריות מלאה לשנה,אני הייתי לוקח.

כמובן לקחת את הרכב מבדיקה לטעמכם.

לרכב אין בעיה לנסוע עם 4 אנשים,אני הייתי נוסע עם פיגו 107 ופנדה שהם פחות חזקות כמה פעמים בשנה ממעלות לבאר שבע עם 4 נוסעים ולא הייתה בעיה.

המחיר כאמור גבוהה מהשוק,אבל מצד שני הקמ מאוד נמוך,טיפול כזה יכול להגיע לאזור ה אלף שקל עם צריך גם רפידות,אבל הם זה כלול? זה משהו שצריךלברר.

הרכב נוח לנסיעה,אבל כדי להרגיש את היתרון של המנוע צריך להיות בסלד גבוהה,לכן המנוע יתבטא בעליות למשל.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

1. כן, בהחלט. אתה מוזמן להריץ חיפוש בפורום, יש המון מידע מבעלי ספארק שנתקלו בבעיות כאלו ואחרות. עיקר הבעיות שאני מכיר הם בקלאצ', שבגלל שהוא חסר כל רגש וביחד עם הנטייה של המנוע לספק מומנט רק בסל"ד גבוה יחסית, הוא נוטה להיגמר מהר מאוד אצל אנשים שלא מנוסים בנהיגה על רכב ידני. אבל באופן כללי, אם תבדוק קצת סקרי אמינות תגלה שלא מדובר ברכב הכי אמין בעולם (בלשון המעטה).

2. בלי שום בעיה. זאת מכונית המיני מהחזקות בשוק והיא נוסעת טוב מחוץ לעיר. אגב, אם זה חשוב לך אז אל תלך על גרסת ה-1.0 ליטר למרות שהיא זולה יותר. המנוע שלה חלש מאוד והיא תתקשה בנסיעות ארוכות ומהירות.

3. המחיר לא מלהיב, אבל גם לא מאוד יקר. בוא נגיד, סביר מינוס.

4. זריזה בגרסת ה-1.2 ליטר, די מרווחת יחסית למכונית מיני. אבל הפנים קצת מיושן, מנוע ה-1.0 ליטר חלש והמכונית אינה מזדקנת בכבוד.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אם הדגש שלך על חיסכון אז יש לך את הפיגו 107 והפיאט פנדה,סוזוקי אלטו הם הכי חסכוניות בקטגוריה.

אם אתה רוצה רכב פחות חסיכוני אבל בטיחותי ומאובזר יותר יש את הפיקנטו.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ביחס ליד שתיים... המחיר הוא ממש גבוה, שנת 2011 אתה יכול למצוא החל מ29 אלף (אני מניח שעם קילומטרז' גבוהה, אבל מ29 עד 41 יש המון רכבים שאני בטוח שלאחד מהם יש קילומטרז' דומה/יותר נמוך)

Seat Mii 3Doors

פורסם
29 אלף ?! בטוח רכב שעבר תאונה.

זה הכי נמוך שמופיע ביד שתיים, אל תקח אותו בתור אקזמפלר, משם המחיר מטפס בהדרגה, אבל זה לא משנה את העובדה שהוא יכול למצוא את אותו רכב במצב יותר טוב במחיר יותרנמוך.

Seat Mii 3Doors

פורסם

ממה שראיתי ביד 2,במחיר הזה אין ק"מ כול כך נמוך,תוסיף לזה טיפול ועוד אחריות לשנה,לא כזה נורא.

• תוכן חדש...