Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4332 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאישתי יש יונדאי I20 שנת 2009 מנוע 1.4 אוטומטית. בסוף החודש הביטוח ניגמר וצריך לחדש אותו.

בפעם הקודמת היא שילמה 4500 לביטוח חובה+מקיף, לכל נהג מגיל 24.

קיבלנו מספר הצעות (ממקום העבודה שלה 4381, מהסוכן של אבא שלי 4300) ודרך WOBI הכי זול יצא אצל "הפניקס".

השאלה היא איזה דברים חשוב לבדוק בפוליסה כדי לא ליפול בפח? (הבנתי שלא כל ביטוחי הגרר מכסים אם נתקעת בכביש 6 וכו') והאם למישהו יש ניסיון עם רכישת ביטוח דרך WOBI? אם כן, אשמח לקבל חוות דעת

פורסם

טוב חברים עדיין לא קיבלתי תגובות ואני אשמח לקבל :)

מ WOBI נתנו לי הצעה ב 3700 שקל ועוד אני מקבל תווי קנייה ב 250 שקל, השאלה מה שמפחיד אותי זה שמסתתר פה משהו (חוצמיזה שנגיד הרכב חילופי מגיע רק ל 14 ימים ואל 28 כפי שצויין בהצעה של הסוכן של המשפחה).

האם למישהו יש ניסיון עם סוכנות הביטוח הזו של וובי (WOBI)? מה קורה במקרה של תאונה/גניבה?.

ראיתי פה אנשים בפורום שהיה להם ביטוחים בכל מיני חברות בלי סוכנים והצטערו על זה.

אני אשמח לשמוע דעות לכאן ולכאן.

תודה רבה,

איתמר.

פורסם

חוץ ממך ואישתך יש עוד נהגים על הרכב?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מקפיץ, האם למישהו יש ניסיון עם סוכנות הביטוח WOBI? ובכלל, מה החסרונות בלבטח את הרכב במקום כזה שאין לך ממש סוכן שאתה מכיר ויכול לגשת אליו?.

פורסם

אני תמיד בודק ב wobi אבל מתקשר לחברות עצמם ואז המחיר גם יותר זול,מציע לבדוק את aig כבר שנה שניה נותנים לי מחיר טוב ויחס נעים,כשהייתי צריך לקבל מהם כמה פקסים לרכב חדש הכול נעשה בזריזות.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לשמחתי לא.

• תוכן חדש...