Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נסיעה לטבריה עם Car2GO

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4312 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש רכב פרטי רגיל, נוסע בערך 10-11 קמ"ל, לא מהחדשים בשוק (02') אבל מתוחזק לא רע.

המליצו לי ללכת על CAR2GO לנסיעה לשם ובחזרה.

רציתי לשאול, עד כמה זה יהיה לי משתלם?

פורסם
לא הבנתי. יש לך רכב פרטי, אבל בשביל לסוע לטבריה אתה רוצה לשכור רכב..? למה?

כנראה שהוא ראה פעם אחת יותר מידי את "אבא גנוב".

יש רכב פרטי שהוא בשימוש לא רק שלי, אז חשבתי שאם זה אפשרי - להשאיר אותו בבית ולנסוע ברכב שכור.

פורסם
לדעתי, אלא אם אתה ממש מפחד שיעוף לך גלגל או משהו בסגנון, חולון-טבריה זה ממש בקטנה.

זה לא החשש, הרכב מתוחזק טוב ויסע בלי בעיה עד לשם.

אני פשוט אומר שאם זה יצא משתלם, אז אולי עדיף לי להשאיר את הרכב בבית שישתמשו בו ואני אסע ברכב השכור.

השאלה עד כמה זה משתלם?

פורסם

אוקי אנחנו מתקדמים, כעת זה חישוב פשוט שכולל את עלות ההשכרה של הרכב וצריכת הדלק שלו, מול צריכת הדרך של הרכב שלך והערכת הבלאי.

אם תתן את כל הנתונים אשמח לעזור.

פורסם

מחולון לטבריה זה בערך 170ק"מ לכל צד.

רכב פרטי -

אם הרכב צורך 1:11 אז תצטרך בערך 30ליטר דלק שזה כפול 7.5ש"ח (נניח,תלוי איפה) יוצא 231ש"ח.

מבחינת בלאי לא יהיה לך יותר מדי (צמיגים,פילטרים,וכו' - אלא אם כן תעמוד בפקק אחד ארוך כל הנסיעה,בהלוך ובחזור)

סה"כ עלות ברכב הפרטי - דלק בלבד (231ש"ח)

השכרה -

מניח שתשכיר ותחזיר למחרת,אז השכרה הכי זולה נגיד 100ש"ח?

תלוי איזה רכב תקבל,תצטרך לתדלק אותו חזרה,אם תסע בדיוק את אותו מרחק,אז תוסיף את ה231ש"ח בנזין מלמעלה

סה"כ יצא לך 331ש"ח (אבל חדיש יותר,מאובזר\מזגן ושאר פינוקים - לאדע איך הרכב שלך מתוחזק ומה עובד טוב ומה פחות)

עכשיו תשווה ותחליט.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אין השכרה ב-100₪ ליום בעונה הזאת, שהיא העונה הכי חמה בשוק ההשכרה.

וגם אם כן, בהשכרה כזאת יש הגבלה של 100 קילומטרים ליום. הלוך חזור לטבריה זה לפחות 250 קילומטרים, אז תוסיף לחשבון שלך גם קנס של שקל ומשהו לכל קילומטרים כפול 150.

לפותח השרשור - סע ברכבך הפרטי, איך שלא תסובב את זה השכרה תעלה לך יותר.

רוצה לחסוך? יש אוטובוס אגד שיוצא מתחנה מרכזית תל אביב לטבריה כל חצי שעה. אין יותר זול מזה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...