Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מקרר 500 ליטר בתקציב קצר [ייעוץ]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4330 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מחפש מקרר של ~ 500 ליטר (אנחנו זוג מאוד רעב והאשה לא מוכנה לגודל יותר קטן.. ).

התקציב די לחוץ- 3,000 שקל.

מסיבוב בחנויות (אלמ, אבי סופר, מחסני חשמל, חנות עודפים של ניופאן) מצאנו כמה דגמים בסיסיים של אמקור, HAIER, אלקטרה ודגם בודד של שארפ ( SJK60- בזאפ) שנכנסים בתקציב

אשמח להמלצות מי מה"מותגים" (LOL) עדיף ולהמלצות איפה לקנות (אבי סופר?)

תודה!

פורסם

אני עם אמקור 500 ליטר פשוט כבר מ 2008, טפו טפו ולא אכפת לי שהעץ יירטב מהרוק :-D

מקרר פשוט, מגירה אחת למוצרי חלב, מגירות בדלת, פריזר סבבה.

2 דלתות "כמו של פעם", בלי מפעל לקרחונים, בלי פיצ'רים מיותרים ולא, הוא לא מכין לנו וודקה רד-בול לבד, מה גם שאנחנו לא שותים וודקה או רד בול :-) גם לאח שלי יש כזה בדיוק מ 2007 כמו סובארו DL , אפס תקלות 8).

לעניות דעתי, אם בפשטות חפצה נפשך והתקציב בהתאם - זו אחלה אופציה.

במדבקה מאחורה כתוב 520 QCL

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

1. לא קונים כל מוצר שמגיע עם שרות ואחריות אלקטרה, נקודה!!!

במזגנים השרות מעולה, בכל היתר הוא הרבה פחות מאשר עלוב.

על פי עיתוני הכלכלה, "שרות התיקונים יצא למיקור חוץ", עפי התוצאות בשטח, אלקטרה הוציאה מכרז לחברה חיצונית שלא בטוח שיודעים לתקן משהוא חוץ מאולי להחליף בטריה בשעון מעורר מקולקל.

קובעים טכנאי והוא לא בא, קובעים שוב ל 8-10 וב13:00 הוא מתקשר לשאול למה אין אף אחד בבית, בפעם השלישית הגיע, ראה את הבעיה, צילם, שלח למחסנאי ואחרי 2 דקות שהות אצלי קיבל תשובה מהמחסנאי, החלק החדש (ציר של דלת, כן? הדלת לא עומדת במקום ולא נסגרת בלעדיו) יגיע לארץ עוד 3 חודשים.

דרשתי לדבר עם מנהל שרות לקוחות, הוא התקשר אליו והאידיוט אמר לי "שים בינתיים כיסא נגד הדלת שלא תיפתח!" :shock:

2. המודה היום זה מדפים קבועים שלא ניתן לשנות להם גובה (זה חוסך בעלויות הייצור) ובגובה הנתון מראש, לא נכנסים סירים עם מכסה (אלא רק בלעדיו), את האלקטרה זבל שלי קניתי בלי להבין את גודל הטעות שאני עושה, אז מומלץ לבדוק מראש.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

קניתי לפני שבועיים מקרר "חדש" הוא חדש אצלי והוא יד שניה. מאישה שעוברת דירה. ויש לה בדירה החדשה מקרר גדול יותר.

המקרר מותג KING. מעשית זה סמסונג. (וגם המדבקת דגם בפנים מאשרת את הנושא.)

זה מקרר הפוך. (מקרר עליון. ומקפיא תחתון. אחד הברים הנוחים שיש)

עלה 1500 שקל. מקרר בן 3-4 שנים.

וראיתי ביד 2 . מקררים כאלו של סמסונג ב 2500 שקל.

ובתקציב של 3000 שקל. יש מלא מקררים ביד 2 בני שנה ומעלה.

אני הייתי מתחיל שם. אגב.תבדוק את הרוחב המקסימלי שיש לך.

זה מתחיל ב 74 ס"מ קופץ ל82-85ס"מ ואז 91 ס"מ וכאן יש הכי הרבה למכירה , (אנשים עוברים דירה, ומקרר לא נכנס לחדשה.)

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם (נערך)

ניקו - איני יודע איזה סמסונג יש לך - לי יש מכשיר בן 10, נפח 650 ליטר, SBS עם בר מים\קרח וחוץ מתקלה אחת (כרטיס בקרה שהתקלקל אחרי 3 שנים) עובד מצויין. הבעיה העיקרית - פילטרים יקרים שצריך להחליף כל חצי שנה, עברתי להזמין בשת ואני חוסך 40%.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ספריאל, אותך רציתי לראות פה. זוכר שאמרת לי שכבר לא מייצרים היום מכשירים כמו פעם? אז צדקת. [אגב, לנו היה אלקטרה שהחזיק משהו כמו 15 שנים].

דודתי רכשה מקרר סמסונג [למען ההגינות לא זוכר את הדגם] ובתוך שלוש שנות האחריות היו לה המון תקלות שונות [מזל שהייתה אחריות]. אני לא יודע איזה מקררים יש להם היום, אבל אם הם כמו אלו שיוצרו לפני 3 שנים - להתרחק.

שארפ יש לנו חודש בלבד וכמובן שבינתיים הוא עובד מצוין. לבת דודתי יש כבר שנה. אין לי יכולת לספק המלצה לטווח ארוך יותר. סליחה רבה.

נ.ב. שלא תחשבו שיש לי משהו נגד סמסונג, יש לנו 2 טלוויזיות, מכונת כביסה ושואב אבק שלהם - כולם מתפקדים מצוין [חודש בדיוק :)].

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

לפני האלקטרה היה לי אמנה SBS, מקררים שאמורים להיות שיא האיכות ואמינות מופלגת.

עבד כמו שעון שוויצרי 6 שנים, אח"כ במשך שנה התקלקל שלוש פעמים

(שכמובן בכל פעם חצי מתכולת המקרר הולכת לפח) וכל תיקון עלה מאות שקלים.

בפעם הרביעית (באותה שנה) עף לפח.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

במקררים שארפ הם סופר מעולים ,בהחלט ממליץ ,לגבי אלקטרע , זה ידוע שהשרות שלהם (או איך שתקרא לזה ) הוא מתחת לכל ביקורת ,חברת ענק שחולשת על מגוון מוצרים ושהלקוח מעניין להם את הת.. , פשוט לא להתקרב לכל דבר שהם נותני האחריות .

http://www.ralco.co.il/prodin-new.asp?catalogid=352&category=106&tat=33

פורסם

מצטרף להמלצה על מקררע שארפ, יש לנו הרבה מאד ניסיון חיובי איתם במשפחה.

אלקטרע זה מכה, עזבו מקרר, ניסיתי לקבל שירות לבלנדר! יש לי מעל 3 שעות הקלטה של המתנה למענה נציג שירות, הבטחות שיחזרו אליך ומה לא. בשורה התחתונה את כל העיסוק במוצרי החשמל הקטנים הם העבירו למספר חנויות קטנות בארץ, שהן האורים והתומים, "מה שיגידו בחנות", לחנויות הקטנות אין אינטרס להביא לך חלפים בחינם, הן עסקים עצמאיים.

לאלקטרע אין אפילו שירות לקוחות בפייסבוק.

נקודה למחשבה לפעם הבאה שאתם קונים במחסני חשמל (ששייכת לאלקטרה).

פורסם

לי יש האייר 953 שקנינו לפני כשנה. מגיע עם 7 שנות אחריות מלאה (אחרי שנה בעלות טכנאי בלבד - 190 ש"ח). אחלה בחלה. עלה 3150 ש"ח.

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...