Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4332 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בבעלותי פיאט דובלו 2008, 222K ק"מ

היית לי בעיית התחממות במנוע, עלה לי החום עד הסוף ונדלק המנורה ישר עצרתי בצד חיכתי שיתקרר.

הבאתי את הרכב למוסך, הוא בדק טמפ של המים ברדיאטור ראה ששם 60-70 מעלות ובפועל המחוג חום עולה, אמר לי ישר רדיאטור סתום להחליף.

החליף לי רדיאטור לחדש מהניילון לקח לי 2300 שח' משו באזור. החליף לי ברקסים רפידות מקדימה 600 שח'.

עדיין היה מתחמם, התברר שאחד המאווררים של הרדיוטור לא טובים, אז הוא החליף לי את שנים חדשים 900 שח'.

עדיין מתחמם, הגיע למסקנה שמדובר במשאבת מים, פירק אותה היא הייתה גמורה(יצאה מהציר).

אמר לי שמשאבה עולה 750 חדשה מהחברה בלי עבודה.

עכשיו אני בדקתי משאבת מים, הציעו לי חדשה איטלקית מברזל ב 250 שח'. איך הגיוני פערי המחירים והאם זה קריטי אצלי?

ואיך המחירים שהוא לקח לי עד עכשיו.

פורסם

דחוף להחליף מוסכניק, ולא בגלל המחירים.

הוא עושה עליך קופה. מחליף עוד חלק ועוד חלק וסוחט ממך עוד כסף.

הכנסת את הרכב למוסך בעקבות תקלה? לא מעניין אותך כמה חלקים המוסניק היה צריך להחליף. אם התיקון לא תיקן את הבעייה, אז על מה לשלם? על זה שהוא החליף לך חלק ללא צורך? הרי לא ביקשת להחליף את החלק, ביקשת לתקן את התקלה.

• תוכן חדש...