Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני לא יודע לאיזה פורום לתייג את השאלה שלי, לכן מתנצל אם זה לא המקום.

החלטתי לקנות רכב יד שניה 4×4 ומצאתי רכב שמור מאוד שנת 2009 ראב 4.

נסעתי עם המוכר לקומפיוטס לפני שבועים שילמתי כ 900 שח על בדיקת 4×4 ותוצאות היו ניפלאת מעל המוצופה. כלומר בהכל 100% חוץ משריטות שהיה על 91%.

היתי מרוצה מאוד וקניתי את הרכב.

יום חמישי שמתי לב שכל הנתונים של ההרצות הרכב הכל ריק. אין שום נתונים.

יצרתי קשר עם המכון ואמרו לי שאין להם את היכולת להריץ בדיקות על רכבים עם הנעה כפולה ולכן הם עשו לי במקום בדיקת לחץ בבוחנות שיצא 100 אחוז בכל בוחנה ובעל המוסך עשה סיבות עם הרכב.

לא הסתפקתי בשובה והתקשרתי לסניף הראשי להנהלה , ושם נאמר לי שבאשדוד זכיין ואין להם מה לעשון ומצעים לי ללכת לבדיקה חוזרת בסניף תל אביב ששם יש את היכולת בהנחה של 10 אחוז כלומר 890 שח במקום 900.

חזרתי טלפונית לסניף אשדוד והמנהל זרק לי משפט ציני בטלפון '' אתה לא מבין מכונאות, אין לי מה לדבר איתך, תבוא לפה עם המכונאי שלך ועם עורך דין ואז אתן לך את כל התשובות''. וניתק לי את הטלפון.

לא יודע מה לעשות.

אני מעוניין בבדיקה אמיתית בשביל השקט הנפשי אבל לא מוכן לשלם על עוד בדיקה.

מה אתם ממליצים?

תודה מראש,

קובי

פורסם

הדבר היחיד שחייב להגיד שבחשבון אינך חזק במיוחד- הנחה של 10% מ-900 שוות ערך ל-90 ש"ח מה שאומר,שאם אתה רוצה שקט נפשי תשלם 810 ש"ח.

עכשיו הסתיים פרק הצחוק ונגש לדברים הרציניים:

יכול להיות שאתה צודק בטענות שלך- לא קיבלת תמורה מלאה למחיר ששילמת על הבדיקה.

קיבלת יחס מזלזל (כנראה) מצידו של מנהל המכון.

יכול להיות שהרכב מצויין (איננו יודעים פרטים: יד /ק"מ/) או שקנית אותו מסוחר מקומבן עם מכון הבדיקה והתגלה פגם חלילה אחרי הבדיקה (אם כן תפרט).

בגדול,תמיד אפשר לשמור על הקבלה,להתלונן במועצה לצרכנות ולתבוע בתביעות קטנות את מכון הבדיקה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

לפני ככה וככה זמן יצא לי לעבור שם, מה אני אגיד? נראה רע יחסית למכון בדיקה, זיהיתי שם ליפט אחד ובודק אחד ו(כנראה) מנהל המקום בכלל עומד בחוץ.

בכל מקרה, בבדיקה שעשיתי בקומפיוטסט אחר הבוחן ישב איתנו אחרי זה ועבר על הדו"ח.

פורסם

לדעתי אתה בהחלט יכול לתבוע אותם בתביעות קטנות. כמו כן, תגיש כנגדם תלונה במועצה לצרכנות. לא יזיק גם לפרסם את המקרה באחד המקומונים באשדוד, למען ייזהרו התושבים המקומיים

פורסם

למה תביעות קטנות ?? הם לא הסתירו ממנו כלום , הוא צריך לשאול את השאלות ולעשות את הבירורים שלו , הם מחויבים לבדיקת הרכב על סמך היכולות שלהם , לפני כמה זמן רכשתי היברידית וגם במכון בדיקה אמרו לי , אנחנו לא בודקים את המערכת ההיברידית ברכב , בודקים בדיקה כללית , והייתי מרוצה מהבדיקה .

פורסם

לא נכון, אמרו לי אחרי ששאלתי מכיוון ששאלתי מפורשות , האם כל המכלולים נבדקים ואז נאמר שבגלל ש ... ובכל זאת הסכמתי לבדיקה , קראתי לפיי באינטרנט , שאלתי , התעניינתי וכו וכו לא באתי באלא באבאלא לבדוק משהו , שאין לי מושג ואפילו חצי מושג לגביו .

• תוכן חדש...