Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עומד לפני קניה של איביזה חדשה מהסוכנות, הדגם הלא מאובזר של ה5 דלתות, וחשבתי להוסיף ג'אנטים אבל הג'אנטים שלהם מכוערים והם רוצים עליהם תוספת של 2,500 ש"ח למחיר. נראה לי שאפשר להביא ג'אנטים יותר יפים במחיר זהה ואף יותר זול. אבל אני לא ממש מבין בזה ואולי מישהו יכול לכוון אותי פה קצת מה אפשר וכדאי...

פורסם

אפשר לחכות בסבלנות ולקנות מחבר'ה שמשדרגים למידה גדולה יותר או לבדוק עלויות במגרשי חלפים.

נכנסתי לקנות טולדו חדשה - אשתי אמרה שזה אוטו של זקנים ->

ובאותה נשימה שאלה מזה הרכב היפה הזה ->

בסוף יצאתי עם לאון 1.2TSI MK3 !

פורסם

זה בדיוק מה שהוא לא רוצה, את המקוריים. אין סיבה לחכות למשדרגים למינהם.

אני לא יודע מה המידה המדויקת אז אומר בכלליות שגאנט 15 אפשר לרכוש החל מ1200 ש"ח כולל איזון והרכבה. 16 לדעתי מתחיל ב1400-1500.

אם אתה מהמרכז, יש לך את GM פורטל, מחירים מצוינים.

תדאג להרכיב גאנטים עם אופסט זהה ורוחב תואם לגאנט המקורי.

.When a man opens a car-door for his wife, it's either a new car or a new wife

טבלאות השוואה לפולישים,פדים ועוד.

פורסם

הרכב המקורי מגיע עם גלגלים סטנדרטים וטאסות אלה אם כן אני מוסיף 2500 לג'אנטים של היבואן מה שלא נראה לי כדאי. אני מניח שזה אומר שאני צריך להחליף גם צמיגים ביחד עם הג'אנטים או שאני יכול להשאר עם המקוריים ורק להחליף ג'אנטים?

המחירים שציינתם מתייחסים לסט של 4 או לג'אנט בודד?

פורסם

ואם אני מחליף לאותו רוחב כמו הגלגל המקורי אני נשאר עם הצמיגים המקוריים או שצריך להחליף בכל מקרה?

פורסם

אם הרכב מגיע עם גאנט ברזל בקוטר 15, ואתה מעוניין להשאר עם אותם הצמיגים, החלף לחישוקי מגנזיום בקוטר 15 בלבד.

במידה ותרצה חישוקים גדולים יותר, 16 לדוגמא, תצטרך לרכוש סט צמיגים תואם לחישוקים החדשים.

.When a man opens a car-door for his wife, it's either a new car or a new wife

טבלאות השוואה לפולישים,פדים ועוד.

• תוכן חדש...