Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4343 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

מחפש מקלדת נורמלית אלחוטית, בעיקר לשימוש מהמיטה או הספה כשאני יושב והלפטופ מחובר לטלויזיה.

יש לי מקלדת קטנה ודקה אבל היא ממש לא נוחה, סגנון ה GP המיניאטורות שבעיקר למערכות אנדרויד, לדעתי בזבוז כסף, האצבע שלי לא מסוגלת ללחוץ על מקש בלי ללחוץ על עוד 2 מסביב.

אשמח לעזרה בנושא

תודה!

Opel Adam S 2017

פורסם (נערך)

לא מפריע לי שאין עברית אני משתמש בזה בלפטופ שלי כי הוא מחו"ל, חשבתי להזמין באיביי יש דברים פשוטים ונחמדים ב 180 ש"ח אבל אני לא מכיר את המוצר הנ"ל.

יש את זה

http://www.ebay.com/itm/271432069704?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

ויש את זה

http://www.ebay.com/itm/221322531732?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

מה רצית להציע לי?

תודה רבה

נ.ב ראיתי את זה גם בארץ

http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5269

עריכה אחרונה על ידי liav12

Opel Adam S 2017

פורסם

אני מציע לך את זו :

CAM00296.jpg

קניתי בארה"ב לפני כשנתיים שלוש, ומעולם לא הוצאתי אותה מהקופסה.

בזמנו זו היתה המקלדת הנחשקת ביותר, מאז זרמו הרבה מים(?) בירקון, אבל היא עדיין בגודל מלא, דקה, מעוצבת ומאוד מאוד איכותית, וזה בתאכל'ס ההבדל המשמעותי לעומת מקלדות סיניות - התחושה בעת ההקלדה.

פורסם

כל הלינקים שנתת ליאב הם למקלדות חוטייות עם חיבור USB. וטנגה, המקלדת שאתה מציע אינה מוארת למיטב ידיעתי.

כמו כן, כך בחשבון שמקלדת אלחוטית (לא בלוטות') תצריך במרבית המקרים (לוג'יטק, נדמה לי, היחידים שמציעים תקן אחיד בין כל המכשירים שלהם) דונגל נפרד משלה.

פורסם

תודה על ההערה TOM_22 לבסוף הייתי קונה מקלדת חוטית (תודות לחיפוש wireless keyboard באיביי) :p

לגבי דונגל אין לי בעיה יש מפצל USB שמספיק לעוד 4 מקלדות אם צריך, ויש לי עכבר (G700) של לוג'יטק אז אולי הדונגל שלו מתאים גם למקלדת שלהם.

tanga - תודה רבה על ההצעה, עושה רושם של מקלדת מעולה מהחוו"ד שאני רואה עליה, אבל גם המחיר שלה שם נראה רחוק ממני :p

Opel Adam S 2017

פורסם (נערך)

כאמור, המקלדת "קבורה" אצלי בארון כבר כמה שנים, ומעולם לא השתמשתי בה, אבל למיטב זכרוני היא כן מוארת ועובדת עם בלוטות'. liav - עניתי לך בפרטי, כמובן שהמחיר שלה בחנות רחוק מהמחיר שלי, שמתאים לתקציב שלך. אם אתה מעוניין אז תגיד לי ואתחיל לחפור בארון כדי לוודא את הפיצ'רים של המקלדת.

עריכה: חיפשתי קצת אונליין, כנראה שהיא אכן לא מוארת ולא בלוטות אלא אלחוטית עם דונגל USB.

עריכה אחרונה על ידי tanga
פורסם

קטן מאוד בשבילי..יש לי אחת כפולה בגודל מזה, אני משתמש במקלדת להכל זה בעקרון נטו להקליד בבית אבל תודה :)

הזמנתי בסוף את ה K800 דרך דוד שלי מארה"ב GOLLU במקרה ראיתי ובן דוד שלי גם אמר לי עליה, היא בדיוק מה שאני צריך. תודה!

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...