Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4325 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי אוטו פוולסווגן פולו 2003 נדלקה לי מנורה באוטו הצהובה של הצק איינגין.

האוטו עושה בעיות רק שהאוטו עומד וגם זה לא תמיד רוב הפעמים הכל בסדר.שהאוטו עומד יש לפעמים קפיצות קלות בטורים לפעמים גם האוטו רועד קצת ורוקד ופעמיים אפילו הנורה היבבה והאוטו ממש רעד ופעם אחת הוא נכבה.

בדקתי בעזרת הOBD ויצאו לי שני קודים:

(P0135-O2 Sensor heater circuit (bank 1 sensor 1

P1183-Linear 02 Sensor/Reference Voltag short to +B

מה אני צריך להחליף כדי לתקן את התקלות האלה??

בבקשה תעזרו לי.

• ספונסר פורום
פורסם

בגדול החיישן חמצן הקדמי אצלך לא תקין ,עם כל החשיבות של פעולה תקינה שלו לתפקוד המנוע לא נראה לי שהתופעות שאתה מתאר קשורות לתקלה שחילצת באמצעות הסורק .חיישן חמצן לא תקין לא גורם לתופעות האלו מאחר וברגע שיחידת הבקרה מבינה שהוא לא תקין היא מתעלמת ממנו והמנוע עובר לעבוד בלולאה פתוחה ,כלומר ללא משוב מחיישן החמצן לעניין איכות השרפה. הבהוב הנורה מעיד על מצב שנקרא "החטאת בעירה" וזה יכול להיות קשור למצתים או לסלילי ההצתה .כיבוי הרכב יכול להגרם בגלל לכלוך במצערת המנוע . אתה צריך אבחון מקצועי ,אם תרצה אתה מוזמן להגיע אלינו לבדיקה .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם
יש לי אוטו פוולסווגן פולו 2003 נדלקה לי מנורה באוטו הצהובה של הצק איינגין.

האוטו עושה בעיות רק שהאוטו עומד וגם זה לא תמיד רוב הפעמים הכל בסדר.שהאוטו עומד יש לפעמים קפיצות קלות בטורים לפעמים גם האוטו רועד קצת ורוקד ופעמיים אפילו הנורה היבבה והאוטו ממש רעד ופעם אחת הוא נכבה.

בדקתי בעזרת הOBD ויצאו לי שני קודים:

(P0135-O2 Sensor heater circuit (bank 1 sensor 1

P1183-Linear 02 Sensor/Reference Voltag short to +B

מה אני צריך להחליף כדי לתקן את התקלות האלה??

בבקשה תעזרו לי.

לפי קוד התקלה אני מזהה שמדובר בחיישן חמצן קדמי 5 חטים של חברת NTK.

מומלץ להתחבר למחשב טיפה חזק יותר, על מנת לאתר אולי תקלות נוספות שיכולות לגרום לתופעות שאתה מתאר.ב

בנוסף היתי ממליץ להתחבר ל4 גזים, ולראות אם הערכים משתנים בזמן שהרכב מגמגם.

בגדול התופעה של החישין לא גורמת למנורה להבהב,אלא להידלק באופן קבוע בלבד.

היבהוב נוצר כתוצאה מ MISFIRE (איבוד ניצוץ), וזה כנראה כיוון יותר הגיוני לתקלה שלך.

בברכה:

רוני אגזוזים, רחובות.

• תוכן חדש...