Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4355 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אחרי שהגיע המשלוח של כמה מוצרים. פניתי אליהם לתקן את המ"ל .

בטח איזה יהודי אחר 'טוב-לב' .. היה תובע מהם איזה פיצוי קטן...:p

עריכה אחרונה על ידי RROONNII30
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

אם איזו מטלית הכי טוב למרוח את החומר ? רצוי גם לשפשפ?

מרחתי עם מטלית מיקרופייבר (זה טוב ?) ,גם שיפשפתי בעיקר להוציא מעט כתמים בצד הדלת . אני פשוט מרגיש שהמטלית הזאת יותר מידי סופגת את החומר. ממש לא נראה לי שהבקבוק יספיק לשנה/ + . סתם ככה, כל כמה זמן אתם מנקים עם החומר?

חוץ מזה ..החומר מנקה .. אבל מבחינת ברק זה לא כזה מדהים. אין איזה הברקה ממש מורגשת. וריח? גם לא כזה מורגש.

פורסם

אני מורח עם מטלית מיקרו פייבר,כניראה שאתה מורח יותר מידי חומר.

אני מנקה אחת לשבועיים עם חומר יעודי.

החומר שלך לא נותן ברק,יש חומרים שכן,זה תלוי בהעדפה שלך.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

החומר לא אמור לתת ברק מטורף.

אני כרגע מנקה עם סמרטוט שגזרתי מחולצה - בדרך כלל אני עובד עם פד פשוט של MG נוח יותר.

לפני היישום יש צורך לנקות את האזורים שאתה מתכון לעבור עליהם עם החומר - חובה!

אני ישר מורח ללא ניגוב (משתדל לא למרוח בצורה מוגזמת)

אין צורך לחזור על הפעולה שנית ו/או לנגב לאחר מכן.

פורסם

מישהו יכול להעלות תמונה של הדשבורד שלו אחרי ניקוי? מעניין אותי לראות את הברק / חוסק ברק.

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם (נערך)

לפני היישום יש צורך לנקות את האזורים שאתה מתכון לעבור עליהם עם החומר - חובה!

אני ישר מורח ללא ניגוב (משתדל לא למרוח בצורה מוגזמת)

אין צורך לחזור על הפעולה שנית ו/או לנגב לאחר מכן.

אבל אם איזה חומר אתה מנקה את האיזור ( חייב משהו יעודי לזה או סבון רגיל וכן מגבונים רגילים מספיקים לכך?)לפני שמורח את Carplan Flash Dash?

ממש לא ידעתי את זה. חשבתי שCarplan Flash Dashהוא חומר ניקוי שצריך גם לשפשפ מעט להוצאת לכלוך מהפלסטיקים.

אגב,ספוג הפלא מתאים למריחת החומר?

פורסם

אני את האמת אף פעם לא ניקיתי לפני,גם על ההוראות לא רשום משהו דומה,החומר אמור לנקות,זה לא שיש עם הפלסטיק בוץ.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אבל אם איזה חומר אתה מנקה את האיזור ( חייב משהו יעודי לזה או סבון רגיל וכן מגבונים רגילים מספיקים לכך?)לפני שמורח את Carplan Flash Dash?

ממש לא ידעתי את זה. חשבתי שCarplan Flash Dashהוא חומר ניקוי שצריך גם לשפשפ מעט להוצאת לכלוך מהפלסטיקים.

אגב,ספוג הפלא מתאים למריחת החומר?

אין צורך בניקוי מקדים בעזרת חומרים, תנקה רגיל עם מה שיש לך.

• תוכן חדש...