Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4329 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב,

ישנה התלבטות לגבי רכב שטח קל, גי׳פון, לבחורה. בגלל המחיר שקורץ היא כרגע בכיוון של הסובארו. הזמנתי נסיעת מבחן, אבצע אותו במהלך השבוע.

המחיר של הרכב 140k ושאלתי היא איזה עוד רכבים ניתן לשקול בסגמנט הנ"ל? גם של המחיר וגם של חווית הנהיגה המוגבהת.

קראתי מבחן אחד שנמצא באתר של סובארו ונראה שזה אחלה רכב אולם שם דובר על דגם ה2.0 (שגם הרגיש עצל לפי הכותבים) כשהבחורה מכוונת לכיוון ה1.6

תודה.

כריזמה 03 | קורולה 05 | 9-5 02 | TypeR 10

פורסם

מבחן נוסף לדגם ה-2.0 ליטר אתה יכול למצוא כאן. בדגם ה-1.6 ליטר עוד לא נהגנו כאן באתר, גם אנחנו ממתינים לתאריך מסובארו...

השאלה היא האם הגברת באמת זקוקה לרכב "שטח קל" או שהיא רק זקוקה לרכב עם פוזה של שטח. כלומר - האם מתוכננת ירידה מהכביש לשבילים? אם כן, אז סובארו XV הוא פחות או יותר הרכב היחיד בקטגוריה כרגע עם יכולת שטח. בחודש הבא אמור לחזור ארצה הסוזוקי ג'ימיני ואז תהיה אופציה נוספת, לצד דאצ'יה דאסטר שגם הוא אמור להצטרף אחרי החגים.

אם התשובה היא לא אז יש המון אופציות טובות נוספות - ניסאן ג'וק, רנו קפצ'ור, סקודה יטי, פיג'ו 2008 - רק תבחר איזה מהם נראה לגברת יותר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם (נערך)

חזרתי עכשיו מנסיעת מבחן על דגם ה1600.

רשמים:

-דלתות קלות מאוד לפתיחה וסגירה, תענוג. (ככה הרגיש לי אחרי הקורולה שלי)

-מרווח אחורי לרגליים ולראש כמו בקיה ספורטאז (מרווח יותר מרכב משפחתי זה בטוח)

-קל למצוא תנוחה נוחה במושב הנהג. הגה מתכוונן לגובה ופנימה.

-נוחות מושבים שנוטה יותר לכיוון הצרפתי ולא היפני הקשיח.

-לגבי האלקטרוניקה, הכל הרכבה מקומית כולל גג שמש, שלא זמין בגרסת ה1600 אם זכרוני אינו מטעה אותי.

-שדה ראייה רחב

-מטען בינוני (380~ ליטר) אך שטוח ונוח לתפעול עם ידית סגירה במקום טוב

-הרבה פלסטיקה - מרגיש זול מבפנים (אבל בתאכלס כל הסובארו כאלו)

-רכב נסיעות מבחן 10.6 ליטר לקילומטר ממוצע צריכה

-120 קמש על 2300 טורים, 100 קמש על 2000 סיבובים.

-גיר רציף מרגיש יחסית טוב

-אחיזה שלא סופרת שום רכב בטווח מחירים הנ"ל, משדרת ביטחון בפניות. (יציאה דרומית מאשדוד לכיוון צפון על 80 קמ"ש בלי בעיה כלל)

-מנוע מרגיש טיפה עצל, צריך להעלות אותו ל3000 סיבובים כדי שיתחיל לזוז

עריכה אחרונה על ידי ארטיק לימון

פורסם

במסגרת יחצנות - הוזמנו מרבית כתבי הרכב לנהיגת חוויה בדגמים החשובים ליבואן.

בינהם הסובארו XV עם מנוע ה- 1.6 ליטר.

הצילומים הופקדו בידי הצלם: רונן טופלבג.

בברכת קריאה מהנה

איל

להלן הרשמים:

http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3638019,00.html

http://www.mako.co.il/cars-road-tests/Article-f56943933f2c741006.htm?sCh=cf404569c706a210&pId=2082585621

http://www.kvishim.co.il/road-tests/%D7%A1%D7%95%D7%91%D7%90%D7%A8%D7%95-xv-%D7%91%D7%92%D7%A8%D7%A1%D7%AA-1-6-%D7%95%D7%A1%D7%95%D7%91%D7%90%D7%A8%D7%95-sti-%D7%A0%D7%94%D7%99%D7%92%D7%94-%D7%A8%D7%90%D7%A9%D7%95%D7%A0/

http://cars.walla.co.il/?w=/4701/2774017

פורסם

אני יכול לכתוב מניסיון של 7 חודשים ו-6200 ק"מ על 2.0 פרימיום. בקרוב אפרסם סקירה עליו

בגדול אני מאוד אוהב את הרכב, כג'יפון אהבנו שהוא לא מגושם כמו ספורטג', ix35 וכו'.

הביצועים שלו סבירים, לא התלהבתי יותר מידי אבל דווקא ההורים שלי כן.

הפסטיקה נראית ומרגישה פשוטה אבל אם הוא ירד לשטח יכול להיות דווקא יתרון לאורך זמן

אם יש לך שאלות שלא קשורות לביצועים אשמח לעזור

אלירן, חיפשתי את הכתבה הזאת! תודה

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם
חזרתי עכשיו מנסיעת מבחן על דגם ה1600.

רשמים:

-דלתות קלות מאוד לפתיחה וסגירה, תענוג. (ככה הרגיש לי אחרי הקורולה שלי)

-מרווח אחורי לרגליים ולראש כמו בקיה ספורטאז (מרווח יותר מרכב משפחתי זה בטוח)

-קל למצוא תנוחה נוחה במושב הנהג. הגה מתכוונן לגובה ופנימה.

-נוחות מושבים שנוטה יותר לכיוון הצרפתי ולא היפני הקשיח.

-לגבי האלקטרוניקה, הכל הרכבה מקומית כולל גג שמש, שלא זמין בגרסת ה1600 אם זכרוני אינו מטעה אותי.

-שדה ראייה רחב

-מטען בינוני (380~ ליטר) אך שטוח ונוח לתפעול עם ידית סגירה במקום טוב

-הרבה פלסטיקה - מרגיש זול מבפנים (אבל בתאכלס כל הסובארו כאלו)

-רכב נסיעות מבחן 10.6 ליטר לקילומטר ממוצע צריכה

-120 קמש על 2300 טורים, 100 קמש על 2000 סיבובים.

-גיר רציף מרגיש יחסית טוב

-אחיזה שלא סופרת שום רכב בטווח מחירים הנ"ל, משדרת ביטחון בפניות. (יציאה דרומית מאשדוד לכיוון צפון על 80 קמ"ש בלי בעיה כלל)

-מנוע מרגיש טיפה עצל, צריך להעלות אותו ל3000 סיבובים כדי שיתחיל לזוז

כיף לשמוע שבבוקר כתבת 'בימים הקרובים' והתמזל מזלך מה שנקרא לקבל מהרגע להרגע נסיעה.. אני כרגע בהמתנה לנסיעות על הטראקס והקרוסאובר וכבר בא לי להיות אחרי זה.

הXV ממש מוצא חן בעיניי חיצונית, והוא גם עומד בלא מעט מהדרישות שלי מהרכב החדש שלי..לגבי הדרישות-פתחתי אשכול 'טיכוס עצה' ;) מוזמן להסתכל :) הבעיה בXV מבחינתי - אני מעוניין ברכב מאוד גבוה בישיבה שלו (לא במרווח גחון..אלא בתנוחת ישיבה+תנוחת נהיגה). הXV, גם בכניסה וגם ביציאה ממנו ואליו - לא ענו לי על זה כלל. כל רכב שחשבתי עליו בימים האחרונים, עבר מדידה על ידי=גובה בין הרצפה לבין אמצע המושב. למה? בכדי לתת לי אינדיקציה למינימום ס"מ שאני רוצה ברכב החדש שלי. הסובארו במושב ליד הנהג=64. הנהג=69. אני רוצה ב2 המושבים לפחות 69 ..

לגבי הנסיעה שערכת -

צריכת דלק - אני מאמין שהנתון הוא ממחשב הדרך,נכון? אם כן-אל לנו, ולא לכתבי הרכב שחוטאים בכך גם כן - להסתכל על הנתונים שרשומים במחשב הדרך. אני מצאתי במספר רכבים שהנתון 'משקר'. את הבדיקה המדויקת ביותר צריך לעשות בשיטה אחת ויחידה-- תחנת דלק. איפוס קילומטרז'. תדלוק מלא. נסיעה.נסיעה.נסיעה..תחנת דלק.תדלוק. לחשב מס' ליטרים מול מס' ק"מ.

ממש לא ברור לי איך כתבי רכב שלוקחים רכב לנסיעה של יומיים,שלושה..ולפעמים אפילו לחצי שנה - כותבים לנו הקוראים נתונים ממחשב הדרך. לפעמים יש סטיות מאוד מאוד משמעותיות (בוא נגיד שראיתי מחשבי דרך אופטימיים מאוד. מציינים 13+ מול מציאות של קצת מעל 10)

לגבי הפתיחת דלתות מול הקורולה שלך- איזו קורולה ומאיזה שנה שהפתיחה בXV נראית משהו מיוחד? אני לא זוכר משהו משמעותי בפתיחה שלו, אבל לא הייתי מרוכז בדלתות האמת-אלא במושבים..וכן,הם היו מאוד נוחים..אמנם בישיבה של דקות מספר (בלי לנהוג) אבל הרגיש איכות (מדבר ה2.0. לא יודע לגבי ה1.6)

עצלנות המנוע - קראתי על זה עכשיו גם ב'סקירה' בוואלה(קובי ליאני) - אם המושבים היו גבוהים, זאת אומרת שהאוטו כן היה בא בחשבון - אותי זה היה מרתיע, אבל שוב-זה רק אני וזה דבר שחשוב לי מאוד...אוטו שיקשיב לי.. אם אני רוצה לעקוף אני רוצה שהאוטו יעקוף. ולא יחשוב "אמממ..אולי..רגע..מממ..מה זה עקיפה בעצם..למה היא מיועדת.." בקיצור - אני מאמין שירדת לסוף דעתי :)

בכל מקרה, תודה על הבאת הסקירה העניינית הזו! בוודאות יעזור כאן לחברים שגם מתלבטים :)

פורסם

גם בידיעות אחרונות של היום, מוסף ממון, יש מבחן ל XV.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

לבסוף הוזמן הxv 1600 עם הבטחה לקבלו סביב אוקטובר.

אמי מאמין שאחרי התרגלות קצרה לתיבה הרציפה (העצלה ולא מדוייקת מספיק לדעתי) אפשר ליהנות ממנו מאוד ובהחלט לקבל תמורה נאה למחיר.

פורסם

אל תזמין את המערכת מולטימדיה!

חשוב מאוד שתבקש את המערכת המקורית ולא הזבל הסיני

זה אחד המוצרים הכי גרועים שפגשתי

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
  • תוכן חדש...