Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4355 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אני לא איש של מלונות, אבל נגמרו הרעיונות ליום הולדת:roll:

אני מחפש מלון טוב ומומלץ בים המלח, לדעתי זה היה עבור זוג ללא ילדים אלה אם זה ישתנה ברגע שהיא תדע על זה.

אין לי דרישות מיוחדות (כמובן שבריכות וספא זה די ברור), פשוט מחפש מלון טוב שנהנתם בו.

או מה המלון הטוב ביותר שיש שם כיום, אם יש כזאת פסיקה פה אחד.

שבת שלום לכולם.

פורסם

אני הכי אהבתי את קראון-פלזה,פשוט מלון נחמד ורגוע עם בריכה ענקית ואחלה חוף.

אם אתה טיפוס זללן שלא אוהב ששום דבר חסר לו אז לך ללאונרדו קלאב,הכל כלול,בריכה גדולה,חוף טוב אבל הרבה בלאגן.אני לפעמים בזמני החופשי עובד עם ההורים בתיירות ויצא לי כשלוש-ארבע פעמים להכניס קבוצה ללאונרדו קלאב והמלון הזה פשוט בלאגן אחד שלם.

אבל שני המלונות הכי טובים (לפי דעת סוכני תיירות פנים) הם:

הרודס (לאונרדו פלאזה לשעבר)

גם כן הייתי בו אחלה מלון אבל קצת הרגיש לי משעמם כילד,לדעתי לזוג הוא אידיאלי.

וישרוטל (קיסר לשעבר)

לא יצא לי להיות שם.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

ישרוטל ים המלח מצויין אבל הספא בתשלום נוסף.

משפחות וילדים לא נכנסים לספא כי יש שתי בריכות גדולות ומפנקות לאורחי המלון.

אם זה רק אתה ואשתך לך לכיוון של מלונות בוטיק - המלון הסקוטי בטבריה הוא מהטובים בארץ (ניגוד מוחלט לעיר הג'יפה), אוכל לא כשר, או מלון בראשית במצפה רמון.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אמליץ לך על מלון אחד שהייתי בו לפני שבועיים, ומבחינתי הוא הכי טוב בים המלח.

בחיים לא טרחתי לרשום באינטרנט המלצה על בית מלון עד שהגעתי לשם:

הרודס ים המלח

פשוט מלון מושלם.

החל מרמת האוכל, השירות - מתייחסים אלייך כאילו אתה האורח היחיד במלון ונותנים לך הכל. בנוסף יש חוף ים צמוד ופרטי שאפשר להגיע אליו ישר מהמלון, במרחק 2 דקות מהבריכה.

הטרקלין במלון הוא בין הטובים של הרשת יותר מהרודס באילת!

אגב אני הייתי בחדר עם בריכה פרטית שזה בכלל מושלם. ממליץ בחום לקחת חדר כזה. פשוט מנותקים מכל האורחים במלון.

בנוסף לכל אורחי המלון יש שימוש חופשי במתקני הספא.

אני מאוד ביקורתי כלפי מלונות שאני מתארח בהם ואני חייב לומר שהרודס פשוט היה מושלם.

פורסם

אם זה רק אתה ואשתך לך לכיוון של מלונות בוטיק - המלון הסקוטי בטבריה הוא מהטובים בארץ (ניגוד מוחלט לעיר הג'יפה), אוכל לא כשר, או מלון בראשית במצפה רמון.

המלון הסקוטי מדהים,הם גם בנו עכשיו גשר מעל הכביש שיוצא מטבריה שלוקח את אורחי המלון ישירות מהמלון לחוף פרטי של המלון.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

השבוע ביליתי לילה בישרוטל ים המלח, סה"כ מתוחזק יפה לעומת רוב בתי המלון באזור שדיי מוזנחים ולא מצדיקים דירוג 5 כוכבים.

2 בריכות גדולות בחוץ, חוף פרטי, בריכת מי מלח פנימית וגקוזי פנימי. הספא והחדר כושר לא בתוספת תשלום כפי שצויין כאן.

פורסם
הספא והחדר כושר לא בתוספת תשלום כפי שצויין כאן.

טוב לדעת.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

לשעבר:

פורסם
ולא מצדיקים דירוג 5 כוכבים.

בישראל אין דירוג של מלונות. איש הישר בעיניו יעשה.

במדינות מתוקנות יש הגדרות מדוייקות לכל רמה של מלון, והדירוג נעשה על ידי רשויות התיירות או חברות המתמחות בכך, עבור הרשויות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני מתלבט בין שלושה מלונות.

הרודס, ישרוטל או בראשית.

המחירים די קרובים, הפרשים של 500 ש"ח לפה או לשם, כאשר בראשית בחדרים הסטנדרטים, והשניים האחרים בחדרים די באמצע הגרף.

אני חושש שבמצפה היה לנו מעט משעמם, אני מאוד אוהב את האזור ומטייל בוא המון אבל בעיקר בשטח עם אוהל, מה שלא יתפוס הפעם:wink:

מחיר החדר עם הבריכה (שלא כל כל פרטית) בהרודס לא מצדיק מבחינתי את המחיר.

פורסם

בראשית. החדר הרגיל שם, הוא סוויטה בכל מלון אחר.

אל תתלבט בכלל. עזוב. חבל להמשיך.

האוכל שם הוא ברמה של מסעדת גורמה, הבריכה החיצונית על המצוק היא מהפנטת, הבריכה הפנימית עם היציאה החוצה סתם מהממת.

עזוב. באמת. אין התלבטות.

לשעבר:

• תוכן חדש...