Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3858 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע האם רק אני חוותי את הדבר, אשמח לשמוע עוד חוויות מהמקום

 

נסכם בקצרה שהביקור הקצר, מיד התחיל בצעקות שאני לא עושה טובה שאני שם ושאני מוזמן ללכת

ושהסכמתי ואמרתי שאני נוסע, צעקו בהסבר "מנומק" לא להתקרב לרכב ולא לקנות

 

עקב ההתנהגות כמובן שאני לא אחזור כמוכר או כקונה למקום

רב תודות לאדם שהציג את עצמו כבעל המקום

  • תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא מבין למה הסיפור קוצר, אתה מתעצל להקליד?

 

 

לפי הסיפור בקצרה, הגעת לבצע בדיקת רכב לפני קניה, מיד נעמדו העובדים סביב הרכב שלך והתחילו לצעוק ש "

אני לא עושה טובה שאני שם ושאני מוזמן ללכת", החלטת ללכת ואז מקהלת העורבים שסביבך התחיל לצעוק "לא להתקרב לרכב ולא לקנות".



ובין לבין, ניגש אליך אדם, אמר "אני בעל הבית" והלך!

 

 

אתה רוצה לספר את מלוא הסיפור או שפשוט ננעל את השרשור עקב הסיפור המופרך.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

גיחכתי בקול גדול. :lol:

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

נמחקו האותיות במקלדת?

בפעם הבאה שתחליט לכתוב משהו, פשוט תשתדל שיהיה מובן יותר.

השארת אותנו סקרנים ובמתח נוראי!

אבל ניתנת לך עוד הזדמנות להמשך...

פורסם

אין לי מושג מה קרה לך שם. מה שאני יכול לספר על קומפיוזקאר זה שבאחת הפעמים שניגשתי לטסט עם האוטוביאנקי הבוחן התעקש שהוא מצא ליקוי כלשהו. לגמרי במקרה עמד שם הבעלים של קומפיוזקאר (אם אני זוכר נכון אז קוראים לו יוני) שאין לי אפילו חצי היכרות איתו. הוא קלט את מה שהבוחן כתב, ניגש אליו מיוזמתו, קרא לו לחזור אל הרכב והוכיח אותו על טעותו.

ואני מזכיר שוב: האיש כלל לא הכיר אותי, אני לא הכרתי אותו, הכל היה מקרי לחלוטין, למעט האיכפתיות שלו.

יכול להיות שבאמת פותח השרשור עבר במקום חוויה לא נעימה, אבל לאור האופן שבו הכרתי את הבוס של המקום אני בטוח שיש שם אוזן קשבת ורצון אמיתי לפתור את המחלוקת.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

 

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

צודקים, הייתי יותר מידי עצבני מהחוויה הטובה.

אני המוכר ולא הקונה.

הרכב נבדק, נימצא בלאי סביר וליקוי קל אשר לקחתי אחריות והלכתי לתקן במוסך מורשה כאשר הרכב תמיד מטופל שם.

היום חזרתי על מנת לבצע סיום בדיקה לאמת שהכל תקין.

הגעתי למקום לבקשת הקונה לפגוש את נציגו שמבין ברכבים, כאשר הוא והמנהל ממתינים בחוץ בכניסה.

הם ניכנסו לרכב על מנת לבצע נסיעת מבחן, נכנסתי לכיסא האחורי והתבקשתי לצאת (קצת בגסות אבל עוד "סביר") הוסבר לי שאני לא מורשה להיות נוכח בנסיעה. ביקשתי שמישהו יאמת את זהות "הבוחן" ושהוא שייך למכון הבדיקה. במהלך הזמן הזה הקונה התקשר ואף שמע את הצעקות וגם היה מופתע. כאשר יצאתי לשאול האם מכירים אותו ובהסבר ובקשה שימתין לזיהוי, הוא בחר לצאת לנסיעת המבחן.

כאשר חזר המשיך בצעקות כאשר טענתי שלא נתתי את רשותי לצאת לנסיעה, אז הוא התחיל להסביר שהוא לא צריך אותי ואני לא הלקוח שלו ושהוא לא עושה לי טובה וכמובן שאני מוזמן ללכת משם.

קיבלתי את עצתו, נכנסתי לרכב והתחלתי לנסוע, אז הוא המשיך להסביר כמה הרכב תקול ושהוא ממליץ לא לקנות אותו.

בשיחה עם הקונה מתברר שגם נציגו היה המום ולא הבין מה גסות הרוח וההתנהלות (השפה צונזרה על מנת להמנע מניבולי הפה).

 

אני חושב שעכשיו יש תמונה קצת יותר מלאה. לא ברור האם עבר עליו יום רע, או שהוא מיהר הביתה.

בכל מקרה אני לא ממליץ ולא חושב שכך צריך בעל עסק להתנהג ולהתנהל ולא מצדיק את הדבר (דעתי הצנועה).

פורסם

לא נהוג שהמוכר מצטרך לנסיעת מבחן?

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

 

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

 

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם

מה זאת אומרת לא הורשית להיות נוכח בנסיעת המבחן? נציג הרוכש כן יכול להיות נוכח בנסיעה ואתה כמוכר הרכב לא?

משהו לא מסתדר לי.

 

הרכב לבסוף נמכר לאותו קונה?

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

 

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

האמת שבהתחלה חשבתי\הבנתי שיש הכרות בין השניים, מה שאחר כך התברר כלא נכון (להבנתי כמובן).

הרכב כמובן לא נימכר, אני באותו רגע הרגשתי שזה נסיון של השניים לתאם על מנת לנסות להוריד את המחיר המבוקש.

מומחה הרכב בשיחת טלפון הסביר שמוסך מורשה לא מבין שום דבר ולא נוסע על הרכב.

 

בלי קשר לכל דבר, אני עדיין לא רואה לנכון שמקום יתנהג בצורה כזו, לא יכבד את המוכר או את רכושו

ולא לדבר על צורת הדיבור שבשוק יודעים לדבר בצורה אדיבה יותר.

לאור הסיפור רציתי לשמוע האם עוד אנשים עברו חוויה דומה (אולי זה חלק מהשירות של המקום על מנת לעזור לקונה שהוא הלקוח לנהל משא ומתן), וכמובן להמליץ לא להתקרב למקום.

פורסם

זה אבסורד אם בעל הרכב לא יכול להיות נוכח בנסיעת מבחן. הרכב הרי רכוש שלו! המכונים והמוסכים שמוציאים לנסיעות מבחן ממציאים כל מיני תירוצים כמו "אין לנו ביטוח" בשביל שהם יוכלו לעשות מה שהם רוצים עם הרכב (כגון לעשות איתו שליחויות ולהביא חלפים למוסך, או לקנות לח'ברה בורקס). ואני אומר בילבולי ביצים.

פורסם

אני מודה שאני מעולם לא הצטרפתי לנסיעת מבחן במכון בדיקה - לא כקונה ולא כמוכר - אבל כל עוד לא עברה הבעלות הרכב הוא רכושך, ואתה יכול בהחלט להגיד "הרכב לא יוצא לנסיעת מבחן בלעדי", על אחת כמה וכמה אם נציג של הקונה כן מצטרף לנסיעה הזו.

 

יש לי תחושה שניסו לעשות עליך סיבוב, ושיש קשר בין הקונה הפוטנציאלי ובין המכון - אבל זו רק תחושה מהסיפור שלך.

פורסם

מתברר שהם היו שכנים פעם.

כל הכבוד לקומפיוזקאר נתניה על האמינות, האדיבות ואוביקטיביות בביצוע העבודה.

 

לא יודע אם זו היתה סתם תחושת בטן או הגסות שגרמה לי לקום וללכת (הכל לטובה).

מסתבר שכל יום לומדים משהו חדש :)

פורסם

להתנצל, לא ניראה לי שזו היתה הכוונה. הקונה והבודק או שאולי אמר אמת והוא בעל המקום היו שכנים בעבר.

בחרתי לנתק מגע, אני לא סובל ומשתדל להמנע ממצבים כאלו. אני בוחר להתרחק ולא להכנס לעימות ישיר.

לא רואה טעם או תועלת.

בהתחלה איבדתי את קור רוחי, בראייה לאחור אני מבין שזה היה כניראה נסיון להתחיל ויכוח על המחיר.

חשבתי שמוטב שהציבור\קהילה יהיו מודעים להתנהגות לפני שהם פונים לקבל שירות מהמקום אשר אני אישית בוחר להתרחק.


×
×
  • תוכן חדש...