Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4341 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה ההבדלים שצריכים להיות?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

חלקלקות וסיכוך גבוהים, קצף בכמויות, וברק גבוהה יותר. בקיצור הכל.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם

אין לי מקציף או ניסיון עם השמפו הזה. בחו"ל, בפורומים דיברו על היתרונות שרשמתי כאן. הוא לא אמור להיות יקר יותר מדיי, ואולי מישהו עם מקציף ירים את הכפפה.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

פורסם

בנוגע לשמפו האדום.

לא ממליץ עליו, יש לי נסיון לא קטן איתו.

זה שמפו מאוד מאוד חזק והוא מעייף כל הגנה קיימת מהר מאוד.

יבגני הדיטיילר השתמש בו תקופה ארוכה במקום סבון כלים.

"יאללה בירי".

פורסם

נכון הסונקס האדום מאוד אגרסיבי וחזק כמו שציינו למעלה.

אני משתמש בו אחת לכמה חודשים (במינון נמוך) או שהרכב ממש מלוכלך. יכולת הניקוי שלו מדהימה (לכלוך יורד בלי מאמץ בכלל)

אבל יחד עם זה הוא מחליש את ההגנה שיש על הרכב. לכן אני ממעט להשתמש בו.

אגב, לפני טיפול דיטיילינג, הוא המועדף שלי.(מזמן הוא מחליף את פיירי)

פורסם

השמפו הצהוב של סונקס מאוד אגרסיבי, מומלץ לשתוף איתו רק ליפני דיטיילינג או ליפני יישום של ווקס/אוטם. בשאר השטיפות מומלצים שמפואים עדינים הרבה יותר.

פורסם

רק כדי להיות ברורים, יש שמפו אדום, יש שמפו צהוב, ויש את ה-EXTREME.217300_lightbox.jpg314300-gloss-shampoo.jpguntitled.png

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

פורסם

אז האקסטרים הוא סוג של מקציף,מה ההבדל בין הצהוב לאדום?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...