Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב מנהלים עד 25,000 יש המלצות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4333 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אז נשארנו עם פ'גו 407 ומאליבו.

רציתי לשאול לגבי האמינות של הגיר של ה407, מה הסיפור?

ואיך האמינות של 2 הרכבים?

ושורה תחתונה - מה עדיף לקחת?

לך תנהג על מאליבו ועל 407 ותחליט. יש לי רתיעה מצרפתיות אבל יכול מאוד להיות שהיא לא נכונה לרכבי מנהלים- כמו להשוות בין האמינות של אבאו למאליבו.

אני מבטיח לך שאחרי סיבוב על המאליבו השאר ירגישו לך גרוטאות .

היחידות שיכולות להתעלות בעיני על שברולט בקטגוריה הם ביואיקיות אבל זה כבר תקציב אחר ותקציב תחזוקה אחר.

פורסם
איזו מנהלים אחרת מצאת ידנית?

סובארו B4 נמכרה כאן גם עם גיר ידני

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

פרימרה, שנת 2004 או 2005 תכנס בתקציב, ללא ספק לדעתי הכי הרבה תמורה לכסף.

המאזדה 6 אמנם טובה יותר אבל בתקציב של 25 K מאוד קשה למצוא משהו במצב ראוי.

הגיר הרציף מעולה לנסיעה ( כשמתרגלים אליו) הנסיעה מאוד זורמת וצריכת הדלק שעומדת על 1-10.5 סבירה בהחלט.

התלבטתי הרבה לפני שרכשתי אחת כזאת, למען האמת זה האוטו שאני הכי מבסוט שרכשתי, האוטו מפנק ברמות, תמורה מצויינת לכסף.

אתה מוזמן לשאול שאלות פה או בפרטי ככל שתחפוץ

פורסם
אז נשארנו עם פ'גו 407 ומאליבו.

רציתי לשאול לגבי האמינות של הגיר של ה407, מה הסיפור?

ואיך האמינות של 2 הרכבים?

ושורה תחתונה - מה עדיף לקחת?

על מאליבו אני לא אגיב כי אין לי ניסיון איתו.

היה לי C5 וכיום אני מחזיק 407, הגיר בסדר גמור תלוי אם טיפלו בו כמו שצריך, הוא לא יעשה בעיות.

אם חשוב לך נוחות ומקום לרגליים מאוחרה, 407 לא האופציה אלא C5 היא הכי נוחה מאשר 407.

פורסם

בתקציב הזה הייתי נמצד ליפניות עם כל הכבוד לנוחות של האירופיות בתקציבך התחזוקה שלהן עשויה להיות יקרה עם הרבה הפתעות לא נעימות.

מאזדה 6 או B4 ,כמו שהציעו מקודם יכולות להיות אופציות נהדרות ,אומנם לא בדיוק רכבים שסעירו לך את החושים אך בהחלט יעשו את עבדתם נאמנה.

Porsche 944 turbo

פורסם
סובארו B4 נמכרה כאן גם עם גיר ידני

לא טענתי שאין. גם יש כמה יבואנים שאולי יביאו ידנית בהזמנה מיוחדת.

פשוט פותח השרשור התנסח כאילו מנהלים ידניות זה עניין סטנדרטי.

אגב אני תוהה מתי יהיה יבואן שייקח את הסיכון וינסה להביא מנהלים ידנית. באירופה אלו מכוניות משפחתיות גדולות והן נמכרות גם בידני.

הייתי חושב ששיווק של מנהלים ידנית בארץ מתאים לרכב שנחשב רכב לנהג. מוטב לנסות לשווק רכב כזה במחיר אטרקטיבי וניתן להשיג זאת באמצעות אבזור מופחת וברכב שניתן להפחית מחירו, כי הוא כבר ותיק.

אופל איניגניה לדוגמא.

פורסם

אם הייתי מחפש רכב מפנק הייתי הולך על אמריקאי כמו ביואיק לה סייבר / לה קרוס .

צריכת הדלק ברכבים הנ"ל לא גרועה כמו שחושבים .

• תוכן חדש...