Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב מנהלים עד 25,000 יש המלצות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4332 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום! אני מחפש רכב נוסף לבית.

יש לנו כרגע מונדאו 2002, מרוצים יותר מדיי לומר את האמת, התקבענו כבר על הקטגוריית מנהלים.

דרישות חובה הם מזגן חזק ונוחות (לא פחות מהמונדאו).

עוד דרישה היא צריכת דלק לא רעה משל המונדאו (כלומר יותר מ-1:10 משולב).

חלקים לא יקרים אם אפשר. עדיף יפני, השאלה אם יש משהו ברמה של המונדאו? שנת 2000+.

לא מעוניינים בהונדה או מאזדה (אני גם לא יודע את הסיבה, אבל אבא שלי לא אוהב).

מה שחשבנו עליו זה לקחת עוד מונדאו.

אם יש רכב מנהלים אחר, אני אשמח לשמוע. מה אתם חושבים על ה-B4? (צורה ישנה)

תודה.

פורסם

מה דעתך על פ'גו 406\407 ?

רכב מנהלים מאוד נוח ומפנק מאוווד ביחס למחיר הצנוע שלו

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם
מה דעתך על פ'גו 406\407 ?

רכב מנהלים מאוד נוח ומפנק מאוווד ביחס למחיר הצנוע שלו

תודה על התגובה, מה הסיפור עם הגיר האוטומאטי ב-407? אני רואה שאין ידניות.

פורסם

המכובדים יסקלו אותי בכיכר הפורום , אבל אני ממליץ לפי הדרישות שלך על שברולט מאליבו. שנתון 2006 נכנס בתקציב שלך לאחת שמורה.

זאת לא הפעם הראשונה ולא השניה שאני ממליץ על הרכב הזה, ולא כי יש לי אותו. לא נתקעתי איתו ולא קיבלתי אותו מהעבודה.

אלא כי עד לא מזמן הייתי באותה התלבטות שלך ובדקתי רכבים רבים ואף אחד לא הגיע לתמורה של המאליבו.

• צריכת הדלק בנסיעה משולבת רגועה תיהיה זהה. ( תצפה ל1:8 עירוני ו1:13 בין עירוני , עכשיו תחשב כמה עירוני וכמה בין-עירוני אתה נוסע)
  • שלא תטעה, המאליבו אמינה מאוד.
  • המזגן שלה עוצמתי מאוד, והשילוב עם אפשרות ההנעה מרחוק מאוד אומרת שאתה מגיע לרכב כשהוא כבר קר - מעלה לי חיוך כל פעם מחדש.
  • לגבי חלקים, בגלל שיש אותה כמו פיצוחים בארה"ב, הרבה חלקים כמו רפידות, תוכל להזמין בזול מאתרים בחו"ל. וגם בארץ המחירים לא בשמיים.

כל מכונית מנהלים אחרת שנהגתי עליה הרגישה לי "חסרה" אחרי המאליבו .

עוד יחשבו שאני נציג של UMI אבל אני פשוט מאוהב זה הכל.

לגבי צריכת הדלק של המאליבו, הנתונים שהבאתי לך הם בנסיעה נורמטיבית, קח בחשבון שעם רגל כבדה בדרך עירונית תוציא גם 1:5 - 1:6 , מה שקשה לי להאמין שתצליח אלא אם כן אתה מרבה לשמוע טרנסים בפול ווליום תוך כדי ה"פתיחות" שלך. במקרה הזה תוותר.

לגבי הB4, יצא לי לנסות ואישית לא אהבתי . הנעת 4 גלגלים ברכב מנהלים הוא גימיק מיותר ותו לא.

אם אתה מרוצה מהמונדיאו שלך, החלפה במודל חדש יותר הוא רעיון לא רע בכלל בעיני. אין בושה להישאר עם קלף מנצח.

פורסם

המכובדים יסקלו אותי בכיכר הפורום , אבל אני ממליץ לפי הדרישות שלך על שברולט מאליבו. שנתון 2006 נכנס בתקציב שלך לאחת שמורה.

זאת לא הפעם הראשונה ולא השניה שאני ממליץ על הרכב הזה, ולא כי יש לי אותו. לא נתקעתי איתו ולא קיבלתי אותו מהעבודה.

אלא כי עד לא מזמן הייתי באותה התלבטות שלך ובדקתי רכבים רבים ואף אחד לא הגיע לתמורה של המאליבו.

• צריכת הדלק בנסיעה משולבת רגועה תיהיה זהה. ( תצפה ל1:8 עירוני ו1:13 בין עירוני , עכשיו תחשב כמה עירוני וכמה בין-עירוני אתה נוסע)
  • שלא תטעה, המאליבו אמינה מאוד.
  • המזגן שלה עוצמתי מאוד, והשילוב עם אפשרות ההנעה מרחוק מאוד אומרת שאתה מגיע לרכב כשהוא כבר קר - מעלה לי חיוך כל פעם מחדש.
  • לגבי חלקים, בגלל שיש אותה כמו פיצוחים בארה"ב, הרבה חלקים כמו רפידות, תוכל להזמין בזול מאתרים בחו"ל. וגם בארץ המחירים לא בשמיים.

כל מכונית מנהלים אחרת שנהגתי עליה הרגישה לי "חסרה" אחרי המאליבו .

עוד יחשבו שאני נציג של UMI אבל אני פשוט מאוהב זה הכל.

לגבי צריכת הדלק של המאליבו, הנתונים שהבאתי לך הם בנסיעה נורמטיבית, קח בחשבון שעם רגל כבדה בדרך עירונית תוציא גם 1:5 - 1:6 , מה שקשה לי להאמין שתצליח אלא אם כן אתה מרבה לשמוע טרנסים בפול ווליום תוך כדי ה"פתיחות" שלך. במקרה הזה תוותר.

לגבי הB4, יצא לי לנסות ואישית לא אהבתי . הנעת 4 גלגלים ברכב מנהלים הוא גימיק מיותר ותו לא.

אם אתה מרוצה מהמונדיאו שלך, החלפה במודל חדש יותר הוא רעיון לא רע בכלל בעיני. אין בושה להישאר עם קלף מנצח.

האמת שחשבתי על המאליבו ואין ספק שהוא רכב ברמה גבוה אבל מתריע אותי עניין נפח המנוע( בכל זאת 3.5.)

פורסם

מצטרף להמלצה, רכב אמין מאוד ומפנק. לאחותי הייתה מאליבו כזו שנת 2005 עם מנוע 3500 וצריכת הדלק בעיר הייתה 1:8, שזה בערך כמו כל רכב בקטגוריה הזו.

אחותי מכרה אותה רק בעקבות התרחבות המשפחה ואם לא- היא הייתה נשארת איתה עוד הרבה זמן.

פורסם

למרות שמדובר בחופש הגדול ובעונת הנסיעות אני נוטה לנחות קצת לקרקע - ולהציע לך מאזדה 6 מהשנים 2003/2004.

הצמד הצרפתי 407/C5 מציע תמורה מעולה לכסף - אך בתמורה אתה עלול להיתקל בבעיות שיחייבו אותך לביקורים במוסך לא רק בטיפולים.

(בתקציב תוכל למצוא אפילו שנת 2007)

לו אני במקומך - הייתי הולך על המאזדה 6.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

C5 יכולה להיות אופציה מעולה - רכב מפנק (מאוד!) ונוח, בין הנוחים שיצא לי לנהוג בהם.

מחיר הקנייה של הרכב נמוך מהמחירון משמעותית - כך שתוכל ללכת על שנתון מתקדם יותר.

יש לבדוק את הרכב ולוודא שטופל במוסך בצורה קבועה. רכב שתוחזק בצורה נאותה גם ישמור על אמינות לאורך זמן.

ממליץ לבדוק רכבים עם ק"מ נמוך יחסית (עד כמה שאפשר), *** נמחק מידע לא מבוסס ***

Citroen C4 2.0 SX-PK

Renault Clio ​Sport 172 ph2

פורסם

פיג'ו 407.

אני בספק אם תנסה למצוא אחת משנת 2007 (בדגם הזה שיפרו את הרמת אמינות) שנתון 2005 תכניס לך בתקציב אבל תשתדל למצוא אחת שמורה ושטופלה באהבה רבה.

פורסם

אז נשארנו עם פ'גו 407 ומאליבו.

רציתי לשאול לגבי האמינות של הגיר של ה407, מה הסיפור?

ואיך האמינות של 2 הרכבים?

ושורה תחתונה - מה עדיף לקחת?

פורסם
אז נשארנו עם פ'גו 407 ומאליבו.

רציתי לשאול לגבי האמינות של הגיר של ה407, מה הסיפור?

ואיך האמינות של 2 הרכבים?

ושורה תחתונה - מה עדיף לקחת?

לי היתה מליבו מדגם יותר חדש שנת 2008 (שהוחלפה הצורה, שיפה באופן משמעותי), מנוע 3.5 ליטר.

בעיר היא אכלה 1:6 !! זה רכב שתיין !!! אז קח בחשבון את זה.

לדעתי הדגם לפני 2008 מכוער רצח.

פורסם

שאלה. אולי עדיף לקחת עוד מונדאו? בתקציב נכנס 2005-2006 במצב טוב.

כי בדקתי באינטרנט על ההצעות שלכם, וכמעט כל התוצאות, והרבה מהם גם מהאתר הזה - אמרו שהמונדאו עדיף מאשר מה שהצעתם (מאזדה 6, מאליבו, 407)

• תוכן חדש...